DJ's 4 Party

Kies je feest!

DJ’s 4 PARTY is te boeken voor een:

Terugblik Feesten DJ’s 4 Party

Huwelijksfeest Debby en Thijs in Zwijndrecht

DJ’s 4 Party heeft op het huwelijksfeest van Debby en Thijs de muzikale omlijsting verzorgd. Na de spectaculaire openings van dit bruidspaar werd al gauw duidelijk dat de gasten graag wilde dansen.

Er was een waanzinnige lichtgevende black & white dansvloer waar de gasten uitbundig op dansten. Vanaf het eerste moment tot het einde van de avond heeft de dansvloer volgestaan. Onze partyfotograaf Romaissa heeft de onderstaande foto’s gemaakt. Wij hebben genoten van de familie, vrienden en het bruidspaar zelf natuurlijk.

Koningsdag Feest in Amerongen

Op koningsdag 2017 verzorgde DJ’s 4 Party een themafeest in Amerongen. Back to tjhe 90s party met alle hits uit dit decenium. Toen we van start gingen kwamen al snel de eerste mensen op de dansvvloer. Feesten en socializen gingen perfect samen.

Een uitgebreide drive in show, een echte discovloer en natuurlijk de beste muziek zorgden voor de perfecte atmosfeer. Ook alles rondom het feest was top geregeld door de organisatie, dank daarvoor. Bekijjk hieronder een aantal foto’s van dit 90’s themafeest.

Personeelsfeest Univé Verzekeringen in Assen

Dit was een geweldig personeelsfeest met als thema “80s & 90s 00s muziek” De mannen en vrouwen van Univé weten wat feesten is. Nadat iedereen heeft kunnen socializen stond de dansvloer na ruim een uur al snel vol.

De speciale dresscode, de beste danshits en de discovloer zorgden voor een perfecte sfeer. Er werd volop gedanst en meegezongen. Collega’s van Univé hartelijk dank voor super themafeest.

Jubileumfeest Jan-Willem en Michel in Houten

Als DJ drive-in show kom je op de mooiste locaties en zo kwam DJ’s 4 Party terecht in de schitterende feestzaal van Van der Valk Houten. Daar gaven Jan-Willem en Michel hun 5 jarig huwelijksfeest samen met hun vriendelijke vrienden en familie. De eerste danspasjes werden dan ook snel gemaakt.

Op dit feest plaatsten wij onze nieuwste verlichte disco dansvloer met nog meer special effects. Naast DJ’s Party waren er ook optredens van zanger Quincy en the Alley Girls. Dank aan het jubileumstel en hun gasten voor een onvergetelijke avond. Fotograaf Romaisa maakte onderstaande foto’s.

Bruiloft Mariëlle en Ruben in Holten

Bas en Mariélle gaven op 27 september elkaar het ja-woord en gaven hun trouwfeest in Holten. Nadat het traditionele abc-tje voorbij kwam was het tijd om te gaan feesten. Nou dat hebben we geweten. Van de echte bruiloft knallers tot aan “de woonboot” en “de Lasso” kwamen voorbij.

Voor dit bruidspaar was niks te gek. Zij waren regelmatig op de dansvloer te vinden en deden aan alle interacties mee. Wanneer een bruidspaar zo actief meedoet dan komt zeker ten goede aan de sfeer. Hartelijk dank voor een top feest, Mariëlle en Ruben.

RETRO PARTY BACK TO THE 70s & 80s IN GROLLOO

De hits uit 70s & 80s, dresscode “retro” en een echt disco paleis. Kortom de ingrediënten voor een classic themafeest. DJ’s 4 Party regelde de muziek en de lichtshow in Grolloo (Drenthe) tijdens een groots evenement.

De eerste klanken kwamen uit de speakers en de dansvloer was ook gelijk gevuld met echte retro gangers. Van CCR, ABBA tot aan Prince en Queen. Alle echte retro nummers kwamen voorbij tijdens dit swingende themafeest. Wij danken loctie de Hofsteenge voor een perfecte ontvangst en verzorging van de gasten.

Bruiloft Marjolein en Bas in Emmen

Bruiloften zijn altijd leuk om te mogen verzorgen. Het bruidspaar Marjolein en Bas gaven een geweldig huwelijksfeest met onze DJ’s Gerard en Sonja.

De avond was harstikke gezellig. En de tijd vloog voorbij. De meningen over trouwen lopen ver uiteen. Maar wij zijn van mening dat je een goede relatie altijd mag verzegelen met een ja-woord en een geweldig huwelijksfeest natuurlijk. Wij dank Marjolein en Bas voor een geweldige avond. De onderstaande foto’s zijn gemaakt door Sonja.