DJ's 4 Party

DJ Breda – Kies voor zekerheid

DJ Breda – Kies voor zekerheid

Stap je binnenkort in het huwelijksbootje of wil je een swingend verjaardagsfeest geven? Op het internet ga je op zoek naar een DJ Breda. Maar het aanbod van DJ’s is enorm groot op internet. Hoe vind je de perfecte DJ voor jouw feest?

Lees onze tips:

 • Zijn de recensies van de DJ in het algemeen positief?
 • Ziet de website er verzorgd uit?
 • Staan er video’s van andere feesten op de website?
 • Heeft de betreffende DJ een reserve DJ achter de hand?
 • Kun je een persoonlijk gesprek aanvragen?

 

Eerst een praktijk voorbeeld van een crash party

Sommige mensen gaan op zoek naar de goedkoopste DJ. Voor 150 euro komt een DJ met een laptop vol met illegale mp3-tjes de muziek verzorgen. Vaak hebben deze DJ’s geen back-up achter de hand wanneer hij ziek wordt. Waardoor je een enorm risico neemt om met deze  DJ een samenwerking aan te gaan. Maar realiseer je wel dat je een feest niet snel kunt overdoen.

Daarnaast is het voor deze categorie DJ’s absoluut geen probleem om je DJ opdracht te annuleren wanneer zij op een ander feest meer geld kunnen ontvangen. Te overdreven? Je wilt niet weten hoe vaak wij worden gebeld door een verontruste klant die graag nog een last minute boeking wil regelen. Want de geboekte DJ belde op het laaste moment af.

Interesse in DJ’s 4 PARTY?

Wanneer je op zoek bent naar een professionele DJ Breda kun je bij ons goede zaken doen. Kies ook voor de nummer 1 in muzikale verzorging met een complete DJ show.

Direct een offerte? Dat kan ook!

Openingsdans bruiloft in BredaBruiloft DJ huren

Een DJ huren voor een bruiloft is ontzettend populair Ben je op zoek naar een bruiloft DJ Breda dan raden wij je aan om tijdig een DJ te reserveren. Let goed op welke DJ je wilt huren, want er zijn veel DJ’s te boeken die het als hobby erbij doen. Onze ervaring is dat deze groep gemakkelijk een DJ klus annuleren. Bij DJ’s 4 PARTY ben je altijd verzekert van een professionele DJ. Daarnaast regelen wij ook een reserve DJ, want jullie bruiloftsfeest zal altijd doorgaan. Naast een DJ verzorgen wij ook het geluid en een sfeervolle lichtshow.

Bedrijfsfeest in BredaDJ voor een bedrijfsfeest

Ieder jaar is het weer de vraag voor een bedrijf wat voor personeelsfeest ze willen organiseren. Vergeet het suffe etentje in een restaurant en kies voor een swingende party met de beste 80’s & 90’s muziek. Of een foute party inclusief foute kleding. Uiteraard mag een mooie verlichte dansvloer niet ontbreken. Andere thema’s zoals een Retro party of een Ibiza party zijn zeer geschikt als bedrijfsfeest. Of ga voor een interactieve Vinyl party en laat collega’s hun favoriete singletje uit de 70’s of 80’s uitzoeken. Eventueel kan een DJ optreden worden gecombineerd met live optredens van een zangeres, zanger of saxofonist. Bij DJ’s 4 PARTY werken alleen DJ’s die van alle muziekthema’s op de hoogte zijn. Gegarandeerd gaat het dak er af wanneer je ons inhuurt voor een bedrijfsfeest.

Verjaardagsfeest in BredaDJ voor een verjaardagsfeest

Binnenkort 30, 40, 50 jaar? Overweeg je om een DJ te boeken? DJ’s 4 PARTY weet als geen andere partij hoe een spetterend feest wordt georganiseerd. Waarschijnlijk heb je wel eens feest meegemaakt waar de muziek veel te hard stond en waar gasten elkaar amper konden verstaan. De geboekte DJ had alleen interesse in zijn muziekkeuze en had er geen erg in dat de glazen van de tafels trilden. Dit kan ook anders! Boek je een DJ show bij ons dan houden wij vooraf van je verjaardagsfeest een uitgebreide volume check. Zeker gedurende de eerste anderhalf uur is er behoefte aan een leuk gesprek onder te gasten, het volume passen wij hierop aan. Wanneer de avond vordert en de behoefte aan goede feestmuziek toeneemt, zal onze DJ het volume omhoog zetten. Ons motto voor een onvergetelijk verjaardagsfeest luidt “Socializen en dansen” gaan perfect samen.

Direct een offerte? Dat kan ook!

Waarom DJ’s 4 PARTY

 • Ervaren DJ die het publiek goed aanvoelt
 • Altijd een DJ die zijn eigen muzieksmaak onbelangrijk vindt
 • Er is een reserve DJ beschikbaar bij onvoorziene omstandigheden
 • Een professionele geluidsset voor feesten vanaf 50 tot 1000 personen
 • Sfeervolle lichtshow met discospots, spiegelbollen en sfeer verlichting
 • Eventueel combinatie optredens met een live artiest (zanger, zangeres, saxofonist)

DJ Breda boeken? Wellicht kunnen wij iets voor je betekenen. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan.

DJ’s 4 PARTY “Stilstaan op de dansvloer is onmogelijk”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.