DJ's 4 Party

Bruiloft DJ in Leek – Ga voor een écht huwelijksfeest

Gefeliciteerd met je voorgenomen huwelijk. Je wilt een bruiloft DJ in Leek huren. Een DJ die oog heeft voor de dansvloer. Onze bruiloft DJ’s hebben al op veel huwelijksfeesten de muziek mogen verzorgen. Vertel ons hoe jullie perfecte huwelijksfeest er uitziet. Tijdens een persoonlijk bespreken we alle feestdetails, zodat niks aan het toeval wordt overgelaten.

Huwelijksfeest in Enschede

Bruiloft DJ in Leek? – Dit is hét ultieme feest

Hét ultieme huwelijksfeest is een bruiloft waar gasten nog lang over na praten. Dansen en en socializen gaan heel goed samen. Want de muziek staat op het juiste geluidsniveau. Daarnaast is muziekkeuze van de DJ geheel afgestemd op de muzikale wensen van de gasten en van het bruidspaar. Verzoekjes? Onze DJ draait ze graag.

Korte interacties en de perfecte muziek mix

Naast de beste bruiloft muziek zal de DJ ook een soort van entertainer zijn met korte leuke interacties. Waarbij het bruidspaar en de gasten betrokken worden. Onze ervaring leert dat de sfeer omhoog gaat en dat de mensen op de dansvloer blijven. Uiteraard zijn wij ook van mening dat er voor muziek een hoofdrol is weggelegd.

Wat onze loyale klanten zeggen

 Marloes Wessels – Rook heeft DJ’s 4 Party beoordeeld — 5 sterren*****

Het was erg leuk feest! We hadden een openingsdans waar niemand van wist, omdat de bruidegom dit zogenaamd niet wilde. Berry hadden we in ‘het complot’ mee laten spelen om de onschuldige DJ te zijn die vroeg waarom er geen openingsdans was. Waarop Berry toch wel aandrong bij ons dat dit eigenlijk wel normaal was. Berry draaide daarop ons openingsnummer, wij begonnen erg stumperig, maar eindigde met een spetterende dans. Berry speelde het spel erg goed mee en niemand had dit verwacht. De rest van de avond speelde hij erg goed op de sfeer van het publiek in. We zijn erg tevreden.

Recensie DJ's 4 Party Jan-willem Broekhuis Timmers heeft DJ’s 4 Party beoordeeld — 5 sterren*****

We hadden meteen een klik vanaf de eerste bespreking. Dj4party heeft ons feest tot een feest gemaakt waar onze gasten nog steeds over praten. Alles was mogelijk en hij dacht in alles mee. Echt helemaal top.

Yvonne Tappel heeft DJ’s 4 Party beoordeeld — 5 sterren*****

Ik wil elke week wel zo’n geweldig feest beleven. Alleen maar positieve reacties van onze gasten ontvangen. 
Berry, tot in de puntjes geregeld. 

 

Profiteer van deze actie!

Kies ook voor onze bruiloft DJ show. Boek de DJ Luxe Show voor € 495,00 inclusief btw. Inclusief GRATIS partyfotograaf. Bekijk hier alle tarieven

Deze DJ Basic Show is inclusief:

 • Professionele geluidsset
 • Luxe dj booth dj meubel
 • 2x spiegelbollen op een verlichte zuil
 • 4x discospots boven de DJ
 • Ervaren bruiloft dj in Leek
 • Reserve DJ
 • Partyfotograaf
 • Altijd-spelen-garantie

Direct een offerte? Dat kan ook

 

Volle dansvloer op een bruiloftEén op de drie aanvragen is een mond-op-mond boeking

Jullie huwelijksdag afsluiten met een spetterend feest is ons ultieme doel. Daar is DJ’s 4 Party al meer dan 10 in gespecialiseerd. Wist je dat één op drie aanvragen bij DJ’s 4 Party een via-via boeking is? Regelmatig worden wij bij bruidsparen door vrienden of familie aanbevolen. Daar zijn we natuurlijk heel trots op.

Een trouwfeest DJ die zelfs stijve ooms en tantes op de dansvloer krijgt

Waarvan wij echt blij worden is een huwelijksfeest waar alle aanwezigen met een voldaan gevoel aan het einde van de bruiloft naar huis gaan. Een verrassende blik van het bruidspaar want zelfs “oom Harry was niet van de dansvloer af te krijgen. Of van gasten die na het instarten van de allerlaatste nummer bijna smekend om nog een nummer vragen. (niet leuk voor de gasten maar wel een compliment voor de DJ).

Bruiloft DJ + een live artiest

Veel bruidsparen kunnen niet kiezen tussen een bruiloft DJ huren en een live-band. Dit hoeft ook helemaal niet, combineer onze DJ optredens met een zangeres, zanger, percussionist of een saxofonist. Ervaren de sfeer van een live optreden met de herkenbare muziekeuze van een DJ.

Wat je hoort – Wat je ziet – Wat je krijgt

 • een geluidsset met volle klanken op de dansvloer
 • een lichtshow die zorgt voor vele oh’s en ah’s
 • attente bruiloft DJ met oog voor de dansvloer
 • back-up DJ – the wedding must continue
 • een zinvol gesprek met de DJ
 • klammende handen wegens de vele bedankjes na afloop

Jullie zijn de publieksmagneten

Bruidsparen schrijven ons regelmatig:  “wij willen een DJ die iedereen op de dansvloer krijgt en een top sfeer weet te creëren” Natuurlijk begrijpen wij dat. Maar wees ervan bewust dat jij en je partner ook mede de sfeer bepalen. Wij adviseren dan ook ieder bruidspaar om ook zelf regelmatig op de dansvloer te staan, dan volgen de gasten vanzelf. Want hoe je het nou wendt of keer jullie zijn nu eenmaal de publieksmagneet op je eigen bruiloft en hebben enorme aantrekingskracht op alle aanwezigen.

Hoe vind je een attente bruiloft DJ

Een bruiloft DJ huren is populair! Steeds vaker wordt er een trouwfeest DJ geboekt op een bruiloft. Dus het aanbod wordt ook steeds groter op het internet. Hoe herken je een goede DJ? Lees als eerste de recensies van andere bruidsparen. Zijn deze over het algemeen positief? Bekijk ook video’s van vorige bruiloften.

Lees verder >>

Het perfecte openingsnummer

Vaak ontvangen wij het verzoek van bruidsparen of wij nog een openingsnummer kunnen adviseren. Regelmatig monteren wij diverse nummers aanelkaar om zo de perfecte openingsnumer op maat te creëren. Meestal start het bruidspaar met een slow nummer gevolgd door een aanta; korte swingende nummers. Vraag naar onze mogelijkheden.

Lees verder >>