openningsdans bruidspaar

Attente bruiloft DJ boeken? 

"Geef een onvergetelijk huwelijksfeest voor alle gasten"


Natuurlijk is een goede bruiloft DJ een absolute meerwaarde. Een bruiloft DJ die goed inspeelt op de muzikale wensen. Goede bruiloft dj's zijn snel volgeboekt. Boek tijdig de bruiloft DJ waar jullie een klik mee hebben. Bekijk recensies en video's van jullie favoriete DJ bruiloft.


Een goede bruiloft DJ schakelt zijn muzieksmaak uit en past verzoekjes moeiteloos in. Korte interacties zijn ook wenselijk zodat jullie huwelijksfeest niet stil valt.


Bruidspaar snijdt brtuidstaart aan
Dit is een foto van een huwelijksfeest
Foto huwelijksfeest
Foto bruiloft

Waarom onze bruiloft dj show


Scherp geprijsde DJ shows

Kies je voor DJ's 4 PARTY dan kun je al een bruiloft DJ met licht en geluid boeken voor 

495 EURO. Je kunt ervan uitgaan dat de muziek goed geregeld is.

Gratis corona omboek service

Mocht de bruiloft door corona niet door kunnen gaan, dan bestaat de mogelijkheid om jullie huwelijksfeest om te boeken naar een andere datum. Hiervoor berekenen wij geen kosten.

Ervaren attente DJ

DJ's 4 PARTY beschikt over ervaren allround DJ's. Met meer dan 100 bruiloften per jaar weten zij als geen ander een onvergetelijk huwelijksfeest te creëren.

Reserve DJ beschikaar

Mocht de geboekte bruiloft DJ plotseling door ziekte verhinderd zijn zorgen wij voor een back-up DJ. Wel een gerust idee dat jullie feest altijd doorgaat.

Deze bruidsparen gingen je voor

We hebben een supermooie dag gehad tijdens onze bruiloft. En DJ's 4 Party heeft ervoor gezorgd dat het feest ook een succes was. Van tevoren alles telefonisch doorgenomen en op de avond zelf was alles top geregeld. Ook de partyfotograaf is een aanrader. Nogmaals bedankt! 

Bruidspaar Jim en Danielle

Jim en Damiëlle

uit Haarlem

Afgelopen vrijdag heeft DJ's 4 Party de muziek op onze bruiloft verzorgd. We raden hem zeker aan. Van te voren hebben we prettig overleg gehad waarbij wij onze wensen konden doorgeven. Het was een topavond! Nogmaals bedankt DJ's 4 PARTY! 

Foto Babette en Roberto

Babette en Roberto

uit Almelo

Wat een feest wat een gezelligheid 22 juli kwam DJ's 4 Party op onze bruiloft draaien. Wat een gevoel voor muziek en wat een geweldige avond heeft hij voor ons verzorgd! Altijd spannend de muziek maakt jed avond! En of de dj dat kon! Het was top dankjewel. Ook complimenten voor de foto's van ons huwelijksfeest.

Foto Debby en Thijs

Debby en Thijs

uit Zwijndrecht


Extra optie partyfotograaf


Trouwfotografen blijven vaak tot het aansnijden van de bruidstaart of verlaten het feest na het diner.


Dat vinden wij jammer........want er gebeurd nog zoveel in de avond tijdens jullie huwelijksfeest.


Wil je de familie of vrienden niet lastig vallen met de fotoshoot, maak dan gebruik van onze super toffe actie.


Want boek je één van onze DJ Wedding Shows dan boek je voor slechts 100 EURO een partyfotograaf.


Jullie foto's worden binnen 14 dagen na het feest via wetransfer naar jullie verzonden


In elke regio een DJ beschikbaar


DJ's 4 Party beschikt voor meerdere allround bruiloft DJ's. Onze DJ's zijn verspreid over het land gevestigd. Wanneer je een DJ bruiloft bij ons boekt dan zorgen wij voor een back-up DJ. Zodat jullie huwelijksfeest ten allertijde doorgaat.

DJ KAI

Regio Drenthe, Groningen

DJ Kai


DJ Kai uit is hèt voorbeeld van een echte feest DJ

Met een legio aan feestnummers en echte partyknallers bouwt hij ieder feestje in een klap om tot een feest die zijn weerga niet kent. Zijn opswepende sound en swingende muzikale combinaties kennen geen grenzen en zorgen ervoor dat iedereen de dansvloer weet te vinden!

Stap in een muzikaal avontuur die je terug brengt naar de leukste hits van vroeger, de gezelligste meezingers van nu en de up-tempo beats van de toekomst.

Ben je klaar voor een écht feest?

DJ EDWIN

Regio Drenthe, Overijssel

Dit is dj Edwin


DJ Edwin is al jaren een vaste waarde binnen ons team. Hij is een allround-DJ die inspeelt op het publiek. Van the 80’s tot House-muziek, en van bruiloften tot verjaardagen, hij zorgt dat iedereen losgaat!

Het wordt altijd een party met DJ Edwin. Hij trakteert je op een swingende muziekmix van 80’s & 90’s muziek, NL-talig,  ski-hut en top 40 hits.

Dj Edwin is ook niet bang om de microfoon te pakken waardoor je zomaar in eens een echte zanger voor je hebt staan in plaats van een DJ.

DJ RON

Regio Brabant

 

DJ Ronnie is onze jongste DJ en draait sinds een paar jaar zelfstandig op bruiloften en verjaardagsfeesten. Hij is de “Martin Garrix” van de allround feesten.

Ondanks zijn jonge leeftijd heeft hij meer dan voldoende kennis opgebouwd om alle gasten een spetterende avond te geven. Van de oldtime classics uit de eightees tot aan de booming hits van de afgelopen jaren.

Thema avond met bijvoorbeeld nederlandsstalige hits? Kan geregeld worden. Meer liefhebber van een 90’s & 00’s party? Geen probleem

DJ BERRY

Regio Zuid- en Noord Holland

Dit is bruiloft dj Berry


DJ Berry is een one of a kind deejay die al ruim 20 jaar elke party naar een hoog niveau tilt met zijn doordachte, opzwepende muziekstijl gaat het dak eraf.

Zoals veel deejays begon DJ Berry op jonge leeftijd als vaste DJ in clubs waar dance classics,  pop NL-talig, reaggeae en salsa de gangbare muziek was. Vooral deze unieke combinatie zorgde voor de veelzijdigheid van DJ Berry. Hier werd later de jaren 90 en de opkomende happy hardcore en dance aan toegevoegd, met als gevolg een echte allround DJ, die vandaag de dag nog steeds op themafeesten en bruiloften actief is

Beelden zeggen meer dan woorden


Iedere DJ bruiloft heeft zijn eigen draaistijl. De ene DJ draait zijn eigen muziekvoorkeur en de andere DJ houdt rekening met de muziekale wensen op de dansvloer. 


Benieuwd naar de draaistijl van onze bruiloft DJ's? Bekijk deze video met het originele geluid eronder, zodat je de sfeer nog beter kunt proeven. Spreekt dit je aan? Kom dan snel in contact met ons. Wij verzorgen graag de muziek op jullie huwelijksfeest.

Hoe nu verder.........

1

Je bent enthousiast geworden over onze bruiloft DJ shows met een partyfotograaf. Vraag vervolgens een offerte aan via bovenstaande button.

2

Nadat je een offerte hebt aangevraagd ontvang je binnen 24 uur een voorstel van ons. Hierin worden alle mogelijkheden doorgenomen.

3

​Laat ons binnen 14 dagen weten of je onze bruiloft DJ show wilt vastleggen. Vervolgens maken we een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Hebben we je interesse gewekt?  Vraag gerust om een vrijblijvende offerte!

ADRES GEGEVENS


DJ's 4 Party

Koning Lodewijklaan 570

7314 GV  Apeldoorn

Tel: 06 415 19 557

Email: info@djs4party.info

KvK  54546451