DJ's 4 Party

Bruiloft DJ Uit Drenthe

Een goede bruiloft DJ uit Drenthe dient zo snel mogelijk worden vastgelegd. Samen met de feestlocatie en de trouwfotograaf zijn dit de belangrijkste speerpunten. Een goede bruiloft DJ uit Drenthe heeft een volle agenda; wees er dus snel bij! Onze bruiloft DJ’s worden minstens 3 maanden van te voren geboekt.

Er zijn zelfs koppels die hun trouwdatum verschuiven omdat hun favoriete bruiloft DJ reeds bezet is. Ergens wel begrijpelijk, want de DJ heeft een belangrijke rol in het wel dan niet slagen van een huwelijksfeest.

Korte interacties en de perfecte muziek mix

Naast de beste bruiloft muziek zal de DJ ook een soort van entertainer zijn met korte leuke interacties. Waarbij het bruidspaar en de gasten betrokken worden. Onze ervaring leert dat de sfeer omhoog gaat en dat de mensen op de dansvloer blijven. Uiteraard zijn wij ook van mening dat er voor de muziek een hoofdrol is weggelegd.

Deze bruidsparen kunnen het weten

Recensie bruidspaar Marloes Wessels – Rook heeft DJ’s 4 Party beoordeeld —

Het was erg leuk feest! We hadden een openingsdans waar niemand van wist, omdat de bruidegom dit zogenaamd niet wilde. Berry hadden we in ‘het complot’ mee laten spelen om de onschuldige DJ te zijn die vroeg waarom er geen openingsdans was. Waarop Berry toch wel aandrong bij ons dat dit eigenlijk wel normaal was. Berry draaide daarop ons openingsnummer, wij begonnen erg stumperig, maar eindigde met een spetterende dans. Berry speelde het spel erg goed mee en niemand had dit verwacht. De rest van de avond speelde hij erg goed op de sfeer van het publiek in. We zijn erg tevreden.

recensie Jan-willem Broekhuis heeft DJ’s 4 Party beoordeeld —

We hadden meteen een klik vanaf de eerste bespreking. Dj4party heeft ons feest tot een feest gemaakt waar onze gasten nog steeds over praten. Alles was mogelijk en hij dacht in alles mee. Echt helemaal top.

Recensie bruidspaar Yvonne Tappel heeft DJ’s 4 Party beoordeeld —

Eén op de drie aanvragen is een mond-op-mond boeking

Jullie huwelijksdag afsluiten met een spetterend feest is ons ultieme doel. Daar is DJ’s 4 Party al meer dan 10 in gespecialiseerd. Wist je dat één op drie aanvragen bij DJ’s 4 Party een via-via boeking is? Regelmatig worden wij bij bruidsparen door vrienden of familie aanbevolen. Daar zijn we natuurlijk heel trots op.

Bruiloft volle dansvloer

Eem bruiloft DJ uit Drenthe die zelfs stijve ooms en tantes op de dansvloer krijgt

Waarvan wij echt blij worden is een huwelijksfeest waar alle aanwezigen met een voldaan gevoel aan het einde van de bruiloft naar huis gaan. Een verrassende blik van het bruidspaar want zelfs “oom Harry was niet van de dansvloer af te krijgen. Of van gasten die na het instarten van de allerlaatste nummer bijna smekend om nog een nummer vragen. (niet leuk voor de gasten maar wel een compliment voor de DJ).

Bruiloft DJ + een live artiest

Veel bruidsparen kunnen niet kiezen tussen een DJ en een band. Dit hoeft ook helemaal niet, combineer onze DJ optredens met een zangeres, zanger, percussionist of een saxofonist. Ervaren de sfeer van een live optreden met de herkenbare muziekeuze van een DJ.

Zangeres Essiesound

Wat je hoort – Wat je ziet – Wat je krijgt

  • een geluidsset met volle klanken op de dansvloer
  • een lichtshow die zorgt voor vele oh’s en ah’s
  • attente bruiloft DJ met oog voor de dansvloer
  • back-up DJ – the wedding must continue
  • een zinvol gesprek met de DJ
  • klammende handen wegens de vele bedankjes na afloop

Jullie zijn de publieksmagneten

Bruidsparen schrijven ons regelmatig:  “wij willen een DJ die iedereen op de dansvloer krijgt en een top sfeer weet te creëren” Natuurlijk begrijpen wij dat. Maar wees ervan bewust dat jij en je partner ook mede de sfeer bepalen. Wij adviseren dan ook ieder bruidspaar om ook zelf regelmatig op de dansvloer te staan, dan volgen de gasten vanzelf. Want hoe je het nou wendt of keer jullie zijn nu eenmaal de publieksmagneet op je eigen bruiloft en hebben enorme aantrekingskracht op alle aanwezigen.

Het perfecte openingsnummer

Vaak ontvangen wij het verzoek van bruidsparen of wij nog een openingsnummer kunnen adviseren. Regelmatig monteren wij diverse nummers aanelkaar om zo de perfecte openingsnumer op maat te creëren. Meestal start het bruidspaar met een slow nummer gevolgd door een aantal; korte swingende nummers. Vraag naar onze mogelijkheden.

Top 10 met de beste openingsnummer>>

 

Bruiloft DJ uit Drenthe? Benieuwd naar onze mogelijkheden voor een écht huwelijksfeest? Vraag dan geheel vrijblijvende om een offerte op maat

Wij zijn geïnteresseerd in jullie diensten, Stuur ons een offerte