+ Add a Page Block or drag an element into the page
dansende mensen op een feest

Drive in show uit de omgeving Apeldoorn 

Drive in show uit Apeldoorn boeken? Wij zijn DJ's 4 PARTY! Met meer dan 10 jaar ervaring in de evenementenbranche we als geen ander om een verjaardagsfeest, personeelsfeest, bruiloft, of wat voor feest op zijn kop te zetten en onvergetelijk te maken. Dit doen we met onze ervaring drive in DJ's met de perfecte muziekkeuze, onze interacties met het publiek en het plezier waarmee we optreden. Een Drive in show uit Apeldoorn boek je eenvoudig via onze website.

Foto drive in show
Foto dj show met dansvloer
Drive in show Luxe

BIO DJ's 4 PARTY

DJ's 4 PARTY is opgericht in 2009, toen een groep vrienden die al sinds de middelbare school muziek maakten samen een drive in show wilden beginnen. In het verzorgden zij alleen de muziek op kleinschalige feesten. Langzaam maar zeker groeide het aantal feesten naar meer dan 100 boekingen op jaarbasis. Van grootschalige themafeesten tot de kleine verjaardagsfeesten in de huiskamer. Inmiddels is DJ's 4 PARTY uitgegroeid tot een full service evenementen bedrijf. 


Drive in show uit Apeldoorn

Naast een complete drive in show uit Apeldoorn verhuren wij ervaren allround DJ's die het vak inmiddels goed verstaan. Iedere drive in DJ heeft minunaal 50 uur draai-ervaringen op de meest uiteenlopende feesten. Onze DJ's schakelen hun eigen muzieksmaak uit en draaien volledig "in de geest" van het feest of evenement. Dansers en niet-dansers beleven een onvergetelijke avond. Het volume niet overdreven hard zodat er ook een gesprek gevoerd kan worden.

Drive in show uit Apeldoorn

Boek al een complete drive in show uit Apeldoorn 495 EURO. Licht & en geluid en een top DJ zijn geregeld.

Extra's

Naast een drive in show verhuren wij ook live artiesten in combinatie met een DJ en een ervaren partyfotograaf.

Ervaren attente DJ

DJ's 4 PARTY beschikt over ervaren allround DJ's. Met meer dan 100 bruiloften per jaar weten zij als geen ander een onvergetelijk huwelijksfeest te creëren.

Reserve DJ beschikaar

Mocht de geboekte bruiloft DJ plotseling door ziekte verhinderd zijn zorgen wij voor een back-up DJ. Wel een gerust idee dat jullie feest altijd doorgaat.

Zij kunnen het weten

Ze voelen perfect welke muziek past

Afgelopen zaterdag jarig en 50 jarig verjaardagsfeest gehouden. Mede dankzij dj's 4 party is het een groot succes geworden. De dansvloer is de gehele avond vol geweest. Ze voelen goed aan welke muziek het beste past en heerlijke afwisselingen. Milan en Berry beiden bedankt voor jullie geweldige muzikale inbreng. Als we weer een x een feestje hebben dan weet ik jullie te vinden

Jolanda Barmentloo

Apeldoorn

Wat een gezelligheid op de dansvloer

Een geweldige 50ste verjaardag gevierd! Vooraf goed contact gehad en mijn wensen besproken. Dj Berry heeft mijn gasten en mij goed weten te amuseren door de juiste muziek te draaien. Wat een gezelligheid op de dansvloer! Ik kijk zeer tevreden en met veel plezier terug, Dj4party is een echte aanrader!!

Monique van Esch

Elst

DJ Milan heeft een super set gedraaid

Afgelopen zaterdag ons Samen 100 feest gegeven.
Toen bleek dat de geboekte DJ door een ongeluk niet kon heeft Berry er alles aan gedaan om zelfs aan de andere kant van het land een super DJ neer te zetten.
DJ Milan heeft een super set gedraaid. Echt helemaal top. Dat was een heel best feestje

Janita Hintjes

Pijnacker

Wat kost een drive in show uit Apeldoorn

Er zijn verhuurbedrijven die belachelijk hoge prijzen hanteren. Bijvoorbeeld bij The DJ Company betaal je voor een eenvoudige drive in show maar liefst 800 EURO. Maar bij de hobby drive in show heb je al een boeking voor 100 EURO. DJ's 4 PARTY hanteert eerijke prijzen. Voor onze de DJ Luxe show berekenen wij een inhuurprijs van 495 EURO inclusief btw. Bekijk onze DJ shows hier.

Hoe nu verder?

1

Vraag hieronder een offerte aan. Of bel met 06 415 19 557

2

Ontvang binnen 24 uur een vrijblijvende offerte

3

Laat ons binnen 14 dagen weten of je gebruikt wilt maken van ons aanbod.

Interesse gewekt? Of wil je meer informatie.

Beelden zeggen meer dan woorden

ADRES GEGEVENS


DJ's 4 Party

Koning Lodewijklaan 570

7314 GV  Apeldoorn

Tel: 06 415 19 557

Email: info@djs4party.info

KvK  54546451