Personeelsfeest DJ met krakend vinyl boeken

Ga mee terug naar de jaren 70 en jaren 80 met onze dj personeelsfeest. Beleef jouw jeugd opnieuw met nostalgische herinneringen aan de muziek van madonna, prince, bee gees, earth wind & fire en nog veel meer 70's & 80's hits. 


KIES! GEEF! DANS! Tijdens dit nostalgische feest kunnen collega's uit honderden 7 inch singles hun favoriete track kiezen. Geef deze vervolgens aan onze DJ en dans op de fantastische disco dansvloer.

Vinyl feest
KIES!

Kies je favoriete vinyl single uit de 70's & 80's. 

Vinyl party
GEEF!

Geef je favoriete singletje aan onze DJ. 

Interactieve bedrijfsfeesten
DANS!

Dans en feest op je favoriete track.

Personeelsfeest DJ plus vele extra's

Of het nu gaat om een klein intiem personeelsfeest of om een grootschalig feest, alles is mogelijk. Van het boeken van alleen een DJ tot aan een compleet arrangement met een DJ, live artiest(en), partyfotograaf, gogo dansers en ontvangst dames Ontdek onze personeelsfeesten met een WOW factor! Neem eens contact met ons op via 06 415 19 557

dj optreden met go go danseressen

Dit zeggen onze klanten

“Voor amerongse begrippen was de dansvloer al snel vol. Bedankt DJ's 4 Party.”

Rianne - OV Amerongen


“Wij hadden direct een klik met ze. Er werd uitstekend meegedacht. Alles was mogelijk”

Jan-Willem - Amersfoort

Wat is inbegrepenPersoneelsfeest DJ boeken? Jaarlijks organiseren wij tientallen swingende Vinyl Feesten door heel Nederland. Onze ervaren medewerkers nemen jouw alle zorg uit handen en zorgen ervoor dat het bedrijfsfeest met een DJ onvergetelijk wordt.


En of het nu om 60 of om 300 collega's gaat..... wij trekken alles uit de kast om er een booming succes van te maken waar iedereen nog lang over napraat. Dat is waar DJ's 4 PARTY's Vinyl Party voor staat.


Incluclusief:

 • Complete DJ show met een complete lichtshow, verlichte dansvloer en geluid.
 • Ervaren DJ die de jaren 70 en 80 bewust hebben meegemaakt.
 • Bakken vol met vinyl 7 inch singletjes uit de 70's en 80's
 • Disco danseressen en ontvangst dames.
 • Partyfotograaf die alles stijlvol vastlegt.
 • Photobooth om de leukste momenten vast te leggen
 • Live entertainment met zangeres Esther

 • Foto's 90's themafeest
  Foto's 90's themafeest

  Hebben we je niewsgierigheid gewekt? Vraag vrijblijvend om onze offerte

  Foto's van een feest


  Partyfotografie


  Partyfotografie wordt een steeds belangrijker onderdeel op feesten en evenementen.....en terecht! Want het is ontzettend fijn om de foto's van jullie personeelsfeest nog eens terug te bekijken. 


  Beleef het feest nogmaals met de professionele foto's van onze partyfotograaf en de photobooth. Besluit je ons te boeken op jullie bedrijfsfeest dan zijn beide extra's standaard inbegrepen.

  Live entertainment


  Wil je nog meer glans aan jullie personeelsfeest geven? Ga voor een optreden met onze zangeres Esther. Uiteraard staan de 70s's en 80's hits op haar repertoire.


  Ook onze ontvangst dames dragen bij aan het perfecte plaatje. Zij ontvangen de collega's met een lekker drankje. Wanneer de dansvloer is geopend zullen de dames als swingende go go danseressen acteren en het personeelsfeest laten exploderen!

  Stappenplan voor een tof personeelsfeest DJ

  Lees deze samenvatting die kan leiden tot een super tof personeelsfeest met een DJ. Belangrijk is om het personeelsfeest met een DJ stap voor stap voor te bereiden. Dit zorgt voor structuur en weinig stress. Hier komen de stappen:


  Stap 1: Goede voorbereiding is essentieel

  Stel een goed team met collega's samen die met z'n allen de doelen voor het feest bepalen. Uiteraard prik je direct een geschikte datum. Houd hierbij rekening met de schoolvakanties en de nationale feestdagen.


  Stap 2: Het budget voor een personeelsfeest met een DJ

  De kosten voor een DJ bedrijfsfeest zijn gemiddeld 50 euro per persoon. Dat lijkt misschien hoog. Maar vergeet niet dat de locatie, catering en eventueel live entertainment ook inbegrepen zijn. Daarnaast wil je natuurlijk ook goed voor de dag komen met een schitterende lichtshow.


  Stap 3: Kies een muzikaal thema

  Zin in een thema voor je personeelsfeest met een DJ? Wat vind je van 70s 80s party van vinyl? Laat collega's hun eigen favoriete 45 toeren singletje uitzoeken. Of misschien is een Ibiza feest een leuke optie. Dit thema is zeer geschikt voor collega's tussen 25 en 45 jaar.  Andere populaire thema's zijn: goed fout. back to the 90s en een aprés-ski feest.


  Stap 4: Een geschikte feestlocatie

  In het bedrijfsrestaurant, vergaderruimte of toch liever op locatie. Wanneer je besluit het feest binnenshuis te houden dan dient de locatie ook 'aangekleed' te worden. Het DJ verhuurbedrijf kan je hiermee helpen. Geef je een feest op een locatie, houd dan rekening met extra hoge kosten.


  Stap 5: DJ optreden plus live artiesten

  Natuurlijk is het mogelijk om een onvergetelijk personeelsfeest met alleen een DJ te creëren. Zeker wanneer je een professionele DJ boekt. Maar wil je net iets extra's aan je bedrijfsfeest geven dan is een live artiest een uitstekende keuze. Gegarandeerd feest! Denk hier bijvoorbeeld aan een zanger(es), saxofonist of een percussionist. Natuurlijk is een combinatie van meerdere live artiesten en een top DJ een aanrader.


  Stap 6: Veiligheid bewaren

  Naarmate het alcohol meer gaat vloeien worden collega's wat losser en wilder. Neem daarom de juiste voorzorgmaatregelen. Denk hierbij  aan brandveilige versieringen en de nooddeuren natuurlijk vrijhouden. Maar ook het regelen van taxivervoer of eventueel het regelen van een overnachting voor de colllega's zijn belangrijke punten.


  Na afloop van het feest

  Een personeelsfeest met een DJ organiseren is al zwaar genoeg zonder alle opruim werkzaamheden ook nog eens te moeten doen. Zeker als het bedrijfsfeest in de bedrijfskantine wordt gehouden. Onze tip is dan ook om vooraf alvast een team met collega's samen te stellen die na afloop je willen helpen met het afbreken van de versieringen en het opruimen van het afval.

  Tot zover ons stappenplan voor een onvergetelijk personeelsfeest met een DJ. Wil je meer weten over onze onze DJ optredens? Kijk dan op deze pagina of neem contact met ons op.


  TIP! Wil je zelf een uitnodiging maken voor de genodigden? kijk op deze website: https://www.tekst.nl/uitnodiging/personeelsfeest/


  Bekijk een optreden: https://www.youtube.com/watch?v=fJhqOYRdoWA&t=5s

  Be

  ADRES GEGEVENS


  DJ's 4 Party

  Koning Lodewijklaan 570

  7314 GV  Apeldoorn

  Tel: 06 415 19 557

  Email: info@djs4party.info

  KvK  54546451