DJ's 4 Party

Ceremonieplanner – “Regel het goed”

Het is zover; jullie gaan trouwen. Van harte gefeliciteerd!

Er komt vanaf nu een heleboel op jullie af, er moeten keuzes gemaakt worden; hoe willen jullie trouwen, een groot knalfeest of juist een kleine intieme ceremonie, of een combinatie van die twee? Wie nodig je uit en wie niet, waar wil je trouwen maar waar ook niet en wat zijn de mogelijkheden? Kortom, waar moet je beginnen?

Jullie liefde staat centraal en moet gevierd worden

Door jarenlang actief te zijn in de trouwbranche bieden wij een totaalpakket aan diensten om jullie te ontzorgen en dat tegen scherpe tarieven! Jullie trouwdag moet een bijzondere dag zijn, jullie liefde staat centraal en moet gevierd worden. Het is belangrijk dat deze dag voor jullie helemaal is zoals jullie het willen, niet zoals het hoort of dat je denkt dat het moet of van jullie verwacht wordt. Jullie mogen het helemaal doen zoals je zelf wilt. Onze ceremonieplanner helpt jullie dit te realiseren.

Is een ceremonieplanner niet te duur?

Nee hoor! Voor ieder budget en elke wens is het mogelijk een ceremonieplanner in te huren.

Steeds meer bruidsparen kiezen ervoor om de rol van ceremonieplanner uit te besteden aan een professional, zo wordt er niemand van de vrienden of familie met deze belangrijke taak belast en kan iedereen van jullie trouwdag genieten.

Onze ceremonieplanner zal jullie gasten ontvangen en is aanspreekpunt voor de gasten en alle leveranciers.

Ceremonieplanner Romaissa

Jullie stellen samen met de ceremonieplanner een dagindeling vast waar we een draaiboek van maken. Het draaiboek wordt door de ceremonieplanneer voor jullie beheerd. Ook communicatie met jullie gasten, communicatie met de leveranciers vooraf, zorgen dat iedereen op tijd is, cadeauwensen, speeches en nog veel meer horen bij de taken van de ceremonieplanner.

Prijslijst

Wat kost het inhuren van een professionele ceremonieplanner? Hieronder vind je 2 pakketten met prijzen voor het inhuren van een ceremonieplanner. Voor elke bruiloft is een passend pakket.

Pakket 1 : € 399,- 

IN COMBINATIE MET EEN DJ SHOW: € 300,-

Inhoud van dit pakket:

 • Kennismakingsgesprek met je ceremoniemeester.
 • 6 weken voor de bruiloft sturen jullie alle gegevens over de bruiloft naar de ceremoniemeester
 • 2 weken voor de bruiloft bespreken we de bruiloft gedetailleerd door.
 • Op jullie bruiloft is de ceremoniemeester 6 uur aanwezig om er voor te zorgen dat het programma verlooptzoals jullie het hebben voorbereid. Zij is de contactpersoon voor gasten en leveranciers.
 • Inclusief: 21% BTW + reistijd.
 • Exclusief: reiskosten.

 

Pakket 2 : € 499,- 

IN COMBINATIE MET EEN DJ SHOW: € 400,-

 • Kennismakingsgesprek met je ceremoniemeester.
 • 2 gesprekken ter voorbereiding op de bruiloft: Gesprek 1: advies bij organisatie, styling + leveranciers; Gesprek 2: bespreking van de details van de organisatie.
 • Op jullie bruiloft is de ceremoniemeester 8 uur aanwezig om er voor te zorgen dat het programma verloopt zoals jullie het hebben voorbereid. Zij is de contactpersoon voor gasten en leveranciers.
 • De ceremoniemeester maakt een tijdschema
 • Inclusief: 21% BTW + reistijd.
 • Exclusief: reiskosten.

Hebben we jullie interesse gewekt? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.

Wij zijn geïnteresseerd! Stuur ons een offerte voor een ceremonieplanner