DJ's 4 Party

Swingend feest organiseren – Klassiekers over de Speakers

Swingend feest organiseren – Klassiekers over de Speakers

Een feest organiseren zoals ze er vroeger hadden, die heb je nu niet meer. Of is een disco feest nog steeds hot? The groovie dance moves op “staying alive” van de bee gees. die kent iedereen natuurlijk wel. Of misschien ga je wel helemaal los op “let’s groove van” earth wind and fire. Hoewel deze muziek van de vorige eeuw is, zal je zien dat op party’s gasten helemaal los gaan op de welbekende nummers. Iedereen kent ze, iedereen houd ervan, zowel jong als oud. Hierdoor vult de feeststemming de ruimte wanneer klassiekers over de speakers knallen.

Swingend feest? Bekijk wat wij voor je kunnen betekenen

70s & 80s party in Assen

Het disco feest gevoel

Welke leeftijd we ook hebben, we houden van het nostalgische gevoel van vroeger. Bij een jaren 70 party en jaren 80 party denken we natuurlijk meteen aan disco. Ook een jaren 90 party roept een beeld op van aparte kledingstijl en te gekke retro hiphopmuziek. Lekker uniek en lekker jezelf. Naast de perfecte retro dansmuziek zijn andere aspecten die sfeer maken dus ook belangrijk. Zo bezorg je jouw gasten het ultieme disco feest gevoel!

Ervaring en specialisme

Onze Dj’s bij hebben een een uitgebreid repertoire, of het nu voor een jaren 70 party, jaren 80 party of jaren 90 party is. Natuurlijk zijn er veel memorabele nummers uit de gouwe oude tijd, maar juist die nummers waarop iedereen op wilt dansen zijn geselecteerd door onze dj’s. De ervaring en het specialisme zorgt ervoor dat ze de sfeer perfect aanvoelen en weten welke plaat jouw gasten in beweging zal brengen Ook verzoeknummers zijn van harte welkom. Voor je het weet staat de dansvloer vol met swingende feestgangers. Dansen gaat als vanzelf. Themafeesten geven altijd een uniek gevoel. De passie en het enthousiasme die onze dj’s hebben voor hun werk zorgt voor geweldige muziek en onvergetelijke resultaten. Kortom: een gegarandeerd succes en een themafeest wat jouw gasten lang zal bijblijven

Disco Feest in Houten

Een echte aanrader: surprise party

Surprise party’s zijn voor de jarige als voor de gasten een geweldige beleving. Zorg dat alle familieleden, vrienden en kennissen al op de feestlocatie aanwezig zijn. En laat vervolgens de jarige (geblindoekt) de zaal binnen komen. Onze DJ zal vervolgens een bijpassend Nummer (lang zal hij/zij leven) in starten om het verrassingseffect te verhogen.

Feest organiseren met een DJ

Volle dansvloer 100% feest

Een feest organiseren waar iedereen het naar de zin heeft. Onze ervaren DJ’s zijn thuis in verschillende soorten muziek. Zodat het voor iedereen een onvergetelijk feest wordt. Of het nu gaat om de booming hits uit de top 40, de echte dansklassiekers of nederlandsstalige muziek, de stemming komt er gegarandeerd in. Naast de perfecte muziekmix zorgen onze DJ’s voor korte interacties met jullie en jullie gasten. Deze manier van draaien zorgt absoluut voor de juiste stemming.

Op elke locatie een DJ show mogelijk

Geef je het feest op een locatie, bijvoorbeeld in een café. Of thuis in de huiskamer met achtertuin. Alles is mogelijk, wij passen onze DJ shows gemakkelijk aan. Licht en geluid zijn voldoende aanwezig maar niet te massaal. Want uw gasten willen ook met elkaar kunnen communiceren zonder te harde muziek of felle knipperende discolampen.

Het plaatje compleet

Natuurlijk hoort bij een disco feest goede verlichting. De show wordt compleet gemaakt met neonspots, lasers en last but not least: een verlichte dansvloer. Naast de dj kan je dus een complete drive-in show huren om het plaatje compleet te maken. Je hoeft je dus geen zorgen te maken om de geluidsinstallatie en de lichteffecten. Dit kan allemaal geregeld worden. De prijs wordt van tevoren afgesproken zonder verrassingen achteraf. Er is zelfs een stand-in dj achter de hand, mocht de gehuurde dj ziek zijn. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over dit aspect van uw feest. U kunt dus ook gewoon lekker genieten terwijl uw retro dance party aan de gang is. Zodra je de dansvloer opkomt, vergeet je in welk jaar je leeft. Welkom in het discotijdperk!

Feest organiseren? Dit is ons aanbod:

De beste hits uit 60s 70s 80s

Bij binnenkomst hoor je de eerste disco klanken over de speakers. De locatie is omgebouwd in een echt disco paleis. Natuurlijk mag een saturday night fever dansvloer niet ontbreken. Onze DJ warmt je alvast op voor een feest to remember. Nadat je wat gedronken hebt is het tijd voor de eerste moves. Want stilstaan op de prachtige verlichte dansvloer is absoluut onmogelijk. Verzoekjes zijn welkom.

 

Hits van vinyl uit de 60s 70s 80s

Alleen de beste disco hits komen voorbij tijdens de 100% van vinyl party, met alleen 45 toeren singles uit de 70s & 80s. Extra interactief wordt het wanneer wij platenbakken voor de dj booth plaatsen. De gasten kunnen hun eigen favoriete 70s of 80s single uitzoeken. De DJ draait deze singles in een vlot lopende mix voor het grote publiek. Natuurlijk is het al een nostalgische belevenis om de hoesjes van deze singles terug te zien.

 

Onze feesten zijn inclusief:

  • Ervaren DJ die deze periode bewust heeft meegemaakt
  • Spectaculaire lichtshow vol met lasers, discospots en nevel
  • Back-up DJ bij onvoorziene omstandigheden

Bij te boeken:

  • De modernste verlichte dansvloer
  • Partyfotograaf
  • Zangeres of zanger
  • Ontvangst dames
Feest organiseren? Misschien hebben wij je nieuwsgierigheid gewekt? Vraag dan hier een vrijblijvende offerte aan. Je ontvangt binnen 24 uur een reactie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.