DJ's 4 Party

Goedkope DJ voor verjaardagsfeest

Op zoek naar een goedkope DJ verjaardagsfeest? Het komt zo vaak voor dat mensen kiezen voor de goedkoopste DJ’s en zich achteraf afvragen waarom het feest niet op gang kwam. Wij zeggen niet voor niks dat iedereen met een laptop zichzelf tegenwoordig al DJ noemt. Wellicht heb je zelf ook wel eens een feest meegemaakt waar een DJ verjaardagsfeest stond te draaien die muzikaal van het ene naar het andere genre schakelde, met als gevolg dat de dansvloer binnen een mum van tijd leeg was. Of een goedkope DJ vejaardagsfeest die zijn eigen muzieksmaak veel belangrijker vindt. Ons advies: let niet alleen op de prijs! Kijk ook naar ervaring, filmpjes en recensies.

Toch geen goedkope DJ verjaardagsfeest? – Waarom DJ’s 4 Party

  • ervaren DJ’s met veel draai ervaring
  • back-up DJ bij onvoorziene omstandigheden
  • de perfectie muziekmix voor alle gasten
  • mooie DJ shows met luxe disco verlichting
  • vooraf telefonisch gesprek met de DJ
  • gratis partyfotograaf

Wat zeggen onze loyale klanten

Annelies Braafhart heeft DJ’s 4 Party beoordeeld —

Afgelopen zaterdag een feest gehad met DJ Kai. Perfect gelopen en hij wist goed de sfeer te pakken en te houden, waardoor er veel mensen lekker konden dansen.

Jan-willem Broekhuis Timmers heeft DJ’s 4 Party beoordeeld —

BELACHELIJK TOFFE WINTER DEAL!

DJ show winteraanbieding

Organiseer je een verjaardagsfeest in de maanden januari, februari of maart 2020? Maak dan gebruik van deze super actie! Want in deze periode boek je een complete drive-in show met een allround DJ voor € 295,00.

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN >>

DJ Verjaardagsfeest uit de regio

DJ’s 4 PARTY beschikt over DJ’s die verspreid in het land zitten. De reiskosten blijven hierdoor laag of zelfs nihil. Iedere DJ heeft minimaal 2 jaar ervaring en is allround, dat wil zeggen dat hij op ieder feest inzetbaar. Daarnaast schakelt hij zijn eigen muzieksmaak uit en speelt hij in op de muzikale wensen van de dansers!

Dit zijn onze DJ’s:

DJ Kai

DJ Kai voor een feest  REGIO GRONINGEN, DRENTHE EN OVERIJSSEL

DJ Kai is hèt voorbeeld van een echte feest DJ

Met een legio aan feestnummers en echte partyknallers bouwt hij ieder feestje in een klap om tot een feest die zijn weerga niet kent. Zijn opswepende sound en swingende muzikale combinaties kennen geen grenzen en zorgen ervoor dat iedereen de dansvloer weet te vinden!

Stap in een muzikaal avontuur die je terug brengt naar de leukste hits van vroeger, de gezelligste meezingers van nu en de up-tempo beats van de toekomst.

Ben je klaar voor een écht feest?

DJ Edwin

 REGIO FRIESLAND EN DRENTHE

DJ Edwin uit treedt op onder de naam: Mr. Partystarter. Hij is een allround-DJ die inspeelt op het publiek. Van the 80’s tot House-muziek, en van bruiloften tot verjaardagen, hij zorgt dat iedereen losgaat!

Het wordt altijd een party met DJ Edwin. Hij trakteert je op een swingende muziekmix van 80’s & 90’s muziek, NL-talig,  ski-hut en top 40 hits.

Dj Edwin is ook niet bang om de microfoon te pakken waardoor je zomaar in eens een echte zanger voor je hebt staan in plaats van een DJ.

DJ Milan

Deejay Milan  REGIO GELDERLAND EN BRABANT

Milan is onze jongste DJ en draait sinds een paar jaar zelfstandig op bruiloften en verjaardagsfeesten. Hij is de “Martin Garrix” van de allround feesten.

Ondanks zijn jonge leeftijd heeft hij meer dan voldoende kennis opgebouwd om alle gasten een spetterende avond te geven. Van de oldtime classics uit de eightees tot aan de booming hits van de afgelopen jaren.

Thema avond met bijvoorbeeld nederlandsstalige hits? Kan geregeld worden. Meer liefhebber van een 90’s & 00’s party? Geen probleem

DJ Gerard en DJ Sonja

Allround deeyays Gerard en Sonja  REGIO FRIESLAND EN GRONINGEN

Gerard en Sonja zijn twee DJ’s die spetterende DJ shows geven.  Met hun enthousiaste manier van draaien zijn ze een graag geziene gast op ieder feest.

Dit beroemde duo boek je nu ook via DJ’s 4 PARTY. Twee ervaren DJ’s die voor een waanzinige bruiloft of all time themafeest te boeken zijn.

Partyfotograaf boeken? Geen probleem! Sonja zal tijdens het feest naast het DJ-en ook de mooiste foto’s schieten. Deze ontvang je vervolgens digitaal via WeTransfer.

DJ Berry

DJ Berry voor een feest  REGIO NOORD EN ZUID HOLLAND

DJ Berry is een one of a kind deejay die al ruim 20 jaar elke party naar een hoog niveau tilt met zijn doordachte, opzwepende muziekstijl gaat het dak eraf.

Zoals veel deejays begon DJ Berry op jonge leeftijd als vaste DJ in clubs waar dance classics,  pop NL-talig, reaggeae en salsa de gangbare muziek was. Vooral deze unieke combinatie zorgde voor de veelzijdigheid van DJ Berry. Hier werd later de jaren 90 en de opkomende happy hardcore en dance aan toegevoegd, met als gevolg  een echte allround DJ, die vandaag de dag nog steeds op themafeesten en bruiloften actief is

Het is absoluut feest wanneer je DJ Berry boekt! Lees hier zijn recensies.

 

Inclusief partyfotograaf

Natuurlijk zijn de muziek en de DJ belangrijke factoren om een verjaardagsfeest te doen slagen. Maar achteraf de leukste foto’s ontvangen is ook niet verkeerd. Nog even nagenieten van het feest op het moment dat het jou uitkomt. Wil je familie of vrienden hier niet mee belasten dan is deze aanbieding interessant voor je. Want boek je één onze DJ shows dan nemen we kosteloos een partyfotograaf mee.

 

Volle dansvloer – 100% feest

Verjaardagsfeest in Groningen

De ervaren DJ’s van DJ’s 4 PARTY zijn thuis in verschillende soorten muziek. Zodat het voor iedereen een onvergetelijk feest wordt. Of het nu gaat om de booming hits uit de top 40, de echte dansklassiekers of nederlandsstalige muziek, de stemming komt er gegarandeerd in. Naast de perfecte muziekmix zorgen onze DJ’s voor korte interacties met jullie en jullie gasten. Deze manier van draaien zorgt absoluut voor de juiste stemming.

Op elke locatie een DJ show mogelijk

Geef je het feest op een locatie? Bijvoorbeeld in een café of thuis in de huiskamer met achtertuin. Alles is mogelijk, wij passen onze DJ shows gemakkelijk aan. Licht en gelui is voldoende aanwezig maar niet te massaal. Want de gasten willen ook met elkaar kunnen communiceren zonder te harde muziek of felle knipperende discolampen.

Veel gestelde vragen

  1. Wat kan ik verwachten nadat ik een offerte heb aangevraagd? Antwoord: Binnen 24 uur ontvang je onze offerte. Wanneer je verder met ons ontvang je het definitieve boekingsformulier. Daarnaast nemen wij contact met je op om het uw (thema) feest uitgebreid door te nemen.
  2. Welke muziek draaien jullie? Antwoord: Het publiek bepaald de muziekkeuze van de DJ. Tijdens het gesprek nemen we ook de muziekvoorkeur met u door. De DJ zal op het feest binnen uw kaders bepalen welke nummers het beste op uw feest in passen zijn. Verzoekjes van gasten zijn welkom, mits deze nummers zijn in te passen. Het doel van onze DJ’s om de juiste stemming te creeëren, de dansvloer vol te krijgen maar vooral ook vol te houden.
  3. Praten de DJ’s veel tijdens het feest? Antwoord: Wij vinden dat de muziek belangrijker is dan het gepraat van een DJ. Onze DJ’s gebruiken alleen de microfoon wanneer er iets bijzonders gebeurd zoals het aankondigen van een speciale act maar ook tijdens korte interacties met het publiek. Muziek en entertainment zorgen voor een top feest.

Hebben wij je nieuwsgierigheid gewekt? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Binnen 24 uur ontvang je een reactie van ons.