DJ's 4 Party

DJ Trouwfeest? – Geef een écht huwelijksfeest

DJ Trouwfeest? – Geef een écht huwelijksfeest

DJ trouwfeest huren? Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk. Jullie willen natuurlijk een top DJ  op jullie huwelijksfeest. Een DJ die oog heeft voor de dansvloer. Onze bruiloft DJ’s hebben al op veel huwelijksfeesten de muziek mogen verzorgen. Vertel ons hoe jullie perfecte huwelijksfeest er uitziet. Tijdens een persoonlijk gesprek bespreken we alle feestdetails, zodat niks aan het toeval wordt overgelaten.

DJ trouwfeest huren? – Dit is hét ultieme feest

Hét ultieme huwelijksfeest is een bruiloft waar gasten nog lang over na praten. Dansen en en socializen gaan heel goed samen. Want de muziek staat op het juiste geluidsniveau. Daarnaast is de muziekkeuze van de DJ geheel afgestemd op de muzikale wensen van de gasten en van het bruidspaar. Verzoekjes? Onze DJ draait ze graag, mits deze op jullie feest passen.

Bruiloft interacties

 

 

Korte interacties en de perfecte muziek mix

Naast de beste bruiloft muziek is de DJ ook een entertainer met leuke interacties, waarbij het bruidspaar en de gasten betrokken worden. Onze ervaring leert dat deze manier van draaien de sfeer ten goede komt en dat de gasten op de dansvloer blijven. Uiteraard zijn wij ook van mening dat de muziek uiteindelijk de sfeer bepaald.

Wat onze loyale klanten zeggen

  Marloes Wessels – Rook heeft DJ’s 4 Party beoordeeld 5 beoordelingssterren

Het was erg leuk feest! We hadden een openingsdans waar niemand van wist, omdat de bruidegom dit zogenaamd niet wilde. Berry hadden we in ‘het complot’ mee laten spelen om de onschuldige DJ te zijn die vroeg waarom er geen openingsdans was. Waarop Berry toch wel aandrong bij ons dat dit eigenlijk wel normaal was. Berry draaide daarop ons openingsnummer, wij begonnen erg stumperig, maar eindigde met een spetterende dans. Berry speelde het spel erg goed mee en niemand had dit verwacht. De rest van de avond speelde hij erg goed op de sfeer van het publiek in. We zijn erg tevreden.

Recensie bruidspaar Jan-willem Broekhuis Timmers heeft DJ’s 4 Party beoordeeld 5 beoordelingssterren

We hadden meteen een klik vanaf de eerste bespreking. Dj4party heeft ons feest tot een feest gemaakt waar onze gasten nog steeds over praten. Alles was mogelijk en hij dacht in alles mee. Echt helemaal top.

 Yvonne Tappel heeft DJ’s 4 Party beoordeeld 5 beoordelingssterren

Ik wil elke week wel zo’n geweldig feest beleven. Alleen maar positieve reacties van onze gasten ontvangen. 
Berry, tot in de puntjes geregeld. 

 

DJ Basic XL Show  Partyfotograaf

Verlengd! DJ Wedding Show Met Gratis Partyfotograaf voor € 495,–

Trouwfotografen blijven vaak tot het aansnijden van de bruidstaart. Toch is het leuk om achteraf kwalitatieve foto’s van je huwelijksfeest te ontvangen. KIes de DJ Basic XL show en boek gratis een partyfotograaf op je bruiloft. Deze show is inclusief:

  • Geluidsset
  • Verlicht DJ meubel
  • Twee LED spiegelbollen
  • Fonkelend LED sterrendoek
  • Ervaren deejay

Ja! Ik wil ontvang graag een offerte voor onze bruiloft >

 

Volle dansvloer op een bruiloft

Eén op de drie aanvragen is een mond-op-mond boeking

Jullie huwelijksdag afsluiten met een spetterend feest is ons ultieme doel. Daar is DJ’s 4 Party al meer dan 10 jaar in gespecialiseerd. Wist je dat één op drie aanvragen bij DJ’s 4 Party een via-via boeking is? Regelmatig worden wij bij bruidsparen door vrienden of familie aanbevolen. Daar zijn we natuurlijk heel trots op.

Een DJ trouwfeest die zelfs stijve ooms en tantes op de dansvloer krijgt

Waarvan wij echt blij worden is een huwelijksfeest waar alle aanwezigen met een voldaan gevoel aan het einde van de bruiloft naar huis gaan. Een verrassende blik van het bruidspaar want zelfs “oom Harry was niet van de dansvloer af te krijgen. Of van gasten die na afloop van het allerlaatste nummer “we want more” schreeuwen. (een groot compliment voor de DJ)

Bruiloft DJ inhuren+ een live artiest

Veel bruidsparen kunnen niet kiezen tussen een DJ trouwfeest huren en een live-band. Dit hoeft ook helemaal niet, combineer onze DJ optredens met een zangeres, zanger, percussionist of een saxofonist. Ervaren de sfeer van een live optreden met de herkenbare muziekkeuze van een DJ.

Zangeres Esther

Jullie zijn de publieksmagneten

Bruidsparen schrijven ons regelmatig:  “wij willen een DJ die iedereen op de dansvloer krijgt en een top sfeer weet te creëren” Natuurlijk begrijpen wij dat. Maar wees ervan bewust dat jij en je partner ook mede de sfeer bepalen. Wij adviseren dan ook ieder bruidspaar om ook zelf regelmatig op de dansvloer te staan, dan volgen de gasten vanzelf. Want hoe je het nou wendt of keer jullie zijn nu eenmaal de publieksmagneet op je eigen bruiloft en hebben enorme aantrekkingskracht op alle aanwezigen.

Hoe vind je een attente bruiloft DJ

Een trouwfeest DJ huren is populair! Steeds vaker wordt er een trouwfeest DJ geboekt op een bruiloft. Dus het aanbod wordt ook steeds groter op het internet. Hoe herken je een goede DJ? Lees als eerste de recensies van andere bruidsparen. Zijn deze over het algemeen positief? Bekijk ook video’s van vorige bruiloften.

6 tips voor het inhuren van een bruiloft DJ>>

 

Het perfecte openingsnummer

Vaak ontvangen wij het verzoek van bruidsparen of wij nog een openingsnummer kunnen adviseren. Regelmatig monteren wij diverse nummers aan elkaar om zo de perfecte openingsnummer op maat te creëren. Meestal start het bruidspaar met een slow nummer gevolgd door een aantal; korte swingende nummers. Vraag naar onze mogelijkheden.

Top 10 met de beste openingsnummer>>

 

DJ trouwfeest huren? Benieuwd naar onze mogelijkheden voor een écht huwelijksfeest? Vraag dan geheel vrijblijvende om een offerte op maat

Wij zijn geïnteresseerd in jullie diensten, Stuur ons een offerte