DJ's 4 Party

Bruiloft DJ Show Met Partyfotograaf

     

 

Een bruiloft DJ show boeken bij DJ’s 4 PARTY is om verschillende redenen een goed idee! Een huwelijksfeest met onze DJ maakt die speciale trouwdag namelijk nóg specialer. Een bruiloft DJ show via DJ’s 4 PARTY heeft een positieve energie, verzorgde uitstraling en past zich helemaal aan op jullie wensen. Zo kunnen jullie vooraf jullie muzikale wensen kenbaar maken, bijvoorbeeld door een sportify lijst in te dienen. Ook mixen we graag een professionele openingsmix in elkaar.

Nu tijdelijk! DJ Show Inclusief Partyfotogafie

Trouwen en feesten is binnen handbereik. Boek onze DJ Deluxe Show inclusief een partyfotograaf. Want trouwfotografen blijven vaak tot het aansnijden van de bruidstaart. Willen jullie ook professionele foto’s van jullie huwelijksfeest ontvangen? Maak dan gebruik van deze aanbieding.

Bruiloft DJ show met partyfotograaf: € 595,00

Basis drive in show

De DJ Basic Show is een eenvoudige sfeervolle drive in show met aan beide kanten van het DJ meubel een LED lichteffect op een verlichte zuil. Boven de DJ hangen acht disco LED spots die zowel stilstaand- als bewegend licht creëren. Uiteraard is de basic show ook voorzien van een professionele geluidsset.

De DJ Basic Show is inclusief:

  • Microfoon
  • 100% muziekgarantie
  • Ervaren allround DJ voor 4,5 uur
  • Partyfotograaf voor 4,5 uur

Beelden zeggen meer dan woorden

Hebben we jullie interesse gewekt? Graag komen we dan in contact met jullie. Binnen 24 uur ontvangen jullie ons aanbod voor een onvergetelijk huwelijksfeest.

Ja! ik ben geïnteresseerd in jullie bruilof DJ show >>>