DJ's 4 Party

DJ boeken voor een feest?

DJ boeken voor een feest?

Een toffe DJ boeken voor jouw feest? Maar weet je nog niet welke DJ het beste bij je feest of evenement past? We zijn het helemaal met je eens, het valt niet mee om vandaag de dag de juiste DJ eruit te kiezen. Want de keuze is reuze op het internet. Er zitten veel goede DJ’s tussen het aanbod, maar ook veel minder goede. Natuurlijk wil je een enthousiaste DJ die dit ook uitstraalt op de gasten. Maar ook een DJ boeken die de dansvloer goed aanvoelt en graag verzoekjes draait. Geen paniek, ieder heeft zijn expertise.

DJ boeken bij DJ’s 4 Party

Eeb DJ boeken bij DJ’s 4 PARTY staat garant voor een super tof feest voor een scherpe prijs. Met andere woorden wanneer je besluit om gebruik te maken van onze diensten dan ben je verzekert van een goede geluidsset, sfeervolle lichtshow en een ervaren DJ. Eventueel aangevuld met een partyfotograaf of videograaf.

DJ Kai

DJ Kai voor een feest  Allround DJ

Kai is een echte allround DJ.

Met een reuze aantal feestnummers en echte partyknallers bouwt hij ieder feestje in een klap om tot een feest die zijn weerga niet kent. Zijn opswepende sound en swingende muzikale combinaties kennen geen grenzen en zorgen ervoor dat iedereen de dansvloer weet te vinden!

Stap in een muzikaal avontuur die je terug brengt naar de leukste hits van vroeger, de gezelligste meezingers van nu en de up-tempo beats van de toekomst.

Ben je klaar voor een écht feest?

 

DJ Milan

Deejay Milan  Allround DJ

Milan is onze jongste DJ en draait sinds een paar jaar zelfstandig op bruiloften en verjaardagsfeesten. Hij is de “Martin Garrix” van de allround feesten.

Ondanks zijn jonge leeftijd heeft hij meer dan voldoende kennis opgebouwd om alle gasten een spetterende avond te geven. Van de oldtime classics uit de eightees tot aan de booming hits van de afgelopen jaren.

Thema avond met bijvoorbeeld nederlandsstalige hits? Kan geregeld worden. Meer liefhebber van een 90’s & 00’s party? Geen probleem.

 

DJ huren

  Bruiloften  Verjaardagen

Voor Party DJ Ron is muziek zijn grootste passie. Op z’n zestiende jaar kreeg hij zijn eerste mengpaneel en begon hij muziek te draaien. Hij liet zijn draaikunsten horen bij vrienden, familie en andere feesten.

Van the 80’s tot House-muziek, en van bruiloften tot verjaardagen, hij zorgt dat iedereen losgaat! Party DJ Ron is een professionele, veelzijdige allround dj.

 

DJ Gerard en DJ Sonja

Allround deeyays Gerard en Sonja  Allround DJ’s

Gerard en Sonja, ook bekend als DJ Beez 8 Lady S, zijn twee DJ’s die spetterende DJ shows geven.  Met hun enthousiaste manier van draaien zijn ze een graag geziene gast op ieder feest.

Dit beroemde duo boek je nu ook via DJ’s 4 PARTY. Twee ervaren DJ’s die voor een waanzinige bruiloft of all time themafeest te boeken zijn.

Partyfotograaf boeken? Geen probleem! Sonja zal tijdens het feest naast het DJ-en ook de mooiste foto’s schieten. Deze ontvang je vervolgens digitaal via WeTransfer.

 

DJ Berry

DJ huren in Epe  Allround DJ

DJ Berry is een one of a kind deejay die al ruim 20 jaar elke party naar een hoog niveau tilt met zijn doordachte, opzwepende muziekstijl gaat het dak eraf.

Zoals veel deejays begon DJ Berry op jonge leeftijd als vaste DJ in clubs waar dance classics,  pop NL-talig, reaggeae en salsa de gangbare muziek was. Vooral deze unieke combinatie zorgde voor de veelzijdigheid van DJ Berry. Hier werd later de jaren 90 en de opkomende happy hardcore en dance aan toegevoegd, met als gevolg  een echte allround DJ, die vandaag de dag nog steeds op themafeesten en bruiloften actief is

Het is absoluut feest wanneer je DJ Berry boekt! Lees hier zijn recensies.

Wat kun je bij ons verwachten

  • Scherp geprijsde DJ shows
  • Ervaren DJ (minimaal 50 uur draai ervaring)
  • Reserve DJ (bij onvoorziene omstandigheden)
  • Altijd-spelen-garantie
  • Vooraf persoonlijk gesprek om je feest of evenement door te nemen.
  • Tips om er een onvergetelijk feest van te maken

Wil je een DJ boeken of wil wil je meer informatie ontvangen? Neem gerust contact met ons op.

offerte of informatie aanvragen