DJ's 4 Party

Bruiloft DJ huren tijdens de mooiste dag van jullie leven

Bruiloft DJ huren tijdens de mooiste dag van jullie leven

Jullie gaan trouwen! Van harte gefeliciteerd. Wellicht willen jullie een bruiloft DJ huren. Een ervaren DJ, want het gaat wel om de mooiste dag van jullie leven. DJ’s 4 PARTY geeft jullie graag een huwelijksfeest waar jong en oud muzikaal aan hun trekken komen.  Verzoeknummers zijn welkom wanneer deze binnen jullie kaders passen. Want uiteindelijk willen jullie een feest waar met veel plezier op terug kan worden gekeken.  Lees verder om te zien wat wij voor jullie kunnen betekenen.

Deze bruidsparen kunnen het weten

 Marloes Wessels – Rook heeft DJ’s 4 Party beoordeeld —

Het was erg leuk feest! We hadden een openingsdans waar niemand van wist, omdat de bruidegom dit zogenaamd niet wilde. Berry hadden we in ‘het complot’ mee laten spelen om de onschuldige DJ te zijn die vroeg waarom er geen openingsdans was. Waarop Berry toch wel aandrong bij ons dat dit eigenlijk wel normaal was. Berry draaide daarop ons openingsnummer, wij begonnen erg stumperig, maar eindigde met een spetterende dans. Berry speelde het spel erg goed mee en niemand had dit verwacht. De rest van de avond speelde hij erg goed op de sfeer van het publiek in. We zijn erg tevreden.

Reactie bruidspaar Jan-willem Broekhuis Timmers heeft DJ’s 4 Party beoordeeld —

We hadden meteen een klik vanaf de eerste bespreking. Dj4party heeft ons feest tot een feest gemaakt waar onze gasten nog steeds over praten. Alles was mogelijk en hij dacht in alles mee. Echt helemaal top.

Yvonne Tappel heeft DJ’s 4 Party beoordeeld —

 

Verlengd! Gratis LED sterrendoek

DJ show met sterendoekProfiteer van deze actie. Wanneer jullie besluiten de DJ Basic Show te boeken dan plaatsen we gratis het LED sterrendoek achter de DJ. “The icing on the cake”

De DJ Basic Show is inclusief:

 • Professionele geluidsset
 • Verlichte DJ meubel
 • 2x spiegelbollen op een verlichte zuil
 • 4x discospots boven de DJ
 • LED sterrendoek achter de DJ
 • Ervaren bruiloft
 • Reserve DJ

Graag ontvang ik een offerte voor de DJ Basic Show met gratis sterrendoek

 

Bruidspaar toast

Wat je hoort – Wat je ziet – Wat je krijgt

 •  een professionele geluidsset
 • een sfeervolle lichtshow
 • ervaren bruiloft DJ die ook verzoekjes draait
 • back-up DJ bij onvoorziene omstandigheden
 • Gratis partyfotograaf
 • een persoonlijk gesprek met de DJ aan huis of telefonisch

Een DJ show boeken bij DJ’s 4 PARTY

Een bruiloft DJ huren met een sfeervolle show is bij DJ’s 4 PARTY is zo inclusief mogelijk. Zo hoeven jullie je nergens zorgen over te maken en wordt het kiezen een stuk makkelijker. Hebben jullie aanvullende wensen? Elke show is uit te breiden met diverse opties. Denk bijvoorbeeld aan extra speel uren of aan extra sfeer elementen. Ook zijn er vele mogelijkheden om binnen jullie budget te blijven.

 

Beelden zeggen meer dan woorden

Bekijk beelden van bruiloften waar wij de muziek mochten verzorgen. Ongemonteerd en met de originele muziek eronder zodat jullie een duidelijke sfeerimpressie krijgen

 

All-inclusive DJ shows

Alle prijzen van onze DJ shows zijn inclusief btw, opbouwen en afbouwen. Doordat de DJ shows zo inclusief mogelijk zijn, kunnen ze in vergelijking bij andere bedrijven in ons segment duurder ogen. Toch zullen onze prijzen op vergelijkbare bedragen uitkomen. Bekijk hier onze tarieven voor een luxe DJ show.

Partyfotograaf

Trouwfotografen blijven vaak tot het aansnijden van de bruidstaart. Toch is het leuk om kwalitatief hoogstaande foto’s van je huwelijksfeest te ontvangen. Boeken jullie een DJ show bij ons dan bestaat de mogelijkheid om een partyfotograaf bij te boeken.

5 feiten die je bruiloft maken of kraken

bruiloft in Wierden

#1 Een professionele bruiloft DJ of een hobbyist

Net als bij verschillende feesten met verschillende soorten muziek, zijn er ook verschillende soorten bruiloft DJ’s. Iedere DJ heeft weer een eigen stijl, genre en natuurlijk andere ervaringen. Hoe lang een DJ al in zijn of haar vak werkzaam is, kan invloed hebben op de uitvoering en de prijs die je voor hem of haar betaald. Het is dan ook raadzaam om voor jezelf na te gaan waar je naar op zoek bent.

Ga dus eerst bij jezelf na of je voor een hobby DJ of een professional gaat. Verschillende DJ’s zorgen dus voor verschillende invullingen, wat per feest een bepalende factor kan spelen. Ieder feest behoeft namelijk een andere aanpak en een DJ kan dan net dat beetje ondersteuning bieden die je dan nodig hebt (denk bijvoorbeeld aan de rolverdeling)

perfecte sfeer op een bruiloft

 

#2 De muziek is bepalend voor de sfeer van je bruiloft

Welk feest je ook organiseert, ze hebben allemaal iets met elkaar gemeen; namelijk muziek. De muziekkeuze is bepalend voor de sfeer van je feest en kan mooi aansluiten op (eventuele) thema’s. Ook op een bruiloft is de muziekkeuze van de DJ bepalend voor de juiste sfeer. Een professionele DJ mixt de juiste nummers vlot achter elkaar.  Hierdoor zullen jouw gasten zich optimaal vermaken en zullen er geen ongemakkelijke stiltes vallen.

#3  Bruiloft DJ of toch een band inhuren

Een professionele bruiloft DJ heeft alle soorten muziek bij zich. Van de 80’s & 90’s tot de hedendaagse hits. Het kost hem weinig moeite om van muziekgenre te wisselen waar het feest hierom vraagt. Daarnaast draait een DJ nonstop door en een band last pauzes in. Natuurlijk is een bruiloft DJ inhuren financieel ook aantrekkelijker dan een band. Last but not least, wanneer je een huwelijksfeest organiseert in een kleine ruimte dan is een band al gauw te nadrukkelijk aanwezig qua volume.

#4  Reserve bruiloft DJ

De meeste verhuurbedrijven werken met meerdere bruiloft DJ’s. Dus mocht de geboekte DJ door onvoorziene omstandigheden niet kunnen draaien dan is er altijd een back-up DJ geregeld. Let wel op wanneer je een DJ wilt inhuren of dit verhuurbedrijf een back up aanbiedt. Dit is in de meeste gevallen niet het geval wanneer je met een hobbyist in zee gaat.

Openingsdans bruiloft

#5  Boek een DJ waarmee je een klik hebt.

Een bruiloft DJ kiezen doe je niet binnen een paar minuten, dit is een bewuste keuze. Een huwelijksfeest kun je nou eenmaal niet snel overdoen. Ga een gesprek aan met de bruiloft DJ naar keuze en ontdek of je een klik hebt met hem. Krijg je het gevoel of de DJ jullie persoonlijke wensen begrijpt. Stelt hij de juiste vragen en geeft hij goede antwoorden op je vragen? Hoe is zijn muziekkennis? En heeft hij veel bruiloft ervaring? Kortom, wordt de vertrouwensband groter naar mate het gesprek vordert. Is dat het geval? Dan kun je gerust deze DJ vastleggen voor jullie bruiloft.

Hebben je nog vragen of opmerkingen over een bruiloft DJ inhuren? Laat het ons weten.

Nieuwsgierig naar ons aanbod? Vraag een vrijblijvende offerte aan via ons contactformulier
contact formulier