DJ's 4 Party

Bruiloft DJ in Hengelo – “Stilstaan is onmogelijk”

Wil jij een bruiloft dj Hengelo boeken voor je bruiloft? Dan heb je in DJ’s 4 PARTY de juiste aanbieder gevonden. Met een breed aanbod muziek en een jarenlange ervaring, hebben wij in de trouwbranche een uitstekende reputatie opgebouwd. Je kunt rekenen op een prettige samenwerking en een muzikale invulling van professioneel niveau.

Zijn de gasten tijdens jullie huwelijksfeest zeer verschillend? Dan is het prettig om te weten dat onze bruiloft DJ’s meerdere muzikale stijlen moeiteloos beheersen. Zo zorgt onze bruiloft DJ Hengelo altijd voor een optreden dat iedereen aanspreekt. Wil je als organisator juist een specifieke stijl horen? Ook daarvoor hebben wij de juiste deejays in huis.

Foto's bruiloft Herman en Eline

Attente bruiloft DJ Hengelo

Een van de zaken die je als opdrachtgever van DJ’s 4 PARTY krijgt, is veel waar voor je geld. Wij hanteren namelijk redelijke tarieven, terwijl onze bruiloft DJ shows kwalitatief van zeer hoog niveau zijn. Een goede bruiloft DJ Hengelo huren voor je bruiloft komt hierdoor ook met een gelimiteerd budget een stuk dichterbij.

Natuurlijk is het zo dat een professioneel DJ optreden altijd meer kost dan het simpelweg opzetten van een CD’tje. Maar de voordelen zijn dan ook immens. Interactie van de DJ met jullie gasten, een geweldige lichtshow en een spetterende muzikale performance: het zijn allemaal zaken die jouw huwelijksfeest naar een veel hoger niveau tillen.

Het perfecte huwelijksfeest

Met name bij een bruiloft is muziek een zeer belangrijk element. De ceremonie, de receptie en het huwelijksfeest zijn allemaal momenten die nóg intenser worden beleefd met de perfecte muzikale begeleiding. Niet alleen door jullie, maar ook door jullie gasten. Niet zonder reden is muziek een van de eerste zaken die door bruidsparen in orde wordt gemaakt. Want de beste DJ’s zijn al snel volgeboekt.

Zij hebben ons geboekt op hun huwelijksfeest

bruiloft dj hengelo

Inspelen op sfeer 10 /10  

Vriendelijkheid & service 10/10

Muziekkeuze 10 /10

Op onze trouwdag 20-07-2018 heeft djs4party de muziek verzorgd,ze hebben goed in de gaten gehad wat aansloeg bij de gasten,en alles wat goed geregeld.van betaling vooruit , tot het einde heeft dj kay alles goed geregeld ook de fotograafe deed goed haar best ( foto s volgen nog gewoon een bedrijf waar u van op aan kunt wat wel van belang is op een bruiloft hebben dan ook zeker geen minpunten ( tijden en afsp alles werd na gekomen) ook een artiest via kay was geen probleem top top !!!!

Michael en Molina uit Enschede

Meer recensies> 

Verlengd! Bruiloft DJ Hengelo + gratis partyfotograaf

 

Aangezien partyfotografen vaak tot aan het diner blijven heeft DJ’s 4 PARTY een super actie bedacht. Want boeken jullie één van onze bruiloft DJ shows dan is een partyfotograaf standaard inbegrepen. Zo ontvangen jullie achteraf de leukste foto’s van jullie feest.

Inclusief:

  • geluid tot 200 personen
  • lichtshow en sfeer elementen
  • bruiloft dj Hengelo
  • reserve dj
  • partyfotograaf

Tarieven      Ja! Ik ben geïnteresseerd in deze super combinatie