DJ's 4 Party

Bruiloft DJ Inclusief Partyfotografie

Op zoek naar een bruiloft DJ die jullie huwelijksfeest onvergetelijk maakt? Wij verhuren Bruiloft DJ Shows door heel Nederland Dus ook in Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen maar ook in Enschede, Amsterdam en Utrecht.

Uniek in Nederland! Naast een goede DJ kun je ook via DJ’s 4 PARTY een partyfotograaf inhuren. Deze twee facetten hebben we samen gebundeld in één pakket. Onze DJ zorgt ervoor dat alle gasten een top feest beleven en de partyfotograaf legt alle speciale momenten vast. De foto’s kunnen op twee grote schermen worden getoond aan de gasten. Vraag naar onze mogelijkheden.

DIRECT OFFERTE AANVRAGEN>>

Boek snel een goede bruiloft DJ

Een goede bruiloft DJ dient zo snel mogelijk worden vastgelegd. Samen met de feestlocatie en de trouwfotograaf zijn dit de belangrijkste speerpunten. Een goede bruiloft DJ  heeft een volle agenda; wees er dus snel bij! De beste bruiloft DJ’s worden minstens 6 maanden van te voren geboekt.

Er zijn zelfs koppels die hun trouwdatum verschuiven omdat hun favoriete bruiloft DJ reeds bezet is. Ergens wel begrijpelijk, want de DJ heeft een belangrijke rol in het wel dan niet slagen van een huwelijksfeest.

Waarom DJ’s 4 PARTY?

Onze DJ’s weten de gasten op de dansvloer te krijgen maar vooral ook te houden. De lekkerste tracks en korte entertainment zijn de speerpunten van onze optredens. Verzoekjes zijn welkom wanneer ze in de geest van jullie bruiloft passen. Ondersteund door goede apparatuur weten onze DJ’s van iedere bruiloft een onvergetelijk feest te maken.

DJ trouwfeest – Dit zeggen andere bruidsparen

Bruiloft foto

Inspelen op sfeer 10 /10

Vriendelijkheid & service /10

Muziekkeuze /10

Afgelopen zaterdag heeft Berry voor de muziek van ons trouwfeest gezorgd en niet alleen de muziek was goed, er hebben mensen gedanst die je normaal nooit op de dansvloer vindt, echt fantastisch! ook de uitstraling, de lichten en het geluid was super. Berry is professioneel en luistert goed naar jouw wensen, een echte aanrader wat ons betreft!

Milonne en Rick uit Utrecht

 

Bruidspaar Els en Niels

Inspelen op sfeer /10

Vriendelijkheid & service /10

Muziekkeuze /10

We hebben een topavond gehad. Ons doel was een volle dansvloer en dat is goed gelukt! De DJ was vriendelijk, speelde goed in op de sfeer en de muziekkeuze was top! De lichtset was prima, niet te overdreven wat we top vonden! De communicatie was duidelijk en tijdig, niks op aan te merken! Bedankt!

Ellen en Niels Norg uit Groningen

 

Bruidspaar Robin en Nienke

Inspelen op sfeer /10

Vriendelijkheid & service /10

Muziekkeuze /10

Na een online zoektocht kwamen we bij DJ’s 4 Party terecht. Wij hebben voor jullie gekozen omdat de reviews positief waren. Gedurende het hele traject, van voorbereiding tot de bruiloft is er uitstekend en super helder gecommuniceerd. Het feest is erg leuk geworden, omdat de DJ goed wist in te spelen op de sfeer. De DJ wist in no-time iedereen op de dansvloer te krijgen. Al met al hebben wij door onze keuze voor DJ’s 4 Party ons geen moment zorgen hoeven te maken over het (dans)feest. Wij kunnen dan ook iedereen dit bedrijf van harte aanbevelen!

Robin en Nienke uit Daalerveen

 

Beelden zeggen meer dan woorden

BRUILOFT DJ SHOWS PRIJZEN EN INFO >>

Hoe vind je de juiste DJ voor jullie bruiloft?

Een dj huren voor een bruiloft is populair! Steeds vaker wordt er een DJ geboekt op een bruiloft. Dus het aanbod wordt ook steeds groter op het internet. Hoe herken je een goede bruiloft DJ? Lees als eerste de recensies van andere bruidsparen. Zijn deze over het algemeen positief? Bekijk ook video’s van vorige bruiloften.

6 tips voor het inhuren van een DJ bruiloft >>

 

Een DJ die alle ooms en tantes op de dansvloer krijgt

Waarvan wij echt blij worden is een huwelijksfeest waar alle aanwezigen met een voldaan gevoel aan het einde van de bruiloft naar huis gaan. Een verrassende blik van het bruidspaar want zelfs “oom Harry was niet van de dansvloer af te krijgen. Of van gasten die na afloop van het allerlaatste nummer “we want more” schreeuwen. (een groot compliment voor de bruiloft DJ).

Jullie zijn de publieksmagneten

Bruidsparen schrijven ons regelmatig:  “wij willen een bruiloft DJ die iedereen op de dansvloer krijgt en een top sfeer weet te creëren” Natuurlijk begrijpen wij dat. Maar wees ervan bewust dat jij en je partner ook mede de sfeer bepalen. Wij adviseren dan ook ieder bruidspaar om ook zelf regelmatig op de dansvloer te staan, dan volgen de gasten vanzelf. Want hoe je het nou wendt of keer jullie zijn nu eenmaal de publieksmagneet op jullie eigen bruiloft en hebben enorme aantrekkingskracht op alle aanwezigen.

Het perfecte openingsnummer gemaakt door onze bruiloft DJ

Vaak ontvangen wij het verzoek van bruidsparen of wij nog een openingsnummer kunnen adviseren. Regelmatig monteren wij diverse nummers aan elkaar om zo de perfecte openingsnummer op maat te creëren. Meestal start het bruidspaar met een slow nummer gevolgd door een aantal; korte swingende nummers. Vraag naar onze mogelijkheden.

Top 10 met de beste openingsnummer>

Eén op de drie aanvragen is een mond-op-mond boeking

Jullie huwelijksdag afsluiten met een spetterend feest is ons als jullie bruiloft DJ, ultieme doel. Daar is DJ’s 4 Party al meer dan 10 jaar in gespecialiseerd. Wist je dat één op drie aanvragen bij DJ’s 4 Party een via-via boeking is? Regelmatig worden wij bij bruidsparen door vrienden of familie aanbevolen. Daar zijn we natuurlijk heel trots op.

Hebben wij je interesse gewekt? Wil je meer informatie ontvangen? Kom dan in contact met ons:

Ja! ik ben geïnteresseerd in jullie bruiloft DJ shows>>