DJ's 4 Party

Bruiloft DJ Uit Drenthe

Bruiloft DJ uit Drenthe huren? Dit zijn onze top DJ’s:

DJ Kai

DJ Kai voor een feest  Allround DJ

DJ Kai is hèt voorbeeld van een echte feest DJ

Met een bestanden vol aan feestnummers en echte partyknallers bouwt hij ieder feestje in een klap om tot een feest die zijn weerga niet kent. Zijn swingende sound en opswepende muzikale combinaties kennen geen grenzen en zorgen ervoor dat het publiek de dansvloer weet te vinden!

Stap in een muzikaal avontuur die je terug brengt naar de leukste hits van vroeger, de gezelligste meezingers van nu en de up-tempo beats van de toekomst.

Are you ready to party?

 

DJ Edwin

   Allround DJ

DJ is bekend onder de naam Mr. Partystarter. Hij is een ervaren-DJ die het publiek goed aanvoelt. Van de jaren 80 en jaren 90 tot aan de echte meezingers. Het wordt altijd een feest met DJ Edwin.

Dj Edwin is ook niet bang om de microfoon te pakken waardoor je zomaar in eens een echte zanger voor je hebt staan in plaats van een DJ.

 

DJ Milan

Deejay Milan  Allround DJ

Milan is onze jongste DJ en draait sinds een paar jaar zelfstandig op bruiloften en verjaardagsfeesten. Hij is de “Martin Garrix” van de allround feesten.

Ondanks zijn jonge leeftijd heeft hij meer dan voldoende kennis opgebouwd om alle gasten een spetterende avond te geven. Van de oldtime classics uit de eightees tot aan de booming hits van de afgelopen jaren.

Thema avond met bijvoorbeeld nederlandsstalige hits? Kan geregeld worden. Meer liefhebber van een 90’s & 00’s party? Geen probleem

 

DJ Gerard en DJ Sonja

Allround deeyays Gerard en Sonja  Allround DJ’s

Gerard en Sonja, beter bekend als DJ Beez 8 Lady S, zijn twee DJ’s die flitsende shows neerzetten.  Met hun waanzinnige Zupertolle Discoparty’s domineerden ze feestvierend Nederland. Waar je ook kwam, er was geen feest zonder Beez en Lady S!

Dit energieke duo boek je nu ook samen via DJ’s 4 PARTY. Twee allround DJ’s die voor een spetterende bruiloft of swingend themafeest te boeken zijn.

Partyfotograaf nodig? Geen probleem! Sonja zal tijdens het feest naast het DJ-en ook de mooiste foto’s vastleggen.

 

DJ Berry

Dj Berry huren   Allround DJ

DJ Berry is een allround deejay die al ruim 15 jaar elk feest naar een groot hoogtepunt brengt met zijn uitgekiende, opzwepende stijl van draaien.

Zoals vele dj’s begon DJ Berry op jonge leeftijd als vaste DJ in cafe’s waar dance. rock, NL-talig, reaggeton en latin de gangbare muziek was. Juist deze unieke combinatie zorgde voor de veelzijdigheid van DJ Berry. Hier werd in de jaren 90 de opkomende happy hardcore en dance aan toegevoegd, wat resulteerde tot een allround DJ, die vandaag de dag nog steeds op themafeesten en bruiloften actief is. Het is gegarandeerd feest wanneer je DJ Berry boekt! Lees hier zijn recensies.

 

Attente bruiloft DJ uit Drenthe? “Stilstaan op de dansvloer is onmogelijk”

Gefeliciteerd met je voorgenomen huwelijk. Een bruiloft dj uit Drenthe boeken? DJ’s 4 Party is al sinds 2007 actief in de trouwbranche met attente dj’s en sfeervolle wedding shows.

Bruiloft DJ uit Drenthe? – Dit is hét ultieme feest

Hét ultieme huwelijksfeest is een bruiloft waar gasten nog lang over na praten. Dansen en en socializen gaan heel goed samen. Want de muziek staat op het juiste geluidsniveau. Daarnaast is muziekkeuze van de DJ geheel afgestemd op de muzikale wensen van de gasten en van het bruidspaar.

Korte interacties en de perfecte muziek mix

Naast de beste bruiloft muziek zal de DJ ook een soort van entertainer zijn met korte leuke interacties. Waarbij het bruidspaar en de gasten betrokken worden. Onze ervaring leert dat de sfeer omhoog gaat en dat de mensen op de dansvloer blijven. Uiteraard zijn wij ook van mening dat er voor de muziek een hoofdrol is weggelegd.

Deze bruidsparen kunnen het weten

Recensie bruidspaar Marloes Wessels – Rook heeft DJ’s 4 Party beoordeeld —

Het was erg leuk feest! We hadden een openingsdans waar niemand van wist, omdat de bruidegom dit zogenaamd niet wilde. Berry hadden we in ‘het complot’ mee laten spelen om de onschuldige DJ te zijn die vroeg waarom er geen openingsdans was. Waarop Berry toch wel aandrong bij ons dat dit eigenlijk wel normaal was. Berry draaide daarop ons openingsnummer, wij begonnen erg stumperig, maar eindigde met een spetterende dans. Berry speelde het spel erg goed mee en niemand had dit verwacht. De rest van de avond speelde hij erg goed op de sfeer van het publiek in. We zijn erg tevreden.

recensie Jan-willem Broekhuis heeft DJ’s 4 Party beoordeeld —

We hadden meteen een klik vanaf de eerste bespreking. Dj4party heeft ons feest tot een feest gemaakt waar onze gasten nog steeds over praten. Alles was mogelijk en hij dacht in alles mee. Echt helemaal top.

Recensie bruidspaar Yvonne Tappel heeft DJ’s 4 Party beoordeeld —

 

Complete DJ Show + partyfotograaf

Kies ook voor onze bruiloft DJ show. Boek de DJ Luxe Show plus een partyfotograaf nu tijdelijk voor € 550,-

bruiloft dj show

De DJ LuxeShow is inclusief:

 • Professionele geluidsset
 • DJ booth incl. afspeelapparatuur
 • 2x spiegelbollen op een verlichte zuil
 • 8x discospots boven de DJ
 • Ervaren bruiloft dj uit Drenthe
 • Partyfotograaf
 • Altijd-spelen-garantie

Direct een offerte? Dat kan ook!

 

Eén op de drie aanvragen is een mond-op-mond boeking

Jullie huwelijksdag afsluiten met een spetterend feest is ons ultieme doel. Daar is DJ’s 4 Party al meer dan 10 in gespecialiseerd. Wist je dat één op drie aanvragen bij DJ’s 4 Party een via-via boeking is? Regelmatig worden wij bij bruidsparen door vrienden of familie aanbevolen. Daar zijn we natuurlijk heel trots op.

Bruiloft volle dansvloer

Een trouwfeest DJ die zelfs stijve ooms en tantes op de dansvloer krijgt

Waarvan wij echt blij worden is een huwelijksfeest waar alle aanwezigen met een voldaan gevoel aan het einde van de bruiloft naar huis gaan. Een verrassende blik van het bruidspaar want zelfs “oom Harry was niet van de dansvloer af te krijgen. Of van gasten die na het instarten van de allerlaatste nummer bijna smekend om nog een nummer vragen. (niet leuk voor de gasten maar wel een compliment voor de DJ).

Bruiloft DJ + een live artiest

Veel bruidsparen kunnen niet kiezen tussen een DJ en een band. Dit hoeft ook helemaal niet, combineer onze DJ optredens met een zangeres, zanger, percussionist of een saxofonist. Ervaren de sfeer van een live optreden met de herkenbare muziekeuze van een DJ.

Zangeres Essiesound

Wat je hoort – Wat je ziet – Wat je krijgt

 • een geluidsset met volle klanken op de dansvloer
 • een lichtshow die zorgt voor vele oh’s en ah’s
 • attente bruiloft DJ met oog voor de dansvloer
 • back-up DJ – the wedding must continue
 • een zinvol gesprek met de DJ
 • klammende handen wegens de vele bedankjes na afloop

Jullie zijn de publieksmagneten

Bruidsparen schrijven ons regelmatig:  “wij willen een DJ die iedereen op de dansvloer krijgt en een top sfeer weet te creëren” Natuurlijk begrijpen wij dat. Maar wees ervan bewust dat jij en je partner ook mede de sfeer bepalen. Wij adviseren dan ook ieder bruidspaar om ook zelf regelmatig op de dansvloer te staan, dan volgen de gasten vanzelf. Want hoe je het nou wendt of keer jullie zijn nu eenmaal de publieksmagneet op je eigen bruiloft en hebben enorme aantrekingskracht op alle aanwezigen.

Het perfecte openingsnummer

Vaak ontvangen wij het verzoek van bruidsparen of wij nog een openingsnummer kunnen adviseren. Regelmatig monteren wij diverse nummers aanelkaar om zo de perfecte openingsnumer op maat te creëren. Meestal start het bruidspaar met een slow nummer gevolgd door een aantal; korte swingende nummers. Vraag naar onze mogelijkheden.

Top 10 met de beste openingsnummer>>

 

Bruiloft DJ uit Drenthe? Benieuwd naar onze mogelijkheden voor een écht huwelijksfeest? Vraag dan geheel vrijblijvende om een offerte op maat

Wij zijn geïnteresseerd in jullie diensten, Stuur ons een offerte