DJ's 4 Party

Meer informatie over DJ’s 4 Party

Meer informatie over DJ’s 4 Party

Ben je op zoek naar een toffe DJ? Maar weet je nog niet welke DJ het beste bij je feest of evenement past? Ik ben het helemaal met je eens, het valt niet mee om vandaag de dag de juiste DJ eruit te kiezen. Want de keuze is reuze op het internet. Er zitten veel goede DJ’s tussen het aanbod, maar ook veel minder goede. Natuurlijk wil je een enthousiaste DJ die dit ook uitstraalt op de gasten. Maar ook een DJ die de dansvloer goed aanvoelt en graag verzoekjes draait. Geen paniek, ieder heeft zijn expertise.

En dan komen wij in beeld!

Aangenaam, ik ben Berry Mulder – muziek en entertainment fan. Ik ben één van die gelukkige mensen die van hun hobby hun werk hebben gemaakt. Een uit de hand gelopen hobby , zo noem ik mijn werk meestal. Meer dan 10 jaar geleden begon ik hobbymatig met drive-in shows verzorgen op verschillende feesten. Anno 2018 werk ik samen met Zes dj’s, twee partyfotografen, één videograaf en één technische man aan een schitterend bedrijf genaamd: DJ’s 4 PARTY!

DJ’s 4 PARTY voelt als een kind voor mij. Bijna al mijn energie stop ik in deze schitterende onderneming. Het geeft mij een enorme boost wanneer klanten achteraf kunnen terug kijken op een geslaagd feest. En dit ook uiten na afloop van een feest. Geloof mij dan duurt de terugreis  in eens veel korter.

Ons enthousiaste team

Zoals ik al zei verzorgen wij met veel plezier drive-in shows tijdens bruiloften, themafeesten, verjaardagsfeesten en bedrijfsfeesten. Met andere woorden wanneer je besluit om gebruik te maken van onze diensten dan ben je verzekert van een goede geluidsset, sfeervolle lichtshow en een super toffe DJ. Eventueel aangevuld met een partyfotograaf of videograaf.

DJ Kai

DJ Kai voor een feest  Bruiloften  Verjaardagen

Kai is een echte allround DJ.

Met een reuze aantal feestnummers en echte partyknallers bouwt hij ieder feestje in een klap om tot een feest die zijn weerga niet kent. Zijn opswepende sound en swingende muzikale combinaties kennen geen grenzen en zorgen ervoor dat iedereen de dansvloer weet te vinden!

Stap in een muzikaal avontuur die je terug brengt naar de leukste hits van vroeger, de gezelligste meezingers van nu en de up-tempo beats van de toekomst.

Ben je klaar voor een écht feest?

 

DJ Edwin

DJ Edwin  Bruiloften  Verjaardagen

DJ Edwin treedt op onder de naam: Mr. Partystarter. Hij is een allround-DJ die inspeelt op het publiek. Van the 80’s tot House-muziek, en van bruiloften tot verjaardagen, hij zorgt dat iedereen losgaat!

Het wordt altijd een party met DJ Edwin. Hij trakteert je op een swingende muziekmix van 80’s & 90’s muziek, NL-talig,  ski-hut en top 40 hits.

Dj Edwin is ook niet bang om de microfoon te pakken waardoor je zomaar in eens een echte zanger voor je hebt staan in plaats van een DJ.

 

DJ Gerard en DJ Sonja

Allround deeyays Gerard en Sonja  Bruiloften  Themafeesten

Gerard en Sonja, ook bekend als DJ Beez 8 Lady S, zijn twee DJ’s die spetterende DJ shows geven.  Met hun enthousiaste manier van draaien zijn ze een graag geziene gast op ieder feest.

Dit beroemde duo boek je nu ook via DJ’s 4 PARTY. Twee ervaren DJ’s die voor een waanzinige bruiloft of all time themafeest te boeken zijn.

Partyfotograaf boeken? Geen probleem! Sonja zal tijdens het feest naast het DJ-en ook de mooiste foto’s schieten. Deze ontvang je vervolgens digitaal via WeTransfer.

 

DJ Berry

DJ huren in Epe  Bruiloften  Verjaardagen  Themafeesten

DJ Berry is een one of a kind deejay die al ruim 20 jaar elke party naar een hoog niveau tilt met zijn doordachte, opzwepende muziekstijl gaat het dak eraf.

Zoals veel deejays begon DJ Berry op jonge leeftijd als vaste DJ in clubs waar dance classics,  pop NL-talig, reaggeae en salsa de gangbare muziek was. Vooral deze unieke combinatie zorgde voor de veelzijdigheid van DJ Berry. Hier werd later de jaren 90 en de opkomende happy hardcore en dance aan toegevoegd, met als gevolg  een echte allround DJ, die vandaag de dag nog steeds op themafeesten en bruiloften actief is

Het is absoluut feest wanneer je DJ Berry boekt! Lees hier zijn recensies.

Wat kun je bij ons verwachten

  • Scherp geprijsde DJ shows
  • Ervaren DJ (minimaal 50 uur draai ervaring)
  • Reserve DJ (bij onvoorziene omstandigheden)
  • Altijd-spelen-garantie
  • Vooraf persoonlijk gesprek om je feest of evenement door te nemen.
  • Tips om er een onvergetelijk feest van te maken

Ben je geïnteresseerd in onze diensten? – wees geen vreemde – neem gerust contact met ons op.

Berry Mulder – Eigenaar en DJ bij DJ’s 4 PARTY
Berry, eigenaar / dj