DJ's 4 Party

Swingend feest organiseren – Klassiekers over de Speakers

Swingend feest organiseren – Klassiekers over de Speakers

Een feest organiseren zoals ze er vroeger hadden, die heb je nu niet meer. Of is een disco feest nog steeds hot? The groovie dance moves op “staying alive” van de bee gees. die kent iedereen natuurlijk wel. Of misschien ga je wel helemaal los op “let’s groove van” earth wind and fire. Hoewel deze muziek van de vorige eeuw is, zal je zien dat op party’s gasten helemaal los gaan op de welbekende nummers. Iedereen kent ze, iedereen houd ervan, zowel jong als oud. Hierdoor vult de feeststemming de ruimte wanneer klassiekers over de speakers knallen.

Swingend feest? Bekijk wat wij voor je kunnen betekenen

50 jaar feest

Het disco feest gevoel

Welke leeftijd we ook hebben, we houden van het nostalgische gevoel van vroeger. Bij een jaren 70 party en jaren 80 party denken we natuurlijk meteen aan disco. Ook een jaren 90 party roept een beeld op van aparte kledingstijl en te gekke retro hiphopmuziek. Lekker uniek en lekker jezelf. Naast de perfecte retro dansmuziek zijn andere aspecten die sfeer maken dus ook belangrijk. Zo bezorg je jouw gasten het ultieme disco feest gevoel!

Ervaring en specialisme

Onze Dj’s bij hebben een een uitgebreid repertoire, of het nu voor een jaren 70 party, jaren 80 party of jaren 90 party is. Natuurlijk zijn er veel memorabele nummers uit de gouwe oude tijd, maar juist die nummers waarop iedereen op wilt dansen zijn geselecteerd door onze dj’s. De ervaring en het specialisme zorgt ervoor dat ze de sfeer perfect aanvoelen en weten welke plaat jouw gasten in beweging zal brengen Ook verzoeknummers zijn van harte welkom. Voor je het weet staat de dansvloer vol met swingende feestgangers. Dansen gaat als vanzelf. Themafeesten geven altijd een uniek gevoel. De passie en het enthousiasme die onze dj’s hebben voor hun werk zorgt voor geweldige muziek en onvergetelijke resultaten. Kortom: een gegarandeerd succes en een themafeest wat jouw gasten lang zal bijblijven

Disco Feest in Houten

Een echte aanrader: surprise party

Surprise party’s zijn voor de jarige als voor de gasten een geweldige beleving. Zorg dat alle familieleden, vrienden en kennissen al op de feestlocatie aanwezig zijn. En laat vervolgens de jarige (geblindoekt) de zaal binnen komen. Onze DJ zal vervolgens een bijpassend Nummer (lang zal hij/zij leven) in starten om het verrassingseffect te verhogen.

Feest organiseren met een DJ

Volle dansvloer 100% feest

Een feest organiseren waar iedereen het naar de zin heeft. Onze ervaren DJ’s zijn thuis in verschillende soorten muziek. Zodat het voor iedereen een onvergetelijk feest wordt. Of het nu gaat om de booming hits uit de top 40, de echte dansklassiekers of nederlandsstalige muziek, de stemming komt er gegarandeerd in. Naast de perfecte muziekmix zorgen onze DJ’s voor korte interacties met jullie en jullie gasten. Deze manier van draaien zorgt absoluut voor de juiste stemming.

Op elke locatie een DJ show mogelijk

Geef je het feest op een locatie, bijvoorbeeld in een café. Of thuis in de huiskamer met achtertuin. Alles is mogelijk, wij passen onze DJ shows gemakkelijk aan. Licht en geluid zijn voldoende aanwezig maar niet te massaal. Want uw gasten willen ook met elkaar kunnen communiceren zonder te harde muziek of felle knipperende discolampen.

Het plaatje compleet

Natuurlijk hoort bij een disco feest goede verlichting. De show wordt compleet gemaakt met neonspots, lasers en last but not least: een verlichte dansvloer. Naast de dj kan je dus een complete drive-in show huren om het plaatje compleet te maken. Je hoeft je dus geen zorgen te maken om de geluidsinstallatie en de lichteffecten. Dit kan allemaal geregeld worden. De prijs wordt van tevoren afgesproken zonder verrassingen achteraf. Er is zelfs een stand-in dj achter de hand, mocht de gehuurde dj ziek zijn. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over dit aspect van uw feest. U kunt dus ook gewoon lekker genieten terwijl uw retro dance party aan de gang is. Zodra je de dansvloer opkomt, vergeet je in welk jaar je leeft. Welkom in het discotijdperk!

Feest organiseren? Themafeesten doen het altijd goed

Je kunt kiezen uit verschillende themafeesten. Belangrijk is om te peilen welk thema bij de collega’s van je bedrijf passen. 80’s & 90’s of foute thema’s doen het vaak goed bij een breder publiek. Maar bijvoorbeeld een 90’s & 00’s of Ibiza thema zijn weer geschikt voor een jonger publiek. Indien wenselijk helpen wij u graag met het bepalen van een thema. Bovendien hebben we voorafgaand aan het personeelsfeest telefonisch contact over de (muzikale) invulling. Indien wenselijk kunnen we ook een persoonlijk gesprek inplannen.

All inclusieve themafeest

Onze themafeesten zijn inclusief vele extra elementen. Naast een DJ zorgen twee dames voor de ontvangst van alle gasten inclusief een drankje (extra optie). Bij binnenkomst zijn de eerste klanken al te horen en kan er eventueel al worden gedanst op onze verlichte discovloer. Na even bijkletsen of een heerlijk buffet kunnen de voetjes van de vloer. Onze gogo danseressen (optioneel) helpen mee om iedereen op de dansvloer te krijgen. Natuurlijk mogen videoclips of een bedrijfspresentatie niet ontbreken op onze grote plasmaschermen.

Nog even alles op een rijtje…..onze themafeesten zijn inclusief:

  • ervaren DJ voor 4,5 uur
  • professionele dj show inclusief 2 plasmaschermen
  • verlichte dansvloer met mooie visuals
  • partyfotograaf voor 4,5 uur
  • 2 ontvangst dames
  • 2 of 4 gogo danseressen
  • bij te boeken: zanger(es), percussionist, saxofonist

Hebben wij je nieuwsgierigheid gewekt? Geef een onvergetelijk bedrijfsfeest en ontdek onze mogelijkheden.

Ja! ik ben geïnteresseerd in een DJ voor een bedrijfsfeest>>

Feest organiseren? Misschien hebben wij je nieuwsgierigheid gewekt? Vraag dan hier een vrijblijvende offerte aan. Je ontvangt binnen 24 uur een reactie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.