DJ's 4 Party

DJ SHOWS 2019 INCL. PARTYFOTOGRAAF

DJ Show voor een feest

De DJ Luxe Show is een sfeervolle drive in show met aan beide kanten van het DJ meubel een LED discobol op een verlichte zuil. Deze lichteffecten zorgen voor spectaculaire lichtshow. Uiteraard is de luxe show ook voorzien van een professionele geluidsset.

 

De DJ Luxe XL Show uitgevoerd met een professionele geluidsinstallatie, is voorzien van een verlicht DJ meubel uitgebreid met vier verlichte zuilen. Op de zuilen plaatsen twee disco bollen en twee LED movingheads, deze zorgen voor een schitterende lichtshow.  Als “icing on the cake” plaatsen we achter de DJ het fonkelende LED sterrendoek.

 

De Sublime Show is een echte “eye” catcher en uitgevoerd met een luxe paars / rose DJ booth. Daarnaast is de sublime show voorzien van het prachtige fonkelende LED sterrendoek en een nevelmachine  Op vier zuilen plaatsen we twee movingheads en twee disco bollen. Door het samenspel van de lichteffecten, het fonkelende sterrendoek en de lichte nevel ontstaat er een prachtige nuance van verschillende kleuren. Uiteraard mag een professionele geluidsset.

 

Gratis partyfotograaf

Uniek in Nederland! Want we kunnen ons voorstellen dat je graag met plezier wilt terugkijken op je feest. En wat is nou leuker dan foto’s te ontvangen? Wil je je familie of vrienden hiermee niet belasten dan hebben wij de oplossing. Want boek je één van onze DJ show dan is een partyfotograaf standaard inbegrepen, zonder extra kosten. De foto’s van je feest worden via we-transfer digitaal naar je verzonden.

Onze DJ´s zonder apparatuur huren

Mocht op de locatie al apparatuur aanwezig dan is het ook mogelijk om alleen een DJ te huren. DJ´s 4 PARTY beschikt over een team met goede allround DJ´s.

Boek onze DJ’s voor de meest uiteenlopende feesten. Zoals een bruiloft, bedrijfsfeest of een verjaardagsfeest. De stemming komt er gegarandeerd in en er is muzikale herkenning voor alle leeftijden.

Een allround DJ bij DJ’s 4 PARTY boeken:

  • De DJ neemt eigen muziekbestanden mee
  • 100% muziekgarantie
  • Speelduur: 4 uur
  • Tarief: 275 EURO inclusief btw

Waarom DJ’s 4 Party?

  • Alleen DJ’s met veel draai-uren ervaring
  • Verzoeknummers zijn welkom, vooraf nemen we de muziekvoorkeur door
  • Luxe drive-in shows met mooie lichtshows en sfeer elementen.
  • Reserve DJ beschikbaar, mocht de geboekte DJ ziek zijn
  • Alle afspraken en feestdetails worden vastgelegd in een boekingsformulier, niets wordt aan het toeval overgelaten
  • Duidelijke communicatie via email, telefoon en social media

Meer informatie over dj’s huren en de bijkomende informatie kun je aanvragen via ons contactformulier.

Ja! Ik ben geïntereseerd in jullie DJ shows – Stuur mij een vrijblijvende offerte