Ervaren DJ voor een bruiloft boeken?

"Voor een feest om van te dromen"


Een DJ voor een bruiloft boeken? Je kijkt er lang naar uit en zal er nog veel langer aan terugdenken: jullie trouwdag. En het wordt helemaal onvergetelijk met een knallend trouwfeest met een bruiloft DJ van DJ’s 4 Party! Met een professionele drive in show verzorgen we de complete muzikale aankleding voor jullie droomfeest. Van de opbouw, tot de openingsdans en the final countdown. Zodat jullie alleen maar hoeven te genieten!

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor:

 • Professionele allround DJ die de sfeer van de avond perfect aanvoelt
 • Gratis corona omboek service
 • Luxe drive-in show met flitsende licht- en geluidsinstallatie
 • Altijd een back up DJ paraat
 • Ook mogelijk in combinatie met live artiest
 • Heldere en snelle communicatie via email, telefoon en sociale media

Complete show voor het perfecte feest

Wij werken uitsluitend met zeer ervaren DJ’s, die van alle muziekmarkten thuis zijn. Ze voelen de sfeer perfect aan en weten als geen ander met welke plaatjes ze de voetjes van de vloer krijgen, en wanneer ze rustig aan moeten doen. Want het ziet er misschien leuk uit, maar je opa kan echt niet heel de avond lopen moonwalken en sirtaki’s dansen!

Uiteraard nemen onze DJ’s hun eigen professionele apparatuur mee. Je boekt bij ons een complete drive in show. Dit is dus altijd inclusief luxe verlichte DJ-booth, geluidsset, discobollen en een lichtshow. Wil je all-out gaan met bijvoorbeeld een verlichte dansvloer, een lasershow, verlichte zuilen of een fonkelend LED-sterrendoek? Dat kan!

DJ voor een bruiloft met partyfotograaf

openningsdans bruidspaar


De mooiste dag van je leven laat je natuurlijk voor eeuwig vastleggen op de gevoelige plaat door een trouwfotograaf. Jammer genoeg verlaten de meeste fotografen de bruiloft na het aansnijden van de bruidstaart of na het diner. En dat is dus nog voor het grote feest begint! Wie maakt dan die haarscherpe foto’s op het huwelijksfeest? Precies: de partyfotograaf van DJ’s 4 Party. Jullie krijgen de foto’s binnen veertien dagen na het feest via WeTransfer toegestuurd. 

Veel extra's bij te boeken

Foto's bruiloft Herman en Eline


Naast een DJ voor een bruiloft boek je eenvoudig extra sfeer elementen toe aan jullie feest, zoals:

 • een photobooth
 • een fonkelend sterrendoek achter de DJ
 • 2x verlichte zuilen (aircones)
 • een verlichte dansvoer


Wat zijn de prijzen?

BRONZE

Complete DJ Wedding Show

650,00 550,00

/ incl. btw

 • Ervaren DJ bruiloft 
 • Weddingshow met licht en geluid
 • Gratis gesprek met de DJ
 • Back up DJ
GOLD

Complete DJ Wedding Show inclusief verlichte dansvloer

1.350,00 1.250,00

/incl. btw

 • Ervaren DJ bruiloft 
 • Weddingshow met licht en geluid
 • Gratis gesprek met de DJ
 • Back up DJ
 • ​Verlichte dansvloer


Deze bruidsparen gingen je voor

We hebben een supermooie dag gehad tijdens onze bruiloft. En DJ's 4 Party heeft ervoor gezorgd dat het feest ook een succes was. Van tevoren alles telefonisch doorgenomen en op de avond zelf was alles top geregeld. Ook de partyfotograaf is een aanrader. Nogmaals bedankt! 

Bruidspaar Jim en Danielle

Jim en Damiëlle

uit Haarlem

Afgelopen vrijdag heeft DJ's 4 Party de muziek op onze bruiloft verzorgd. We raden hem zeker aan. Van te voren hebben we prettig overleg gehad waarbij wij onze wensen konden doorgeven. Het was een topavond! Nogmaals bedankt DJ's 4 PARTY! 

Foto Babette en Roberto

Babette en Roberto

uit Almelo

Wat een feest wat een gezelligheid 22 juli kwam DJ's 4 Party op onze bruiloft draaien. Wat een gevoel voor muziek en wat een geweldige avond heeft hij voor ons verzorgd! Altijd spannend de muziek maakt jed avond! En of de dj dat kon! Het was top dankjewel. Ook complimenten voor de foto's van ons huwelijksfeest.

Foto Debby en Thijs

Debby en Thijs

uit Zwijndrecht

Waarom DJ's 4 Party

Scherp geprijsde DJ shows

Bij DJ's 4 Party boek je al een bruiloft DJ show voor 550 EURO. Inclusief een professionele geluidsset, prachtige lichtshow en een allround bruiloft DJ

Gratis corona omboek service

DJ geboekt, maar gooit corona roet in het eten? Geen zorgen. Je kan dan de DJ voor het bruidsfeest omboeken naar een andere datum. Zonder extra kosten!


Ervaren attente bruiloft DJ

DJ's 4 Party beschikt over ervaren en zeer attente DJ's. Ze voelen de sfeer naadloos aan en mixen op een even naadloze manier jouw knalfeest aan elkaar, met muziek waar jullie en je gasten op los gaan

Altijd een reserve DJ

Ook onze top DJ’s zijn maar mensen. Net als andere mensen kunnen ze ziek worden. Gelukkig hebben wij altijd een back-up DJ klaarstaan, zodat jullie feest gegarandeerd doorgaat.


Ook een huwelijksfeest om van te dromen?  Vraag gerust om een vrijblijvende offerte voor jouw bruiloft DJ!

Meest gestelde vragen (FAQ)

1
Welke muziek draait jullie DJ?

De muziekkeuze wordt bepaald door meerdere factoren. Naast de wensen van het bruidspaar spelen onze DJ's in op de muzikale behoefte op de dansvloer.. 

2
Zijn er verschillende shows waaruit wij kunnen kiezen?

Iedere bruiloft dj neemt zijn eigen show mee. Indien wenselijk is de show uit te breiden met extra sfeer elementen. Zoals: een LED sterrendoek, verlichte zuilen of een verlichte dansvloer.

3
Mag ik een eigen playlist aanleveren?

Dat kan zeker! Maar ons advies is wel om de regie bij de DJ te laten. Je eigen muziekvoorkeur en die van je gasten zijn bepalend voor de muziekkeuze van de DJ. Daarnaast gebruikt hij ook zijn eigen kennis om er een onvergetelijk feest van te maken

6 interessante tips voordat je een bruiloft DJ boekt

Op zoektocht naar een geschikte DJ bruiloft? Let op de onderstaande 6 tips voordat je met een DJ in zee gaat. Wellicht helpt het je bij het uitkiezen van de juiste DJ.


#1 Is er een klik met de DJ? Nadat je de website hebt bekeken vraag je vervolgens een offerte aan. Wanneer de offerte goed overkomt, plan dan een gesprek in. Al gauw zul je merken of er een klik is. Begrijpt hij je (muzikale) wensen? Kan hij voor de juiste sfeer zorgen?


#2 Draait de DJ verzoekjes? Vraag tijdens het gesprek of hij verzoekjes accepteert. Wees ervan bewust dat niet alle verzoekjes door hem zal worden gedraaid. Want niet alle verzoeknummers zijn geschikt voor het feest. Belangrijk is dat de beoogde DJ de regie in handen neemt als het gaat om het draaien van verzoeknummers.

Kimberly Bulthuis uit Assen

Op 1 juni zijn wij getrouwd en voor het feest hadden wij Kai als DJ ingehuurd. Kai heeft er voor gezorgd dat het een top feest is geworden. Alle wensen qua muziek zij voorbij gekomen en Kai voelt goed aan welke muziek gedraaid moet worden om er een mooi, gezellig en top feest van te maken. Wij raden dan ook aan, dat wanneer je een feest gaat geven en een DJ nodig hebt, je bij Kai verzekert bent van een top feest!!! Een echte aanrader dus … 

#3 Lees recensies van de DJ. Hoe denken andere klanten over zijn optredens. Natuurlijk zijn positieve reacties leuk om te lezen. Maar wanneer de DJ ook minder positieve recensies over zijn optredens plaatst dan geeft dit wel een eerlijker beeld. Want welke DJ je ook kiest, het is niet altijd alleen maar positief.

#4 Is er ook beeldmateriaal van vorige optredens van deze DJ beschikbaar? Bekijk ze dan goed want zo krijg je een goed beeld. Beeldmateriaal (video's) met het originele geluid eronder geven natuurlijk een nog betere indruk, alsof je als kijker zelf op de dansvloer staat.

#5 Organiseert de beoogde DJ ook demoshows / kijkdagen? Want tijdens een bezoekje aan een kijkdag beleef je de echte sfeer van zijn optreden en van de drive-in show.

#6 De ideale DJ bruiloft boeken? Wees niet te snel. Laat zijn aanbod nog even liggen. Is het gevoel na een paar dagen nog steeds dan kunnen jullie actie ondernemen.


ADRES GEGEVENS


DJ's 4 Party

Koning Lodewijklaan 570

7314 GV  Apeldoorn

Tel: 06 415 19 557

Email: info@djs4party.info

KvK  54546451