DJ's 4 Party

Bruiloft DJ – Geef een écht feest

DJ show met twee verlichte zuilen

Zijn jullie bezig met de organisatie van jullie bruiloft en nog op zoek naar een goede bruiloft DJ huren voor jullie feest? De populariteit van een DJ neemt steeds meer toe. Reserveer dus tijdig jullie favoriete bruiloft DJ. Want de beste DJ’s zijn ook het snelst geboekt.

Zijn jullie liefhebber van een bepaalde muziekstijl? Of mogen jullie gasten verzoeknummers aanvraag? Gaan jullie voor een spectaculaire opening? Een top bruiloft DJ kan in al jullie persoonlijke wensen voorzien en denkt graag mee met jullie.

 

Ontdek de mogelijkheden van DJ’s 4 Party

Wij zorgen voor een fantastisch feest, welke locatie jullie ook kiezen. Willen jullie de ‘echte’ sfeer van een bruiloft DJ show beleven? Kom dan eens lang tijdens één van onze demo avonden. Je ziet de show van dichtbij en maakt kennis met de bruiloft DJ.

 

Wat onze loyale klanten zeggen

Marloes Wessels – Rook heeft DJ’s 4 Party beoordeeld 5 beoordelingssterren

Het was erg leuk feest! We hadden een openingsdans waar niemand van wist, omdat de bruidegom dit zogenaamd niet wilde. Berry hadden we in ‘het complot’ mee laten spelen om de onschuldige DJ te zijn die vroeg waarom er geen openingsdans was. Waarop Berry toch wel aandrong bij ons dat dit eigenlijk wel normaal was. Berry draaide daarop ons openingsnummer, wij begonnen erg stumperig, maar eindigde met een spetterende dans. Berry speelde het spel erg goed mee en niemand had dit verwacht. De rest van de avond speelde hij erg goed op de sfeer van het publiek in. We zijn erg tevreden.

 

Jan-willem Broekhuis Timmers heeft DJ’s 4 Party beoordeeld 5 beoordelingssterren

We hadden meteen een klik vanaf de eerste bespreking. Dj4party heeft ons feest tot een feest gemaakt waar onze gasten nog steeds over praten. Alles was mogelijk en hij dacht in alles mee. Echt helemaal top.

 

Yvonne Tappel heeft DJ’s 4 Party beoordeeld 5 beoordelingssterren

Ik wil elke week wel zo’n geweldig feest beleven. Alleen maar positieve reacties van onze gasten ontvangen. 
Berry, tot in de puntjes geregeld. 

Eén op de drie aanvragen is een mond-op-mond boeking

Jullie huwelijksdag afsluiten met een spetterend feest is ons ultieme doel. Daar is DJ’s 4 Party al meer dan 10 jaar in gespecialiseerd. Wist je dat één op drie aanvragen bij DJ’s 4 Party een via-via boeking is? Regelmatig worden wij bij bruidsparen door vrienden of familie aanbevolen. Daar zijn we natuurlijk heel trots op.

Hoe vind je een attente bruiloft DJ

Een trouwfeest DJ huren is populair! Steeds vaker wordt er een trouwfeest DJ geboekt op een bruiloft. Dus het aanbod wordt ook steeds groter op het internet. Hoe herken je een goede DJ? Lees als eerste de recensies van andere bruidsparen. Zijn deze over het algemeen positief? Bekijk ook video’s van vorige bruiloften.

6 tips voor het inhuren van een DJ bruiloft >>

 

Ludieke actie:  jullie namen op twee zuilen bedrukt

Nieuw! Profiteer van dit leuke aanbod. Boeken jullie één van onze DJ Wedding Shows dan bedrukken wij gratis jullie namen (of een andere tekst) op twee LED verlichte zuilen. Wanneer jullie een drive-in show bij ons boeken dan is inbegrepen:

  • professionele geluidsset
  • lichtshow met disco spots en movingheads en het sfeervolle LED sterrendoek
  • twee verlichte LED zuilen met jullie namen
  • ervaren bruiloft DJ
  • reserve DJ bij onvoorziene omstandigheden
  • ervaren partyfotograaf of videograaf (bij te boeken)

Ja! Ik wil ontvang graag een offerte voor onze bruiloft >

Een DJ trouwfeest die zelfs stijve ooms en tantes op de dansvloer krijgt

Waarvan wij echt blij worden is een huwelijksfeest waar alle aanwezigen met een voldaan gevoel aan het einde van de bruiloft naar huis gaan. Een verrassende blik van het bruidspaar want zelfs “oom Harry was niet van de dansvloer af te krijgen. Of van gasten die na afloop van het allerlaatste nummer “we want more” schreeuwen. (een groot compliment voor de DJ

 

Bruiloft DJ huren+ een live artiest

Veel bruidsparen kunnen niet kiezen tussen een bruiloft DJ  en een live-band. Dit hoeft ook helemaal niet, combineer onze DJ optredens met een zangeres, zanger, percussionist of een saxofonist. Ervaren de sfeer van een live optreden met de herkenbare muziekkeuze van een DJ.

Jullie zijn de publieksmagneten

Bruidsparen schrijven ons regelmatig:  “wij willen een DJ die iedereen op de dansvloer krijgt en een top sfeer weet te creëren” Natuurlijk begrijpen wij dat. Maar wees ervan bewust dat jij en je partner ook mede de sfeer bepalen. Wij adviseren dan ook ieder bruidspaar om ook zelf regelmatig op de dansvloer te staan, dan volgen de gasten vanzelf. Want hoe je het nou wendt of keer jullie zijn nu eenmaal de publieksmagneet op je eigen bruiloft en hebben enorme aantrekkingskracht op alle aanwezigen.

Het perfecte openingsnummer

Vaak ontvangen wij het verzoek van bruidsparen of wij nog een openingsnummer kunnen adviseren. Regelmatig monteren wij diverse nummers aan elkaar om zo de perfecte openingsnummer op maat te creëren. Meestal start het bruidspaar met een slow nummer gevolgd door een aantal; korte swingende nummers. Vraag naar onze mogelijkheden.

Top 10 met de beste openingsnummer>>

 

Bruiloft DJ huren? Benieuwd naar onze mogelijkheden voor een écht huwelijksfeest? Vraag dan geheel vrijblijvende om een offerte op maat

Wij zijn geïnteresseerd in jullie diensten, Stuur ons een offerte