DJ's 4 Party

Bruiloft DJ “Stilstaan op de dansvloer is onmogelijk”

Foto's bruiloft Herman en Eline

Bezig met de organisatie van jullie bruiloft? Wanneer je op het internet kijkt dan zie je dat het aanbod aan DJ’s enorm is. Wij kunnen ons voorstellen dat je het overzicht kwijt bent geraakt. Wellicht kunnen wij iets voor je betekenen.

Waarom DJ’s 4 PARTY?

  • Onze bruiloft DJ’s kunnen zich helemaal verplaatsen in de geest van jullie huwelijksfeest.
  • Alleen bruiloft DJ’s die hun eigen muzieksmaak volledig kunnen uitschakelen.
  • Er is altijd een back up DJ beschikbaar, mocht de geboekte DJ door omstandigheden niet kunnen optreden.
  • Vooraf wordt jullie huwelijksfeest uitvoerig doorgenomen. Er vindt altijd een telefonisch- of persoonlijk gesprek aan huis plaats.
  • Verzoeknummers zijn welkom, van zowel het bruidspaar als van de gasten.
  • Heldere all-in prijzen, geen verassingen achteraf. Er is al een DJ show beschikbaar vanaf 495 EURO.

Wij zijn geïnteresseerd! Stuur ons een offerte>>

NIEUW! Boek een bruiloft DJ show voor twee en half uur

In de meeste gevallen wordt een bruiloft DJ voor 4 uur geboekt. Maar in de praktijk wordt een bruiloft DJ pas belangrijk wanneer de eerste uren zijn verstreken. Wij zien regelmatig dat aanwezigen eerst willen bijkletsen en niet direct in de feest ‘mood’ zijn. Ook tijdens een bruiloft in de warme lente of hete zomer staat het bruidspaar en hun gasten eerst nog buiten te socializen, terwijl binnen een DJ voor hooguit 10 personen staat te draaien. Ook stukjes en sketches kunnen vooraf worden ingepland, zodat het feest in gang blijft gedurende de laatste 2,5 uur.

Dit kan anders! Bij DJ’s 4 PARTY boek je nu ook een bruiloft DJ voor een kortere tijd. Dat betekent eerst gezellig kletsen met jullie gasten en de laatste 2,5 uur nog even feestend afsluiten.

 

DJ voor bruiloft – Dit zeggen andere bruidsparen

Bruiloft foto

Inspelen op sfeer 10 /10

Vriendelijkheid & service /10

Muziekkeuze /10

Afgelopen zaterdag heeft Berry voor de muziek van ons trouwfeest gezorgd en niet alleen de muziek was goed, er hebben mensen gedanst die je normaal nooit op de dansvloer vindt, echt fantastisch! ook de uitstraling, de lichten en het geluid was super. Berry is professioneel en luistert goed naar jouw wensen, een echte aanrader wat ons betreft!

Milonne en Rick uit Utrecht

 

Bruidspaar Els en Niels

Inspelen op sfeer /10

Vriendelijkheid & service /10

Muziekkeuze /10

We hebben een topavond gehad. Ons doel was een volle dansvloer en dat is goed gelukt! De DJ was vriendelijk, speelde goed in op de sfeer en de muziekkeuze was top! De lichtset was prima, niet te overdreven wat we top vonden! De communicatie was duidelijk en tijdig, niks op aan te merken! Bedankt!

Ellen en Niels Norg uit Groningen

 

Bruidspaar Robin en Nienke

Inspelen op sfeer /10

Vriendelijkheid & service /10

Muziekkeuze /10

Na een online zoektocht kwamen we bij DJ’s 4 Party terecht. Wij hebben voor jullie gekozen omdat de reviews positief waren. Gedurende het hele traject, van voorbereiding tot de bruiloft is er uitstekend en super helder gecommuniceerd. Het feest is erg leuk geworden, omdat de DJ goed wist in te spelen op de sfeer. De DJ wist in no-time iedereen op de dansvloer te krijgen. Al met al hebben wij door onze keuze voor DJ’s 4 Party ons geen moment zorgen hoeven te maken over het (dans)feest. Wij kunnen dan ook iedereen dit bedrijf van harte aanbevelen!

Robin en Nienke uit Daalerveen

Bekijk onze facebookpagina voor nog meer echte recensies >>

25% korting drve in show

BEKIJK DEZE BELACHELIJK TOFFE ACTIE >>

“Onze trouwfotograaf ging om 18.00 uur al weg, toch gebeurde er nog zoveel op ons huwelijksfeest”

De firstlook, fotoshoot met het bruidspaar, de trouwceremonie, taart, toast, de groepsfoto’s met familie en vrienden Partyfotograafzijn vaak speciale momenten voor in het trouwalbum. Maar vaak is de bruidsfotograaf voor het diner vertrokken, terwijl tijdens het avondfeest nog zoveel mooie momenten vastgelegd kunnen worden. Misschien minder interessant voor het album, maar o zo leuk om er toch bij te hebben. En om nu meteen weer die ene oom of kennis daarvoor te vragen.

Onze professionele partyfotograaf is hierin de oplossing. Op een sfeervolle en vooral mooie manier worden al die unieke, bijzondere, emotionele, feestelijke en hilarische momenten vast gelegd. Zodat jullie na de laatste dans nog lang kunnen nagenieten van jullie superbruiloft. Samen maken wij de mooiste herinneringen!

Nu tijdelijk met een partyfotograaf

Besluiten jullie één van DJ shows te boeken dan nemen we ook een partyfotograaf mee. Zonder extra kosten! De meeste trouwfotografen blijven tot aan de openingsdans of tot het aansnijden van de bruidstaart. Wie maakt de foto’s op jullie huwelijksfeest? Familie? Vrienden? Of liever door één van onze partyfotografen.

Er is al een complete DJ show beschikbaar vanaf € 550,00

 

Ja! ik ben geïnteresseerd in een bruiloft DJ show met partyfotograaf >>

Ξ

Een DJ die alle ooms en tantes op de dansvloer krijgt

Waarvan wij echt blij worden is een huwelijksfeest waar alle aanwezigen met een voldaan gevoel aan het einde van de bruiloft naar huis gaan. Een verrassende blik van het bruidspaar want zelfs “oom Harry was niet van de dansvloer af te krijgen. Of van gasten die na afloop van het allerlaatste nummer “we want more” schreeuwen. (een groot compliment voor de bruiloft DJ).

Jullie zijn de publieksmagneten

Bruidsparen schrijven ons regelmatig:  “wij willen een bruiloft DJ die iedereen op de dansvloer krijgt en een top sfeer weet te creëren” Natuurlijk begrijpen wij dat. Maar wees ervan bewust dat jij en je partner ook mede de sfeer bepalen. Wij adviseren dan ook ieder bruidspaar om ook zelf regelmatig op de dansvloer te staan, dan volgen de gasten vanzelf. Want hoe je het nou wendt of keer jullie zijn nu eenmaal de publieksmagneet op jullie eigen bruiloft en hebben enorme aantrekkingskracht op alle aanwezigen.

Het perfecte openingsnummer gemaakt door onze bruiloft DJ

Vaak ontvangen wij het verzoek van bruidsparen of wij nog een openingsnummer kunnen adviseren. Regelmatig monteren wij diverse nummers aan elkaar om zo de perfecte openingsnummer op maat te creëren. Meestal start het bruidspaar met een slow nummer gevolgd door een aantal; korte swingende nummers. Vraag naar onze mogelijkheden.

Top 10 met de beste openingsnummers>

Eén op de drie aanvragen is een mond-op-mond boeking

Jullie huwelijksdag afsluiten met een spetterend feest is ons ultieme doel. Daar is DJ’s 4 Party al meer dan 10 jaar in gespecialiseerd. Wist je dat één op drie aanvragen bij DJ’s 4 Party een via-via boeking is? Regelmatig worden wij bij bruidsparen door vrienden of familie aanbevolen. Daar zijn we natuurlijk heel trots op.

Hebben wij je interesse gewekt? Wil je meer informatie ontvangen? Kom dan in contact met ons:

Ja! ik ben geïnteresseerd in jullie bruiloft DJ shows>>