DJ's 4 Party

Bruiloft DJ Show Met Partyfotograaf

     

 

Een bruiloft DJ show boeken bij DJ’s 4 PARTY is om verschillende redenen een goed idee! Een huwelijksfeest met onze DJ maakt die speciale trouwdag namelijk nóg specialer. Een bruiloft DJ show via DJ’s 4 PARTY heeft een positieve energie, verzorgde uitstraling en past zich helemaal aan op jullie wensen. Zo kunnen jullie vooraf jullie muzikale wensen kenbaar maken, bijvoorbeeld door een sportify lijst in te dienen. Ook mixen we graag een professionele openingsmix in elkaar.

Nu tijdelijk! DJ Show Inclusief Partyfotogafie

Trouwen en feesten is binnen handbereik. Boek onze DJ Deluxe Show inclusief een partyfotograaf. Want trouwfotografen blijven vaak tot het aansnijden van de bruidstaart. Willen jullie ook professionele foto’s van jullie huwelijksfeest ontvangen? Maak dan gebruik van deze aanbieding.

De DJ Luxe XL Show uitgevoerd met een professionele geluidsinstallatie, is voorzien van een verlicht DJ meubel uitgebreid met vier verlichte zuilen. Op de zuilen en op de DJ booth plaatsen we 6 movingheads, deze zorgen voor een schitterende lichtshow.  Als “icing on the cake” plaatsen we achter de DJ het fonkelende LED sterrendoek. Natuurlijk mag een nevelmachine niet ontbreken.

De Luxe XL Show is inclusief:

  • Microfoon
  • 100% muziekgarantie
  • Ervaren allround DJ voor 4,5 uur
  • Partyfotograaf voor 4,5 uur

Beelden zeggen meer dan woorden

Hebben we je interesse gewekt? Graag komen we dan in contact met je. Binnen 24 uur ontvangen je ons aanbod voor een onvergetelijk huwelijksfeest.

Ja! ik ben geïnteresseerd in jullie bruilof DJ show >>>