Foto's bruiloft Herman en Eline

Bruiloft DJ met gratis partyfotograaf 

"Voor een feest om van te dromen"


Je kijkt er lang naar uit en zal er nog veel langer aan terugdenken: jullie trouwdag. En het wordt helemaal onvergetelijk met een knallend trouwfeest met een bruiloft DJ van DJ’s 4 Party! Met een professionele drive in show verzorgen we de complete muzikale aankleding voor jullie droomfeest. Van de opbouw, tot de openingsdans en the final countdown. Zodat jullie alleen maar hoeven te genieten!

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor:

  • Professionele allround DJ die de sfeer van de avond perfect aanvoelt
  • Gratis party-fotograaf
  • Gratis corona omboek service
  • Luxe drive-in show met flitsende licht- en geluidsinstallatie
  • Altijd een reserve DJ paraat
  • Ook mogelijk in combinatie met zangeres
  • Heldere en snelle communicatie via email, telefoon en sociale media
foto van een bruiloftComplete drive in show voor het perfecte feest


Wij werken uitsluitend met zeer ervaren DJ’s, die van alle muziekmarkten thuis zijn. Ze voelen de sfeer perfect aan en weten als geen ander met welke plaatjes ze de voetjes van de vloer krijgen, en wanneer ze rustig aan moeten doen. Want het ziet er misschien leuk uit, maar je opa kan echt niet heel de avond lopen moonwalken en sirtaki’s dansen!

Uiteraard nemen onze DJ’s hun eigen professionele apparatuur mee. Je boekt bij ons een complete drive in show. Dit is dus altijd inclusief luxe verlichte DJ-booth, geluidsset, discobollen en een lichtshow. Wil je all-out gaan met bijvoorbeeld een verlichte dansvloer, een lasershow, verlichte zuilen of een fonkelend LED-sterrendoek? Dat kan!


Bruiloft DJ, altijd mét gratis partyfotograaf

Foto feestfotograaf

De mooiste dag van je leven laat je natuurlijk voor eeuwig vastleggen op de gevoelige plaat door een trouwfotograaf. Jammer genoeg verlaten de meeste fotografen de bruiloft na het aansnijden van de bruidstaart of na het diner. En dat is dus nog voor het grote feest begint! Wie maakt dan die haarscherpe foto’s op het huwelijksfeest? Precies: de partyfotograaf van DJ’s 4 Party. Want die komt helemaal gratis voor jullie met de DJ mee!​

Jullie krijgen de foto’s binnen veertien dagen na het feest via WeTransfer toegestuurd.

Deze bruidsparen gingen je voor

We hebben een supermooie dag gehad tijdens onze bruiloft. En DJ's 4 Party heeft ervoor gezorgd dat het feest ook een succes was. Van tevoren alles telefonisch doorgenomen en op de avond zelf was alles top geregeld. Ook de partyfotograaf is een aanrader. Nogmaals bedankt! 

Bruidspaar Jim en Danielle

Jim en Damiëlle

uit Haarlem

Afgelopen vrijdag heeft DJ's 4 Party de muziek op onze bruiloft verzorgd. We raden hem zeker aan. Van te voren hebben we prettig overleg gehad waarbij wij onze wensen konden doorgeven. Het was een topavond! Nogmaals bedankt DJ's 4 PARTY! 

Foto Babette en Roberto

Babette en Roberto

uit Almelo

Wat een feest wat een gezelligheid 22 juli kwam DJ's 4 Party op onze bruiloft draaien. Wat een gevoel voor muziek en wat een geweldige avond heeft hij voor ons verzorgd! Altijd spannend de muziek maakt jed avond! En of de dj dat kon! Het was top dankjewel. Ook complimenten voor de foto's van ons huwelijksfeest.

Foto Debby en Thijs

Debby en Thijs

uit Zwijndrecht

Waarom DJ's 4 Party

Scherp geprijsde DJ shows

Bij DJ's 4 Party boek je al een bruiloft DJ show voor 550 EURO. Inclusief een professionele geluidsset, prachtige lichtshow en een allround bruiloft DJ

Gratis corona omboek service

DJ geboekt, maar gooit corona roet in het eten? Geen zorgen. Je kan dan de DJ voor het bruidsfeest omboeken naar een andere datum. Zonder extra kosten!


Ervaren attente bruiloft DJ

DJ's 4 Party beschikt over ervaren en zeer attente DJ's. Ze voelen de sfeer naadloos aan en mixen op een even naadloze manier jouw knalfeest aan elkaar, met muziek waar jullie en je gasten op los gaan

Altijd een reserve DJ

Ook onze top DJ’s zijn maar mensen. Net als andere mensen kunnen ze ziek worden. Gelukkig hebben wij altijd een back-up DJ klaarstaan, zodat jullie feest gegarandeerd doorgaat.Nieuwschierig? Proef hier alvast wat van de sheer

Ook een huwelijksfeest om van te dromen?  Vraag gerust om een vrijblijvende offerte voor jouw bruiloft DJ!

ADRES GEGEVENS


DJ's 4 Party

Koning Lodewijklaan 570

7314 GV  Apeldoorn

Tel: 06 415 19 557

Email: info@djs4party.info

KvK  54546451