DJ's 4 Party

Feest DJ op een grote boot

DJ voor een feest

Feest DJ boeken? DJ’s 4 PARTY heeft afgelopen weekend wederom een bedrijfsfeest gegeven waar iedereen uit hun dak ging.

Het ging om een bedrijfsfeest in Amsterdam. De klant had vooraf aangegeven dat zij van een mix van oude klassiekers tot aan de moderne nummers van nu hielden. Heel erg breed natuurlijk, maar onze feest DJ Kai en back-up  DJ Berry konden alle kanten op met deze leuke opdracht. Het feest kwam al snel op gang en eigenlijk is de dansvloer niet meer leeg geweest.

Dit was niet zomaar een personeelsfeest..… de locatie was al heel bijzonder. Namelijk op een grote boot in de Amsterdamse haven met aan boord ruim 100 feestgangers! Gelukkig was het schitterend weer waardoor het een soort van tropical party werd.

Voor dit feest had de klant de DJ Luxe Xl show geboekt inclusief een schitterende lasershow. Wel was het even passen en meten want de beschikbare ruimte op deze mooi boot was beperkt.

Naast de beste hits uit heden en verleden stond onze feest DJ Kai ook open voor verzoeknummers uit vooral de jaren 90. Van Ultimate Kaos, Venga boys en tot aan de happy hardcore van bijvoorbeeld Dune kwamen voorbij.

De mensen van dit bedrijf en feest DJ Kai hebben van dit personeelsfeest genoten. De tijd vloog voorbij, voordat we er erg in hadden was het alweer 01.00 uur. Maar dat is een goed teken. Wij bedanken klant voor deze bijzondere opdracht. Ben jij ook van plan om binnenkort een feest DJ te boeken. Neem dan gerust contact met ons op. Je ontvangt onze offerte binnen 24 uur in je mailbox. Of bekijk eerst deze video.

Voor welke feest kan ik een feest DJ boeken?

Bij het organiseren van een feest komen veel zaken kijken die geregeld moeten worden. Denk aan hapjes, drankjes en een locatie. Maar een feest is niet compleet zonder een dj. Hier lees je relevante tips bij het vinden van een dj die past bij jouw feest.

DJ bedrijfsfeest

Ben jij de aangewezen persoon om te zoeken naar een dj voor een bedrijfsfeest? Dan heb je met een hoop zaken rekening te houden. Zoek een dj die veelzijdig is qua muziek: met zoveel personeel is het goed om aan veel wensen te kunnen voldoen. Zorg dat je op tijd een offerte voor een dj bedrijfsfeest vraagt, zo kom je niet voor verrassingen te staan.

DJ bruiloft

Bruidspaar

 

Je bruiloft is één van de belangrijkste dagen van je leven. Het is vanzelfsprekend dat je hiervoor alles zo goed mogelijk geregeld wil hebben. Het is belangrijk dat je met deze dj een goede klik hebt en je hem of haar kunt vertrouwen. De dj zorgt immers voor de muziek van je openingsdans en andere nummers die voor jullie belangrijk zijn. Regel een dj voor je bruiloft op tijd, zo weet je zeker dat je niet zonder dj op je bruiloft zit. Succes met de zoektocht naar een dj bruiloft.

Feest dj voor een bedrijf

 

DJ themafeest

Een dj voor een themafeest is een specifiekere zoektocht. Ga op zoek naar een dj die al vaker gedraaid heeft met een dergelijk thema. Zo weet je dat hij of zij voldoende ervaring heeft als dj themafeest. Veel van deze dj’s hebben een portfolio opgebouwd die je op kunt vragen.

DJ verjaardag

Voor een spetterende verjaardag huur je natuurlijk een feest dj. Het is prettig om op een feest wat je zelf organiseert zo veel mogelijk taken uit handen te geven. De dj verjaardag zorgt ervoor dat er niets mis gaat aan het geluid. Zo kun je onbezorgd genieten van je eigen verjaardag.

Meest gestelde vragen

Hoe lang van te voren dienen wij een feest dj te boeken? 

Antwoord: Dat hangt natuurlijk een beetje af wanneer je een feest gaat organiseren, maar voor de populaire feestmaanden is het verstandig om 3 tot 6 maanden van te voren een dj te boeken

Waar komen jullie vandaan?

DJ’s 4 PARTY is gevestigd in Apeldoorn. Wij werken door heel Nederland, onze DJ’s draaien in elke regio.

Hebben we voorafgaand aan het feest nog contact?

Wanneer je besluit ons te boeken dan volgt er altijd een telefonisch gesprek waarin alle feestdetails worden vastgelegd. In de week voor het feest neemt onze DJ ook nog contact met je op.

Hebben jullie een reserve DJ?

Mocht de geboekte dj ziek zijn of door andere omstandigheden niet kunnen draaien, dan is er altijd een back-up dj beschikbaar

Welke muziek draaien jullie?

Samen met de klant bespreken we de muzikale wensen, daarnaast wordt er gedurende het feest ook door de dj ingespeeld op het publiek.

Hoe laat komen jullie opbouwen?

Dit hangt af van de gekozen drive-in show. Meestal beginnen 2 uur van te voren met het opbouwen.

Meer weten? Vraag om een offerte >

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.