DJ's 4 Party

DJ Bruiloft bij ons boeken? Al ruim 500 bruidsparen gingen jullie voor

DJ bruiloft boeken? Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk. Natuurlijk willen jullie een top bruiloft DJ op jullie feest. Een DJ die feilloos inspeelt op de muzikale wensen van de familie en vrienden op de dansvloer. Verzoekjes worden gedraaid, maar alleen wanneer ze binnen jullie kaders passen.

DJ bruiloft huren? – Dit is hét ultieme feest

De perfecte bruiloft wordt gecreëerd door de muziekkeuze van de DJ bruiloft. Maar wanneer het bruidspaar zelf ook regelmatig op- of rondom de dansvloer staan draagt zeker bij aan hét ultieme feest De gasten zullen al snel het goede voorbeeld volgen. Naast de juiste muziek zullen korte interacties met de bruid en of bruidegom zeker het huwelijksfeest onvergetelijk maken.

Bruiloft interacties

 

 

Wat onze loyale klanten zeggen

  Marloes Wessels – Rook heeft DJ’s 4 Party beoordeeld 5 beoordelingssterren

Het was erg leuk feest! We hadden een openingsdans waar niemand van wist, omdat de bruidegom dit zogenaamd niet wilde. Berry hadden we in ‘het complot’ mee laten spelen om de onschuldige DJ te zijn die vroeg waarom er geen openingsdans was. Waarop Berry toch wel aandrong bij ons dat dit eigenlijk wel normaal was. Berry draaide daarop ons openingsnummer, wij begonnen erg stumperig, maar eindigde met een spetterende dans. Berry speelde het spel erg goed mee en niemand had dit verwacht. De rest van de avond speelde hij erg goed op de sfeer van het publiek in. We zijn erg tevreden.

Recensie bruidspaar Jan-willem Broekhuis Timmers heeft DJ’s 4 Party beoordeeld 5 beoordelingssterren

We hadden meteen een klik vanaf de eerste bespreking. Dj4party heeft ons feest tot een feest gemaakt waar onze gasten nog steeds over praten. Alles was mogelijk en hij dacht in alles mee. Echt helemaal top.

 Yvonne Tappel heeft DJ’s 4 Party beoordeeld 5 beoordelingssterren

Ik wil elke week wel zo’n geweldig feest beleven. Alleen maar positieve reacties van onze gasten ontvangen. 
Berry, tot in de puntjes geregeld. 

 

Verlengd! DJ show met gratis LED sterrendoek € 375,00

Kies ook voor onze dj bruiloft show. Boek de DJ Basic Show en plaatsen wij kosteloos het fonkelende LED sterrendoek achter de DJ.

Deze DJ show is inclusief: 

  • Professionele geluidsset
  • Verlicht dj booth incl. afspeelaparatuur
  • 2x LED spiegelbollen op een verlichte zuil
  • 4x discospots boven de DJ
  • Ervaren DJ bruiloft
  • Gratis! fonkelend LED sterrendoek
  • Partyfotograaf (meerprijs)
  • Altijd-spelen-garantie

Ja! Stuur mij een offerte van de DJ Basic Show met LED sterrendoek

 

Partyfotograaf bij boeken

Trouwfotografen blijven vaak tot het aansnijden van de bruidstaart. Toch is het ontzettend leuk om achteraf ook leuke foto’s van je feest te ontvangen. Wil je een familielid of vriendin niet met deze klus belasten dan kun je ook een partyfotograaf inhuren. Je bent dan verzekert van kwalitatief hoogstaande foto’s en onvergetelijke herinneringen

Partyfotograaf tijdens een feest

Bruiloft DJ inhuren+ een live artiest

Veel bruidsparen kunnen niet kiezen tussen een DJ bruiloft en een live-band. Dit hoeft ook helemaal niet, combineer onze DJ optredens met een zangeres, zanger, percussionist of een saxofonist. Ervaren de sfeer van een live optreden met de herkenbare muziekkeuze van een DJ.

Zangeres Esther

 

6 tips voor een top huwelijksfeest
#1 DJ trouwfeest huren, vergelijk meerdere aanbieders

Lees recensies, bekijk video’s die online staan, maak jezelf wegwijs en vergelijk DJ trouwfeest. Kies het juiste type DJ waar je een klik mee hept. Waar herken je een goede DJ aan? Aan zijn liefde voor muziek en entertaiment.

DJ trouwfeest Edwin

#2  Hoe herken je een goede DJ?

Een goede DJ weet welke muziek de gasten in de juiste stemming brengt. Hoewel elk publiek anders is, heeft de DJ de juiste playlists en de juiste genres in zijn repertoire, zodat deze flexibel kan zijn. De DJ houdt het verloop van het feest, nauw in de gaten en behoudt zo contact met de gasten. Door de zaal in te kijken, ziet hij waar het publiek echt op los gaat, maar hij heeft het ook snel in de gaten wanneer de feeststemming minder wordt. Hierdoor kan hij snel omschakelen en blijft het feest draaiende met een optimale feeststemming. Bij DJ’s 4 Party weet je dat dit onze tweede natuur is!

#3  Stem alles goed af

Je wilt niet tijdens je feest voor verrassingen komen te staan. Je wilt genieten van je trouwfeest! Bepaal van tevoren de prijs, de tijdsduur, en andere voorwaarden. Het is raadzaam om van tevoren in persoon met de DJ af te spreken. Bespreek jouw visie van het feest, laat weten hoeveel gasten er op het feest zijn en wat voor genres jij graag terug zou horen op het feest. Neemt de DJ zijn eigen apparatuur mee? (een drive-in show). Stem alles goed af en het verloop van het verloop van het feest zal perfect verlopen.

DJ show in Overijssel

#4  DJ trouwfeest huren of een Drive in show?

Kies het juiste soort DJ voor een onvergetelijke ervaring. Er is een verschil tussen een DJ en een Drive in Show. Bij een Drive in show neemt de DJ zijn apparatuur mee. Wat is hier het voordeel van? Je komt minder snel voor verassingen te staan. De DJ kent zijn apparatuur van binnen en van buiten. Hij weet alles exact goed te positioneren voor de juiste sound. De knoppen en schuifjes weet hij te vinden met zijn ogen dicht, dus contact met het publiek is er volop. De DJ kan namelijk zijn aandacht houden op de dansvloer in plaats van op de mengtafel. Dit zal de professionaliteit van de show ten goede doen, waardoor jouw trouwfeest onvergetelijk wordt. Bij DJ4party neemt de DJ zijn eigen apparatuur mee wanneer dit gewenst is.

#5 Wel of geen verzoeknummers

Een belangrijke vraag en zeker iets om van tevoren te bespreken met je DJ. Wel of geen verzoeknummers? Wat zijn de voor- en nadelen? Een DJ heeft een visie en heeft ervaring opgebouwd die niet te onderschatten is. Een DJ weet hoe een playlist samen te stellen om een feest gaande te houden en weet welk genre geschikt is voor een trouwfeest en voor welke gasten. Daarnaast houdt hij zoals eerder gezegd, contact met de dansvloer en ziet dus wanneer er aanpassingen nodig zijn in de muziek. Wanneer hij verzoeknummers moet afspelen kan dit twee kanten opgaan. Het kan zijn dat gasten verzoekjes indienen die de sfeer uit de dansvloer halen. Aan de andere kant kan het ook positief uitpakken. Ons advies is om hier vooraf goed over na te denken.

#6  Beperk het aantal stukjes tot het minimum

Op bijna iedere Nederlandse bruiloft zie je dat het terug komt; de bruiloft stukjes! De één vindt het helemaal geweldig, terwijl de ander het drie keer niks vindt! Ons advies is: plan niet te veel stukjes in tijdens jullie huwelijksfeest. Laat deze bijvoorbeeld plaatsvinden tijdens het diner of helemaal aan het begin van jullie bruiloft. Op deze manier zal jullie huwelijksfeest lekker opgang komen maar vooral ook blijven.

 

DJ Bruiloft / openingsdans
Het perfecte openingsnummer

Vaak ontvangen wij het verzoek van bruidsparen of wij nog een openingsnummer kunnen adviseren. Regelmatig monteren wij diverse nummers aan elkaar om zo de perfecte openingsnummer op maat te creëren. Meestal start het bruidspaar met een slow nummer gevolgd door een aantal; korte swingende nummers. Vraag naar onze mogelijkheden.

Top 10 met de beste openingsnummer>>

 

DJ bruiloft huren? Benieuwd naar onze mogelijkheden voor een écht huwelijksfeest? Vraag dan geheel vrijblijvende om een offerte op maat

Meer informatie   Direct een offerte aanvragen