DJ's 4 Party

De Beste Bruiloft DJ

Een bruiloft DJ naar jullie wensen

Bezig met de organisatie van jullie bruiloft en nog op zoek naar geschikte muziek voor het avondfeest? Steeds vaker wordt er gekozen voor een bruiloft DJ. Deze kan jullie muzieksmaak namelijk heel eenvoudig vertalen naar een spetterend feest. Zijn jullie fan van een bepaalde muziekstijl? Of willen jullie graag dat de gasten zelf ook verzoeknummers mogen aanvragen? Wat je ook kiest: een bruiloft DJ is van alle markten thuis en draait precies de muziek die jullie wensen.

Keurmerk trouwen

Het Keurmerk Trouwen is voor professionele en betrouwbare bedrijven in de trouwbranche en wordt uitgegeven door de Nederlandse TrouwBranche Organisatie. DJ’s 4 PARTY heeft het Keurmerk Trouwen verdiend, omdat we met hoge cijfers de bedrijfsscreening hebben behaald, uitgevoerd door een externe, onafhankelijke jurist en onderzoeksbureau. Ook zijn onze bruiloft DJ’s door verschillende referenties als positief beoordeeld en worden bruidsparen goed, professioneel en gastvrij behandeld.

DJ trouwfeest – Dit zeggen andere bruidsparen

Bruiloft foto

Inspelen op sfeer 10 /10

Vriendelijkheid & service /10

Muziekkeuze /10

Afgelopen zaterdag heeft Berry voor de muziek van ons trouwfeest gezorgd en niet alleen de muziek was goed, er hebben mensen gedanst die je normaal nooit op de dansvloer vindt, echt fantastisch! ook de uitstraling, de lichten en het geluid was super. Berry is professioneel en luistert goed naar jouw wensen, een echte aanrader wat ons betreft!

Milonne en Rick uit Utrecht

 

Bruidspaar Els en Niels

Inspelen op sfeer /10

Vriendelijkheid & service /10

Muziekkeuze /10

We hebben een topavond gehad. Ons doel was een volle dansvloer en dat is goed gelukt! De DJ was vriendelijk, speelde goed in op de sfeer en de muziekkeuze was top! De lichtset was prima, niet te overdreven wat we top vonden! De communicatie was duidelijk en tijdig, niks op aan te merken! Bedankt!

Ellen en Niels Norg uit Groningen

 

Bruidspaar Robin en Nienke

Inspelen op sfeer /10

Vriendelijkheid & service /10

Muziekkeuze /10

Na een online zoektocht kwamen we bij DJ’s 4 Party terecht. Wij hebben voor jullie gekozen omdat de reviews positief waren. Gedurende het hele traject, van voorbereiding tot de bruiloft is er uitstekend en super helder gecommuniceerd. Het feest is erg leuk geworden, omdat de DJ goed wist in te spelen op de sfeer. De DJ wist in no-time iedereen op de dansvloer te krijgen. Al met al hebben wij door onze keuze voor DJ’s 4 Party ons geen moment zorgen hoeven te maken over het (dans)feest. Wij kunnen dan ook iedereen dit bedrijf van harte aanbevelen!

Robin en Nienke uit Daalerveen

Nu tijdelijk! DJ Show Inclusief Partyfotogafie

  

Trouwen en feesten is binnen handbereik. Boek onze DJ Deluxe Show inclusief een partyfotograaf. Want trouwfotografen blijven vaak tot het aansnijden van de bruidstaart. Willen jullie ook professionele foto’s van jullie huwelijksfeest ontvangen? Maak dan gebruik van deze aanbieding.

Bruiloft DJ show met partyfotograaf: € 495,00

Basis drive in show

De DJ Deluxe Show is een eenvoudige sfeervolle drive in show met aan beide kanten van het DJ meubel een LED lichteffect op een verlichte zuil. Boven de DJ hangen acht disco LED spots die zowel stilstaand- als bewegend licht creëren. Uiteraard is de basic show ook voorzien van een professionele geluidsset.

De DJ Deluxe Show is inclusief:

  • Ervaren allround DJ voor 4,5 uur
  • Reserve DJ
  • Partyfotograaf voor 4,5 uur

Wil je meer informatie of zijn jullie geïnteresseerd in onze DJ show. Neem dan contact met ons op.

Wij zijn geïnteresseerd! Stuur ons een offerte voor een top bruiloft DJ met partyfotograaf