Social distance events

Het corona virus zorgt ervoor dat ons sociale leven even op een laag pitje staat. Logisch, maar wel lastig. Mis jij je vrienden, familieleden en collega's en blijf je graag op een leuke en veilige manier met ze in contact? Ben je in deze periode jarig of had je een ander feest gepland dat nu niet door kan gaan? Of wil je gewoon wat leuks doen met je collega's, vrienden of familie? Dan zijn onderstaande events wat voor jou!

disco bingo
Muziekbingo is bingo spelen maar dan in een ander jasje. In plaats van getallen die voorbij komen worden muzieknummers gedraaid tijdens de muziek bingo! De spanning van de traditionele bingo, maar dan met muziek! Weet jij de titel van het nummer dat voorbij komt? Streep het af op je muziek bingo kaart!

logo popkwisSpeel de ultieme muziek test met collega's, vrienden of familie. Natuurlijk is muziekkennis een pré maar geen voorwaarde om de popquiz te spelen. Plezier, gezelligheid en samen zijn staan hoog op het verlanglijstje van iedereen.

Logo algemene kwisSpeel met vrienden, famiie of collega's de algemene kwis. Gezellig kwissen met een spannend wedstrijd element. Maar daarnaast ook veel gezelligheid en teamspirit. Beantwoordt de vragen uit verschillende categoriën, speel het introspel en raadt artiesten en titels. 

ADRES GEGEVENS


DJ's 4 Party

Koning Lodewijklaan 570

7314 GV  Apeldoorn

Tel: 06 415 19 557

Email: info@djs4party.info

KvK  54546451