DJ's 4 Party

DJ Eindhoven – Geef een swingend feest

DJ Eindhoven – Geef een swingend feest

Geef je binnenkort een huwelijksfeest of wil je een swingend themafeest organiseren? Via google ga je op zoek naar een DJ Eindhoven. Maar het aantal DJ’s op internet is enorm gestegen. Al gauw wordt je flauw van je zoektocht. Hoe weet je dat je een goede DJ hebt gevonden?

Let vooral op onderstaande punten:

 • Zijn de reacties van de beoogde DJ positief?
 • Heeft hij een professionele website?
 • Staan er beelden van andere (thema) feesten op de website?
 • Is er een back-up DJ beschikbaar?
 • Is er mogelijkheid voor een (persoonlijk) gesprek om het feest door te nemen?

Voorbeeld crash party

Sommigen gaan op zoek naar de goedkoopste DJ. Voor ongeveer 150 euro komt een hobby DJ met een laptop vol met illegale mp3-tjes de muziek verzorgen. Regelmatig hebben deze DJ’s geen back-up achter de hand wanneer hij ziek wordt, waardoor je een groot risico neemt om met deze DJ in zee te gaan. Maar een feest doe je niet zo snel over.

Ook is het voor deze groep DJ’s echt geen probleem om je DJ klus te annuleren wanneer zij op een ander feest meer geld kunnen krijgen.  Vind je dit te overdreven? Je wilt echt niet weten hoe vaak wij telefoontjes krijgen van verontruste klanten die graag nog een DJ voor hun feest willen boeken. Want de geboekte DJ belde op het laatste moment af.

Interesse in DJ’s 4 PARTY?

Wanneer je op zoek bent naar een professionele DJ Eindhoven kun je met ons goede zaken doen. Kies voor de nummer 1 in muzikale verzorging inclusief een complete DJ show.

Direct een offerte? Dat kan ook!

Openingsdans bruiloft in EindhovenDJ Eindhoven voor een bruiloft

Een DJ boeken voor een bruiloft is ontzettend hot! Ben je op zoek naar een bruiloft DJ uit Eindhoven dan adviseren wij je om tijdig een DJ te reserveren. Let goed op welke DJ je wilt boeken, want er zijn veel DJ’s te huren die het als een hobby erbij doen. Onze ervaring is dat deze categorie DJ’s gemakkelijk een DJ boeking annuleren. Bij DJ’s 4 PARTY ben je altijd verzekert van een ervaren attente bruiloft DJ. Natuurlijk regelen wij ook een back-up DJ, want jullie huwelijksfeest zal altijd doorgaan. Naast een DJ  voor je bruiloft verzorgen wij ook een professionele geluidsset en een mooie lichtshow.

Bedrijfsfeest in EindhovenDJ voor een bedrijfsfeest

Elk jaar is het weer de grote vraag voor een bedrijf wat voor personeelsfeest ze willen geven. Vergeet het suffe diner in een duur restaurant en kies voor een spetterend feest met de beste 70’s, 80’s & 90’s hits. Of een goed fout feest inclusief foute outfits. Natuurlijk mag een mooie disco dansvloer niet ontbreken. Andere muzikale thema’s zoals een 70’s & 80’s feest of een Ibiza feest zijn ook zeer geschikt als bedrijfsfeest. Of kies voor een interactieve Vinyl party en laat iedereen hun favoriete singletje van 45 toeren uit de jaren 60/70/80 uitzoeken. Ook kan een DJ show worden gecombineerd met live optredens van een zangeres, zanger of saxofonist. Bij DJ’s 4 PARTY werken alleen top DJ’s die van ieder themafeest een top party maken. Gegarandeerd gaat het dak er af wanneer je ons inhuurt voor een bedrijfsfeest.

Verjaardagsfeest in EindhovenDJ voor een verjaardag

Wordt je  30, 40, 50 jaar? Overweeg je om een je verjaardag met een DJ te vieren? DJ’s 4 PARTY weet als geen andere partij hoe een swingende party wordt georganiseerd. Misschien heb je wel eens verjaardagsfeest meegemaakt waar het volume veel te hard stond en waar de gasten elkaar niet konden verstaan. De ingehuurde DJ had alleen interesse in zijn eigen muzieksmaak en had er geen flauw benul van dat de glazen van de tafels trilden. Dit kan natuurlijk ook anders! Boek je een verjaardag DJ bij ons dan zorgen we voor een uitgebreide sound check. Gedurende de eerste anderhalf á twee uur bestaat de mogelijkheid om met elkaar te socializen, het volume wordt aangepast. Later op de avond zal de muziek harder worden uitgestuurd, maar nog steeds is er ruimte voor een goed gesprek. Ons motto voor een onvergetelijk verjaardagsfeest luidt “Socializen en dansen” gaan goed samen.

Direct een offerte? Dat kan ook!

Waarom DJ’s 4 PARTY

 • Top DJ’s die de aanwezigen op de dansvloer goed aanvoelen
 • Alleen DJ’s die hun eigen muziekvoorkeur onbelangrijk vinden
 • Er is een back-up DJ beschikbaar bij onvoorziene gebeurtenissen
 • Een geluidsset voor feesten vanaf 50 personen tot 1000 personen
 • Schitterende lichtshow met discospots, spiegelbollen en sfeer verlichting
 • Combinatie optredens met een live artiest (zanger, zangeres, saxofonist) is mogelijk

DJ’s 4 PARTY “Stilstaan op de dansvloer is onmogelijk”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.