DJ's 4 Party

Bruiloft DJ met partyfotograaf actie

Op zoek naar een DJ huwelijksfeest? DJ’s 4 party garandeert je een onvergetelijke bruiloft. Voor jullie bruiloft ben je bij ons verzekerd van een top DJ huwelijksfeest, goede geluidsset en een sfeervolle lichtshow. Eventueel aangevuld met een party fotograaf of videograaf die jullie bruiloft vastlegt.

De mogelijkheden van een DJ huwelijksfeest

Niet alleen een DJ huwelijksfeest regelen wij, maar wij kunnen jullie bruiloftsfeest verzorgen zoals jullie dat graag willen. Denk hierbij aan een partyfotograaf of een videograaf. Ook is het mogelijk om de zaal te extra verlichten, hiervoor hebben wij speciale LED wall spots. Willen jullie flink uitpakken tijdens het feest dan mag een white twinkle dansvloer niet ontbreken.

Hoe vind je de juiste DJ voor jullie huwelijksfeest?

Een dj huren voor een huwelijksfeest is populair! Steeds vaker wordt er een DJ geboekt op een bruiloft. Dus het aanbod wordt ook steeds groter op het internet. Hoe herken je een goede DJ huwelijksfeest? Lees als eerste de recensies van andere bruidsparen. Zijn deze over het algemeen positief? Bekijk ook video’s van vorige bruiloften.

6 tips voor het inhuren van een DJ huwelijksfeest >>

 

Een DJ die alle ooms en tantes op de dansvloer krijgt

Waarvan wij echt blij worden is een huwelijksfeest waar alle aanwezigen met een voldaan gevoel aan het einde van de bruiloft naar huis gaan. Een verrassende blik van het bruidspaar want zelfs “oom Harry was niet van de dansvloer af te krijgen. Of van gasten die na afloop van het allerlaatste nummer “we want more” schreeuwen. (een groot compliment voor de DJ huwelijksfeest).

HwelijksfeestDJ inhuren + een live artiest  

Veel bruidsparen kunnen niet kiezen tussen een bruiloft DJ en een live-band. Dit hoeft ook helemaal niet, combineer onze bruiloft DJ optredens met een zangeres, zanger, percussionist of een saxofonist. Ervaar de sfeer van een live optreden met de herkenbare muziekkeuze van een bruiloft DJ.

Jullie zijn de publieksmagneten

Bruidsparen schrijven ons regelmatig:  “wij willen een DJ huwelijksfeest die iedereen op de dansvloer krijgt en een top sfeer weet te creëren” Natuurlijk begrijpen wij dat. Maar wees ervan bewust dat jij en je partner ook mede de sfeer bepalen. Wij adviseren dan ook ieder bruidspaar om ook zelf regelmatig op de dansvloer te staan, dan volgen de gasten vanzelf. Want hoe je het ook wilt zien, jullie zijn nu eenmaal de publieksmagneten op jullie eigen bruiloft en hebben enorme aantrekkingskracht op alle aanwezigen.

Het perfecte openingsnummer gemaakt door DJ huwelijksfeest

Vaak ontvangen wij het verzoek van bruidsparen of wij nog een openingsnummer kunnen adviseren. Regelmatig monteren wij diverse nummers aan elkaar om zo de perfecte openingsnummer op maat te creëren. Meestal start het bruidspaar met een slow nummer gevolgd door een aantal; korte swingende nummers. Vraag naar onze mogelijkheden.

Top 10 met de beste openingsnummer>

Eén op de drie aanvragen is een mond-op-mond boeking

Jullie huwelijksdag afsluiten met een spetterend feest is ons als jullie bruiloft DJ, ultieme doel. Daar is DJ’s 4 Party al meer dan 10 jaar in gespecialiseerd. Wist je dat één op drie aanvragen bij DJ’s 4 Party een via-via boeking is? Regelmatig worden wij bij bruidsparen door vrienden of familie aanbevolen. Daar zijn we natuurlijk heel trots op.

DJ trouwfeest – Lees onze recensies

Bruiloft foto

Inspelen op sfeer 10 /10

Vriendelijkheid & service /10

Muziekkeuze /10

Afgelopen zaterdag heeft Berry voor de muziek van ons trouwfeest gezorgd en niet alleen de muziek was goed, er hebben mensen gedanst die je normaal nooit op de dansvloer vindt, echt fantastisch! ook de uitstraling, de lichten en het geluid was super. Berry is professioneel en luistert goed naar jouw wensen, een echte aanrader wat ons betreft!

Milonne en Rick uit Utrecht

 

Bruidspaar Els en Niels

Inspelen op sfeer /10

Vriendelijkheid & service /10

Muziekkeuze /10

We hebben een topavond gehad. Ons doel was een volle dansvloer en dat is goed gelukt! De DJ was vriendelijk, speelde goed in op de sfeer en de muziekkeuze was top! De lichtset was prima, niet te overdreven wat we top vonden! De communicatie was duidelijk en tijdig, niks op aan te merken! Bedankt!

Ellen en Niels Norg uit Groningen

 

Bruidspaar Robin en Nienke

Inspelen op sfeer /10

Vriendelijkheid & service /10

Muziekkeuze /10

Na een online zoektocht kwamen we bij DJ’s 4 Party terecht. Wij hebben voor jullie gekozen omdat de reviews positief waren. Gedurende het hele traject, van voorbereiding tot de bruiloft is er uitstekend en super helder gecommuniceerd. Het feest is erg leuk geworden, omdat de DJ goed wist in te spelen op de sfeer. De DJ wist in no-time iedereen op de dansvloer te krijgen. Al met al hebben wij door onze keuze voor DJ’s 4 Party ons geen moment zorgen hoeven te maken over het (dans)feest. Wij kunnen dan ook iedereen dit bedrijf van harte aanbevelen!

Robin en Nienke uit Daalerveen

Luxe wedding show + partyfotograaf

Op zoek naar een exclusieve DJ show? Ga dan voor onze luxe wedding show. Inclusief 2 movingheads, 2 spiegelbollen, 4 disco spots en het fonkelende Led sterrendoek.

Trouwfotografen blijven vaak tot het aansnijden van de bruidstaart. Toch is het ontzettend leuk om ook kwalitatief hoogstaande foto’s van het huwelijksfeest te ontvangen. Boeken jullie deze luxe wedding show dan is een partyfotograaf inbegrepen. Boek deze show met een ervaren partyfotograaf voor: € 495,00 inclusief btw

DJ huwelijksfeest huren? Benieuwd naar onze mogelijkheden voor een écht huwelijksfeest? Vraag dan geheel vrijblijvende om een offerte op maat

Wij zijn geïnteresseerd! Stuur ons een offerte voor een DJ huwelijksfeest