DJ's 4 Party

80 90 Party organiseren? Ga voor een écht feest

Een 80 90 party organiseren met deze complete drive-in show is inclusief

80 90 party drive in show

4 discospots en een verlicht dj meubel

2 LED spiegelbollen op een verlichte zuil

2 movingheads (bewegend licht)

Fonkelend LED sterrendoek achter de DK

Professionel geluidsset

Ervaren 80 90 party DJ

 

Meer informatie   Direct een offerte aanvragen

 

80 90 Party – Is dit jullie spetterende themafeest?

Onze ervaren drive-in DJ’s draaien alleen de lekkerste hits uit de jaren 80 en 90. Indien wenselijk nemen ze ook de echte disco classics uit de jaren 70 mee in hun repertoire.

Prince, Madonna, Michael Jackson, Earth Wind & Fire, Cyndi Lauper, Dan Hartman, 2 Unlimited, Spice girls, Dune, DJ Paul Elstak, Charly Lownoise & Menthal Theo…..ze komen allemaal voorbij tijdens deze swingende 80 90 Party.

Naast de jaren 80 en 90 zijn de ook jaren 70 weer razend populair. Indien wenselijk breiden onze DJ’s hun repertoire dan ook graag uit met o.a. Barry White, Aretha Franklin, Meatloaf, The Tramps of Abba. Mochten de jaren 70 niet aansluiten op de muzikale wensen van je gasten dan draaien DJ’s alleen 80’s en 90’s hits

Het stralend middelpunt van de 80 90 Party is een prachtige discovloer. Je stapt binnen in een echt discopaleis vol verlichting uit die periode. Bovendien heeft een verlichte disco vloer ook een magische kracht op je gasten. Want uit ervaring weten wij dat het publiek net iets eerder de weg naar de dansvloer weten te vinden.

Uitbreiding mogelijkheid nummer 1

Ons 80 90 Party pakket is op zich al een heel compleet. Maar als extraatje zou je ook één of twee ontvangst dames kunnen inhuren. De dames zullen je gasten met een glaasje proseco of een ander drankje verwelkomen. Nadat iedereen binnen is veranderen de ontvangst dames in twee echte go go danseressen die de gasten aansporen te gaan dansen.

Uitbreiding mogelijkheid nummer 2

Wil je een DJ optreden afwisselen met een live artiest zoals een zanger, zangeres of een savofonist? Geef dit dan aan in je offerte aanvraag. Via DJ’s 4 PARTY zijn deze live artiesten eenvoudig te boeken voor een acceptabele prijs. Een 80 90 Party wordt zeker naar een hoger niveau getild met deze afwisseling.

Uitbreiding mogelijkheid nummer 3

Er gebeuren veel leuke momenten tijdens een 80 90 Party met collega’s. familie of vrienden. Wat is er nou leuker om achteraf ook foto’s van alle bijzondere gebeurtenissen te ontvangen? Via DJ’s 4 PARTY boek je nu een ervaren partyfotograaf die schittert in het niet opvallend aanwezig te zijn, maar wel weer de juiste foto’s weet te schieten. Indien wenselijk projecteren wij de foto’s direct op een groot scherm, waardoor de sfeer en de saamhorigheid alleen maar toeneemt.

Zoals je ziet zijn er veel mogelijkheden om een onvergetelijke 80 90 Party te organiseren. Heb je advies nodig? Laat het ons weten, we helpen je graag verder. Ook een offerte aanvragen is heel eenvoudig via dit contactformulier. Binnen 24 uur ontvang je een reactie terug van ons.