openningsdans bruidspaar

Bruiloft DJ op je trouwfeest  "Voor een feest om van te dromen"

Bruiloft DJ huren? Je kijkt er lang naar uit en zal er nog veel langer aan terugdenken: jullie trouwdag. En het wordt helemaal onvergetelijk met een knallend trouwfeest met een bruiloft DJ van DJ’s 4 Party! Met een professionele drive in show verzorgen we de complete muzikale aankleding voor jullie droomfeest. Van de opbouw, tot de openingsdans en the final countdown. Zodat jullie alleen maar hoeven te genieten!

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor:

  • Professionele allround DJ die de sfeer van de avond perfect aanvoelt
  • Party-fotograaf of videograaf
  • Gratis annuleren of omboek service
  • Luxe DJ shows met flitsende licht- en geluidsinstallatie
  • Altijd een reserve DJ paraat
  • Verzoekjes zijn welkom, lever een sportify link bij ons in
  • Heldere en snelle communicatie via email, telefoon en sociale media


Nieuwsgierig? Proef hier alvast wat van de sfeer!

Waarom een trouwfeest met DJ’s 4 party?

Scherp geprijsde DJ shows

Bij DJ’s 4 Party huur je al een bruiloft DJ voor 495 Euro, inclusief licht en geluid. Alles goed geregeld!

Gratis (corona) omboek service

DJ geboekt, maar gooit corona roet in het eten? Geen zorgen. Je kan dan de DJ voor het bruidsfeest omboeken naar een andere datum. Zonder extra kosten!

Ervaren en attente DJ

DJ's 4 Party beschikt over ervaren en zeer bruiloft DJ's. Ze voelen de sfeer naadloos aan en mixen op een even naadloze manier jouw knalfeest aan elkaar, met muziek waar jullie en je gasten op los gaan!

Altijd een reserve DJ

Ook onze top DJ’s zijn maar mensen. Net als andere mensen kunnen ze ziek worden. Gelukkig hebben wij altijd een back-up DJ klaarstaan, zodat jullie feest gegarandeerd doorgaat.

DJ op je bruiloft boeken, hoe werkt dat?

1. Vrijblijvende offerte aanvragen

Zin in een knalfeest op je bruiloft met een professionele DJ show? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

2. Binnen 24 uur antwoord

Nadat je een offerte hebt aangevraagd ontvang je binnen 24 uur een voorstel van ons. Hierin laten we je zien wat er mogelijk is, en wat het kost.

3. Vastleggen

Klinkt ons voorstel je als dampende muziek in de oren? Laat ons dit dan binnen veertien dagen weten! We maken dan graag een afspraak voor een kennismakingsgesprek met jullie persoonlijke DJ. Dit kan telefonisch, maar ook bij jullie thuis!

Ook een feest om nooit te vergeten? Vraag gerust om een vrijblijvende offerte voor jouw DJ! Onze DJ Bronze Show is al beschikbaar voor € 495.-

Dit is een foto van een bruidspaar
Foto huwelijksfeest
Foto bruiloft

Complete bruiloft DJ show voor het prefecte feest

Wij werken uitsluitend met zeer ervaren DJ’s, die van alle muziekmarkten thuis zijn. Ze voelen de sfeer perfect aan en weten als geen ander met welke plaatjes ze de voetjes van de vloer krijgen, en wanneer ze rustig aan moeten doen. Want het ziet er misschien leuk uit, maar je opa kan echt niet heel de avond lopen moonwalken en sirtaki’s dansen!

Uiteraard neemt onze bruiloft DJ hun eigen professionele apparatuur mee. Je boekt bij ons een complete drive in show. Dit is dus altijd inclusief luxe verlichte DJ-booth, geluidsset, discobollen en een lichtshow. Wil je all-out gaan met bijvoorbeeld een verlichte dansvloer, een lasershow, verlichte zuilen of een fonkelend LED-sterrendoek? Dat kan!

DJ Bronze show
 

Complete DJ show met een geluidsset een kleine lichtshow

 
Dit is de basis dj show

€ 495,- inclusief btw

DJ GOLD show
 

Luxe DJ show met luxe dj booth (video)

dit is een foto van een drive in show

€ 895,- inclusief btw

DJ Gold Show in beeld


Bruiloft DJ, met onze partyfotograaf

De mooiste dag van je leven laat je natuurlijk voor eeuwig vastleggen op de gevoelige plaat door een trouwfotograaf. Jammer genoeg verlaten de meeste fotografen de bruiloft na het aansnijden van de bruidstaart of na het diner. En dat is dus nog voor het grote feest begint! Wie maakt dan die haarscherpe foto’s op het huwelijksfeest? Precies: de partyfotograaf van DJ’s 4 Party. 

 Jullie krijgen de foto’s binnen veertien dagen na het feest via WeTransfer toegestuurd


Een goede bruiloft DJ maakt het verschil

Ga jij binnenkort trouwen met de liefde van je leven? Lees dan snel verder, want in dit artikel vertellen we je precies waarom een DJ huwelijksfeest niet mag ontbreken op jouw bruiloft.

Trouwen, het organiseren van deze mooiste dag van je leven brengt ongetwijfeld een hoop stress met zich mee. Hoe fijn is het als je al jouw wensen voor het feest van te voren kunt doorspreken met een professionele DJ, zodat je dat in ieder geval van je lijstje kunt schrappen.

Waarom mag een bruiloft DJ niet ontbreken op jullie trouwfeest?

Na de ceremonie, het eten van de taart, de receptie en het diner met familie komt het moment waar iedereen (en ook alle gasten) naar uit kijken, het feest! Hoewel de rest van de dag natuurlijk ook geweldig is, is dit het moment om even lekker los te gaan en samen met al jullie gasten jullie liefde te vieren.

Alleen wat als iedereen netjes op zijn stoel blijft zitten of blijft hangen aan de statafels? De juiste DJ mag om deze reden niet ontbreken op jullie huwelijksfeest, want een goede DJ is in staat om een feestje op een rustige manier in gang te zetten en uiteindelijk zowat iedereen op die dansvloer te krijgen!

.

Welke muziek moet ik kiezen?

Het draaien van de juiste bruiloft muziek is zeer belangrijk om een goede sfeer neer te zetten. Voorafgaand bespreek je met de DJ wat voor muziek jullie leuk vinden en graag willen horen. Natuurlijk past de DJ zijn programma aan op jullie smaak en op het publiek. Zo ben jij er zeker van dat al jouw gasten kunnen genieten van een topfeest. Het fijne van een professionele DJ is dat je enkel jullie wensen hoeft aan te geven en de uiteindelijke selectie niet iets is waar jij je nog zorgen om hoeft te maken en lekker voor jullie wordt geregeld. Of jullie nu houden van Nederlandstalige meezingers of stevige dancenummers, van top 40 tot swingende R&B, de DJ zorgt ervoor dat jullie de hele avond lekker kunnen dansen en ontspannen.

Foto's Bruiloft Debby en Thijs
Foto's Bruiloft Debby en Thijs


Wij zoeken een DJ bruiloft die ook af en toe de microfoon gebruikt.

Wij zoeken een DJ die ook af en toe de microfoon gebruikt. Het af- en aankondigen van nummers is niet meer van deze tijd. Maar een goede bruiloft  DJ gebruikt ook af en toe de microfoon om de gasten ‘op stoom’ te krijgen of voor kleine entertainment dingetjes. De muziek moet het uiteraard doen maar wanneer een feest niet op gang komt dan kan de microfoon rustig worden ingezet.

De muziek niet te hard, zeker niet aan het begin

Regelmatig horen wij opmerkingen van bruidsparen dat zij op vorige feesten de muziek veel te hard vonden staan. Ons advies luidt:  maak hierover vooraf duidelijk afspraken met de DJ. Mocht u onze bruiloft DJ boeken dat is het volume sowieso goed geregeld. Wij weten dat er vooral in het begin van de avond ook gekletst mag worden. Later kan de het volume omhoog wanneer er meer dansers zijn.

Professionaliteit staat bij ons nummer 1

Een professionele DJ bruiloft blijft altijd op de achtergrond, zodat alle aandacht naar het bruidspaar en de gasten gaat. Dit kan bij een familielid dat af en toe plaatjes draait in zijn/haar vrije tijd soms wat anders gaan. Ook zorgt een professionele DJ ervoor dat hij draait naar aanleiding van jullie wensen en niet wat hij/zij of zijn zelf graag zou willen horen. Omdat vooraf alles tot in de puntjes wordt besproken, kom je op de dag zelf niet voor verrassingen te staan en kunnen jullie voor de volle 100% genieten! Met een professionele dj is jullie trouwfeest sowieso een succes.

Wat als de DJ builoft ziek wordt of niet kan? De nachtmerrie van ieder bruidspaar, iemand zegt af. Je hebt alles al die tijd zo nauwkeurig en op tijd geregeld en dan valt er roet in het eten. Hoewel we niet kunnen voorkomen dat jullie DJ ziek wordt, zorgen wij er natuurlijk wel voor dat jullie trouwfeest gewoon kan doorgaan! Hoewel we het liefste de DJ die jullie gesproken hebben inzetten, kan het wel eens voorkomen dat een DJ niet kan komen. Uiteraard zorgen wij dan voor en reserve DJ, waarmee we al jullie wensen tot in de puntjes doorspreken en jullie feest alsnog geweldig wordt.


DJ's 4 Party

Moeflonstraat 49

7314 PN  Apeldoorn

info@djs4party.info

+31(0) 6 415 19 557