DJ's 4 Party

ONTDEK ONZE KERST BEDRIJFSFEESTEN

Onze sfeervolle kerst bedrijfsfeesten worden verzorgd door ervaren attente DJ’s . De drive in show is compleet met een mooie lichtshow en een professionele geluidsset. Vanaf de kerstborrel tot aan het afsluitende feest hebben wij veel te bieden.

Muziek bingo

Gedurende de eerste uren organiseren wij een sfeervolle muziek bingo. Een muziek bingo is hetzelfde als een traditionele bingo maar dan met nummers van artiesten op de bingo kaart. De DJ draait de nummers in versnelde vorm, dat wil zeggen maximaal anderhalve minuut per nummer. Staat het nummer op de muziek bingo kaart? Vink ‘m dan af, net zo lang tot er een vol rijtje of een volle kaart van toepassing is.

De muziek bingo kan eventueel al starten tijdens de kerstborrel en dan vervolgens tussen de gangen van het kerstdiner worden gespeeld. In overleg met de organisatie bespreken we het muziek thema.

Popquiz

Ook een popquiz wordt zeer gewaardeerd. Test de muziekkennis van uw collega’s. De popquiz van DJ’S 4 PARTY is uitdagend, snel en super spannend. Alle aanwezigen worden bij het event betrokken. Iedere ronde duurt maximaal 20 minuten zodat de aandacht maximaal wordt vastgehouden. De popquiz wordt gespeeld in 5 ronden:

  • Ronde 1: Raad de artiest en de titel
  • Ronde 2: Snipper hit  Titel & artiest raden
  • Ronde 3: Zet een nummer op de afspeel snelheid
  • Ronde 4: Google translate ronde
  • Ronde 5: Zing mee en maak af

De popquiz kan tijdens de kerstborrel al beginnen en tussen gangen van het kerstdiner worden gespeeld.

Vinyl feest

After diner party

Na het kerstdiner is het mogelijk om nog een uurtje (of langer) te swingen met onze ervaren DJ op bijvoorbeeld de beste 80’s & 90’s hits. Of laat de collega’s hun eigen favoriete singletje uit de bakken met 70’s & 80’s vinyl kiezen tijdens onze old school VINYL PARTY. Interactiever kan het niet worden, onze DJ draait met veel genoegen de favorieten van alle aanwezigen.

Verschillende uitbreidingen mogelijk

Wil je meer uitbreidingen op je kerst bedrijfsfeest dan is een PHOTOBOOTH misschen wel een leuke tip. Foto’s tijdens feesten zijn hot! Je collega’s zullen gretig gebruik maken van deze aanvulling. Of is onze PARTYFOTOGRAAF een betere optie? Zeker wanneer de foto’s een persoonlijk tintje moeten hebben. En wat is er nou leuker om achteraf het bedrijfsfeest te kunnen herbeleven met mooie foto’s?

Verlichte dansvloer

“The icing on the cake” is onze prachtige verlichte dansvloer. Een absolute must op ieder kerst bedrijfsfeest. Zeker wanneer er nog een after party wordt gehouden dan is deze publiekstrekker een waardevolle aanvulling. De collega’s zullen de weg naar de dansvloer veel makkelijker weten te vinden. Bekijk onderstaande video en laat je overtuigen

                         ⇓

Interesse gewekt?

Wilt je een passende offerte voor een kerst bedrijfsfeest ontvangen? Laat het ons gerust weten.