DJ's 4 Party

Introducing DJ’s 4 PARTY

Introducing DJ’s 4 PARTY

Ben je op zoek naar een toffe DJ? Maar weet je nog niet welke DJ het beste bij je feest of evenement past? Ik ben het helemaal met je eens, het valt niet mee om vandaag de dag de juiste DJ eruit te kiezen. Want de keuze is reuze op het internet. Er zitten veel goede DJ’s tussen het aanbod, maar ook veel minder goede. Natuurlijk wil je een enthousiaste DJ die dit ook uitstraalt op de gasten. Maar ook een DJ die de dansvloer goed aanvoelt en graag verzoekjes draait. Geen paniek, ieder heeft zijn expertise.

En dan komen wij in beeld!

Aangenaam, ik ben Berry Mulder – muziek en entertainment fan. Ik ben één van die gelukkige mensen die van hun hobby hun werk hebben gemaakt. Een uit de hand gelopen hobby , zo noem ik mijn werk meestal. Meer dan 10 jaar geleden begon ik hobbymatig met drive-in shows verzorgen op verschillende feesten. Anno 2018 werk ik samen met Zes dj’s, twee partyfotografen, één videograaf en één technische man aan een schitterend bedrijf genaamd: DJ’s 4 PARTY!

DJ’s 4 PARTY voelt als een kind voor mij. Bijna al mijn energie stop ik in deze schitterende onderneming. Het geeft mij een enorme boost wanneer klanten achteraf kunnen terug kijken op een geslaagd feest. En dit ook uiten na afloop van een feest. Geloof mij dan duurt de terugreis  in eens veel korter.

Ons enthousiaste team

Zoals ik al zei verzorgen wij met veel plezier drive-in shows tijdens bruiloften, themafeesten, verjaardagsfeesten en bedrijfsfeesten. Met andere woorden wanneer je besluit om gebruik te maken van onze diensten dan ben je verzekert van een goede geluidsset, sfeervolle lichtshow en een super toffe DJ. Eventueel aangevuld met een partyfotograaf of videograaf.

Wat kun je bij ons verwachten

  • Scherp geprijsde DJ shows
  • Ervaren DJ (minimaal 50 uur draai ervaring)
  • Reserve DJ (bij onvoorziene omstandigheden)
  • Altijd-spelen-garantie
  • Vooraf persoonlijk gesprek om je feest of evenement door te nemen.
  • Tips om er een onvergetelijk feest van te maken

Ben je geïnteresseerd in onze diensten? – wees geen vreemde – neem gerust contact met ons op.

Berry Mulder – Eigenaar en DJ bij DJ’s 4 PARTY
Berry, eigenaar / dj