Maak kennis met onze DJ's

In elke regio één of meerdere DJ's beschikbaar

DJ's 4 Party beschikt over meerdere allround DJ's met hun eigen DJ shows. In elke regio hebben wij minimaal één DJ beschikbaar. Boek je een allround DJ dan is er bij onvoorziene omstandigheden altijd een back-up DJ beschikbaar.


DJ KAI - Ben je klaar voor een echt feest?

Kai is een echte allround DJ.

Met een reuze aantal feestnummers en echte partyknallers bouwt hij ieder feestje in een klap om tot een feest die zijn weerga niet kent. Zijn opswepende sound en swingende muzikale combinaties kennen geen grenzen en zorgen ervoor dat iedereen de dansvloer weet te vinden!

Stap in een muzikaal avontuur die je terug brengt naar de leukste hits van vroeger, de gezelligste meezingers van nu en de up-tempo beats van de toekomst.

Ben je klaar voor een écht feest?

Deejay Kai


DJ WILLY - Toegankelijke dansbare muziek

Willy is een DJ uit Deventer die al jarenlang alles mixt wat danst en swingt, op feestjes groot en klein, op huwelijken, bedrijfsfeesten of ergens anders waar alles om dansen draait

Toegankelijke, vrolijke en vooral dansbare muziek: classics, wat disco, een beetje twist, reggaeton in de mix, een portie rock 'n roll, herkenbare hits, vrolijke house, 'oldschool' hiphop en natuurlijk af en toe een foute hit zoals Casanova van Ultimate Kaos. DJ Willy kan en gaat vele muzikale kanten op. Als het maar voor feest zorgt.


DJ MILAN - De "Martin Garrix" van de allround feesten

DJ Milan is een jonge energieke DJ met veel ervaring. Al vanaf zij 15e is hij actief bezig in de DJ evenementen branche. DJ Milan heeft een eigen unieke combinatie van heerlijke dansbare classics en de beste hits van nu. 

Op zoek naar een DJ voor een swingend bedrijfsfeest, verjaardag of bruiloft? Dan is DJ Milan de perfecte aanvulling voor jouw feest! Niet voor niets wordt DJ Milan de "Martin Garrix" van de allround feesten genoemd. 

Dit is een foto van dj milan


DJ RON - Your favorite party host

DJ Ron is een professionele, veelzijdige allround dj. Door de jaren heen breidde hij zijn apparatuur uit en trad hij op diverse plekken op. DJ Ron draait met professionele muzieksoftware (Virtual DJ). Hij heeft een uitgebreide muziekcollectie van muziek uit de jaren ’60 tot muziek van nu waardoor hij geschikt is voor elk type feest. bruisende feesten waar zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met al uw persoonlijke wensen. DJ Ron your favorite party host!

De beste, herkenbare en dansbare muziek voor jouw bruiloft, verjaardag en evenement? Ga voor DJ Ron


DJ Adri - One of a kind deejay

DJ Adri is een one of a kind deejay die al ruim 30 jaar elke party naar een hoog niveau tilt met zijn doordachte opzwepende muziekstijl Het dak gaat er gegarandeerd af.

Zoals veel deejays begon DJ Adri op jonge leeftijd als vaste DJ in clubs waar dance classics,  pop NL-talig, reaggeae en salsa de gangbare muziek was. Vooral deze unieke combinatie zorgde voor de veelzijdigheid van DJ Adri met als gevolg een echte allround DJ, die vandaag de dag nog steeds op themafeesten en bruiloften actief is

DJ Adri verzorgt een top feest

Wil je meer informatie over onze DJ's ontvangen? Of over onze optredens?