DJ's 4 Party

DJ huren Overijssel – Geef een party to remember

Een DJ Overijssel voor een themafeest? Stap je binnenkort in het huwelijksbootje of wil je een swingend verjaardagsfeest geven? Op het internet ga je op zoek naar een DJ in Overijssel. Maar het aanbod van DJ’s is enorm groot op internet. Hoe vind je de perfecte DJ voor jouw feest?

Lees onze tips:

 • Zijn de recensies van de DJ in het algemeen positief?
 • Ziet de website er verzorgd uit?
 • Staan er video’s van andere feesten op de website?
 • Heeft de betreffende DJ een reserve DJ achter de hand?
 • Kun je een persoonlijk gesprek aanvragen?

Interesse in DJ’s 4 PARTY?

Wanneer je op zoek bent naar een professionele DJ in de buurt van Overijssel dan kun je bij ons goede zaken doen. Kies ook voor de nummer 1 in muzikale verzorging met een complete DJ show.

Direct een offerte? Dat kan ook!

Openingsdans bruiloft in UtrechtBruiloft DJ huren

Een DJ huren voor een bruiloft is ontzettend populair Ben je op zoek naar een bruiloft DJ in Overijssel dan raden wij je aan om tijdig een DJ te reserveren. Let goed op welke DJ je wilt huren, want er zijn veel DJ’s te boeken die het als hobby erbij doen. Onze ervaring is dat deze groep gemakkelijk een DJ klus annuleren. Bij DJ’s 4 PARTY ben je altijd verzekert van een professionele DJ. Daarnaast regelen wij ook een reserve DJ, want jullie bruiloftsfeest zal altijd doorgaan. Naast een DJ verzorgen wij ook het geluid en een sfeervolle lichtshow.

Bedrijfsfeest in UtrechtDJ voor een bedrijfsfeest

Ieder jaar is het weer de vraag voor een bedrijf wat voor personeelsfeest ze willen organiseren. Vergeet het suffe etentje in een restaurant en kies voor een swingende party met de beste 80’s & 90’s muziek. Of een foute party inclusief foute kleding. Uiteraard mag een mooie verlichte dansvloer niet ontbreken. Andere thema’s zoals een Retro party of een Ibiza party zijn zeer geschikt als bedrijfsfeest. Of ga voor een interactieve Vinyl party en laat collega’s hun favoriete singletje uit de 70’s of 80’s uitzoeken. Eventueel kan een DJ optreden worden gecombineerd met live optredens van een zangeres, zanger of saxofonist. Bij DJ’s 4 PARTY werken alleen DJ’s die van alle muziekthema’s op de hoogte zijn. Gegarandeerd gaat het dank er af wanneer je ons inhuurt voor een bedrijfsfeest.

Verjaardagsfeest in UtrechtDJ voor een verjaardagsfeest

Binnenkort 30, 40, 50 jaar? Overweeg je om een DJ te boeken? DJ’s 4 PARTY weet als geen andere partij hoe een spetterend feest wordt georganiseerd. Waarschijnlijk heb je wel eens feest meegemaakt waar de muziek veel te hard stond en waar gasten elkaar amper konden verstaan. De geboekte DJ had alleen interesse in zijn muziekkeuze en had er geen erg in dat de glazen van de tafels trilden. Dit kan ook anders! Boek je een DJ show bij ons dan houden wij vooraf aan je verjaardagsfeest een uitgebreide volume check. Zeker gedurende de eerste anderhalf uur is er behoefte aan een leuk gesprek onder te gasten, het volume passen wij hierop aan. Wanneer de avond vordert en de behoefte aan goede feestmuziek toeneemt, zal onze DJ het volume omhoog zetten. Ons motto voor een onvergetelijk verjaardagsfeest luidt “Socializen en dansen” gaan perfect samen.

Direct een offerte? Dat kan ook!

Waarom DJ’s 4 PARTY

 • Ervaren DJ die het publiek goed aanvoelt
 • Altijd een DJ die zijn eigen muzieksmaak onbelangrijk vindt
 • Er is een reserve DJ beschikbaar bij onvoorziene omstandigheden
 • Een professionele geluidsset voor feesten vanaf 50 tot 1000 personen
 • Sfeervolle lichtshow met discospots, spiegelbollen en sfeer verlichting
 • Eventueel combinatie optredens met een live artiest (zanger, zangeres, saxofonist)

DJ’s 4 PARTY “Stilstaan op de dansvloer is onmogelijk”

Veel gestelde vragen

1) Welke muziek draait jullie DJ?

De DJ’s van DJ’s 4 PARTY hebben altijd vooraf nauw overleg met de klant over de muziekkeuze. De vraag is binnen welke kaders de DJ zijn muziek kan bepalen. Uiteraard wordt er rekening gehouden met de wensen van de klant maar ook wordt er ingespeeld op de muziekwensen van het publiek

2) Welke draaistijl hanteert de DJ?

Onze DJ’s draaien de nummers in een vlot lopende mix, zonder storende onderbrekingen. In principe worden de nummers helemaal uitgedraaid maar de snelheid blijft er wel inzitten. Indien nodig zal de DJ af en toe de microfoon gebruiken voor interacties en aankondigingen.

3) Kan ik tijdens een ander optreden de DJ aan het werk zien?

Ja, dit is mogelijk. In overleg met de betreffende klant zal een bezoek worden ingepland. Ook organiseren wij regelmatig demo shows in het land. Tijdens een bezoekje aan deze kijkdag heb je ook direct een goede indruk van de DJ shows.

4) Hoe gaat jullie DJ om met verzoekjes?

Verzoekjes worden in principe gedraaid. De nummers dienen wel in de geest van het feest passen.

5) Neemt de DJ ook licht- en geluidsapparatuur mee?

De DJ neemt ook een professionele geluidsset mee, wij beschikken over meerdere sets. Daarnaast neemt hij ook een basis lichtset mee, inclusief discospots en LEDspiegelbollen. Tegen meerprijs kunnen ook movingheads, lasers, verlichte zuilen of het LED sterrendoek en zelfs een verlichte dansvloer worden bijgeboekt.

DJ huren? Wellicht kunnen wij iets voor je betekenen. Vraag hier om een vrijblijvende offerte. Binnen 24 uur ontvang je een reactie van ons.