Personeelsfeest met een top DJ 

"Stilstaan op de dansvloer is onmogelijk!"

Personeelsfeest met de WOW factor!

Swingend personeelsfeest organiseren? Al meer dan 10 jaar verzorgt DJ's 4 Party personeelsfeesten door heel Nederland. Laat je verbazen door onze WOW ideeën voor bijvoorbeeld een 70s 80s party, Ibiza party, foute party en nog veel meer ideeën. Wij ontzorgen jou met onze kennis over de muziekkeuze tot live entertainment. Een onvergetelijk personeelsfeest creëren is onze kracht

Of het nu gaat om een klein intiem bedrijfsfeest of om een grootschalig feest, alles is mogelijk. Van het boeken van alleen een DJ tot aan een compleet arrangement met een DJ, live artiest(en), partyfotograaf, gogo dansers en ontvangst dames Ontdek onze personeelsfeesten met een WOW factor! Neem eens contact met ons op via 06 415 19 557

foto collega's
Dit is een foto van een huwelijksfeest
foto verjaardagsfeest
foto collega's

Personeelsfeest op maat

Jaarlijks organiseren wij tientallen swingende personeelsfeesten door heel Nederland. Onze ervaren DJ's nemen jou alle zorg uit handen en zorgen ervoor dat het personeelsfeest onvergetelijk wordt. 


Maar het personeels nog onvergetelijker en boek via ons ook bijvoorbeeld:

  • zanger, zangeres, percusiionist
  • onvangtsdames
  • danseresssenInteractieve bedrijfsfeesten

Ervaringen

Zij hadden een onvergetelijk feest

Recensie DJ's 4 Party

“Voor amerongse begrippen was de dansvloer al snel vol. Bedankt DJ's 4 Party”

Rianne - OV Amerongen

Recensie DJ's 4 Party

“Wij hadden direct een klik met ze. Er werd uitstekend meegedacht. Alles was mogelijk”

Jan Willem - Amersfoort

Foto's van een feest


Party fotografie


Partyfotografie wordt een steeds belangrijker onderdeel op feesten en evenementen.....en terecht! Want het is ontzettend fijn om de foto's van jullie personeelsfeest nog eens terug te bekijken. 


Beleef het feest nogmaals met de professionele foto's van onze partyfotograaf en de photobooth. Besluit je ons te boeken op jullie bedrijfsfeest dan zijn beide extra's standaard inbegrepen.

Dit zijn onze swingende feesten

Foto vinyl draaitafels

70s & 80s XL Disco Party


Foto dame in feest ourfit

90's, 00's & 10s Dance Party


Foto feestende menigte

80s, 90s & 00s Foute Party


Foto dansende mensen

90s, 00s & 10s Ibiza PartyRelevante artikelen personeelsfeesten

Beelden zeggen meer dan woorden

Meest gestelde vragen (FAQ)

1

Welke muzi​ek draait jullie DJ?

De muziekkeuze wordt bepaald door het muzikale thema. Binnen dit thema speelt de DJ in op de muzikale wensen op de dansvloer

2

Zijn er verschillende opstellingen of shows waar wij uit kunnen kiezen?

DJ's 4 PARTY beschikt over meerdere DJ shows.Voor elk soort feest hebben wij de juiste match. Op iedere locatie. Voor ieder budget. Bekijk onze DJ shows.

3

Mag ik een playlist aanleveren?

Dat kan zeker! Je eigen muziekvoorkeur en die van je gasten zijn bepalend voor de muziekkeuze van de DJ. Daarnaast gebruikt hij ook zijn eigen kennis om er een onvergetelijk feest van te maken

4

Hebben jullie een back-up DJ?

Wanneer je een drive-in show bij ons boekt dan is er altijd een reserve DJ beschikbaar. Wel een geruststellend idee mocht de geboekte DJ door omstandigheden uitvallen,

 

Stappenplan voor een tof personeelsfeest met een DJ

Lees deze samenvatting die kan leiden tot een super tof personeelsfeest met een DJ. Belangrijk is om het personeelsfeest met een DJ stap voor stap voor te bereiden. Dit zorgt voor structuur en weinig stress. Hier komen de stappen:


Stap 1: Goede voorbereiding is essentieel

Stel een goed team met collega's samen die met z'n allen de doelen voor het feest bepalen. Uiteraard prik je direct een geschikte datum. Houd hierbij rekening met de schoolvakanties en de nationale feestdagen.


Stap 2: Het budget voor een personeelsfeest met een DJ

De kosten voor een DJ bedrijfsfeest zijn gemiddeld 50 euro per persoon. Dat lijkt misschien hoog. Maar vergeet niet dat de locatie, catering en eventueel live entertainment ook inbegrepen zijn. Daarnaast wil je natuurlijk ook goed voor de dag komen met een schitterende lichtshow.


Stap 3: Kies een muzikaal thema

Zin in een thema voor je personeelsfeest met een DJ? Wat vind je van 70s 80s party van vinyl? Laat collega's hun eigen favoriete 45 toeren singletje uitzoeken. Of misschien is een Ibiza feest een leuke optie. Dit thema is zeer geschikt voor collega's tussen 25 en 45 jaar.  Andere populaire thema's zijn: goed fout. back to the 90s en een aprés-ski feest.


Stap 4: Een geschikte feestlocatie

In het bedrijfsrestaurant, vergaderruimte of toch liever op locatie. Wanneer je besluit het feest binnenshuis te houden dan dient de locatie ook 'aangekleed' te worden. Het DJ verhuurbedrijf kan je hiermee helpen. Geef je een feest op een locatie, houd dan rekening met extra hoge kosten.


Stap 5: DJ optreden plus live artiesten

Natuurlijk is het mogelijk om een onvergetelijk personeelsfeest met alleen een DJ te creëren. Zeker wanneer je een professionele DJ boekt. Maar wil je net iets extra's aan je bedrijfsfeest geven dan is een live artiest een uitstekende keuze. Gegarandeerd feest! Denk hier bijvoorbeeld aan een zanger(es), saxofonist of een percussionist. Natuurlijk is een combinatie van meerdere live artiesten en een top DJ een aanrader.


Stap 6: Veiligheid bewaren

Naarmate het alcohol meer gaat vloeien worden collega's wat losser en wilder. Neem daarom de juiste voorzorgmaatregelen. Denk hierbij  aan brandveilige versieringen en de nooddeuren natuurlijk vrijhouden. Maar ook het regelen van taxivervoer of eventueel het regelen van een overnachting voor de colllega's zijn belangrijke punten.

Na afloop van het feest

Een personeelsfeest met een DJ organiseren is al zwaar genoeg zonder alle opruim werkzaamheden ook nog eens te moeten doen. Zeker als het bedrijfsfeest in de bedrijfskantine wordt gehouden. Onze tip is dan ook om vooraf alvast een team met collega's samen te stellen die na afloop je willen helpen met het afbreken van de versieringen en het opruimen van het afval.

Tot zover ons stappenplan voor een onvergetelijk personeelsfeest met een DJ. Wil je meer weten over onze onze DJ optredens? Kijk dan op deze pagina of neem contact met ons op.


TIP! Wil je zelf een uitnodiging maken voor de genodigden? kijk op deze website: https://www.tekst.nl/uitnodiging/personeelsfeest/

ADRES GEGEVENS


DJ's 4 Party

Koning Lodewijklaan 570

7314 GV  Apeldoorn

Tel: 06 415 19 557

Email: info@djs4party.info

KvK  54546451