Waanzinnige bruiloft DJ show voor een feest om van te dromen

Ook voor jullie huwelijksfeest!

Reserve DJ

Mocht de geboekte bruiloft DJ door omstandigheden niet kunnen optreden dan is er altijd een reserve DJ beschikbaar

Wel zo'n prettig idee

Een passende DJ

Geef bij het aanvragen jullie persoonlijke wensen door. Vervolgens matchen wij een passende DJ voor jullie feest. 

Alles top geregeld

Gesprek met de DJ

Voorafgaand van jullie feest plannen we een gesprek in met de geboekte DJ. Alle feestdetails worden besproken

Niets wordt aan het toeval overgelaten

Bruiloft DJ op je trouwfeest

Je kijkt er lang naar uit en zal er nog veel langer aan terugdenken: jullie trouwdag. En het wordt helemaal onvergetelijk met een knallend trouwfeest met een bruiloft DJ van DJ’s 4 Party! Met een professionele drive in show verzorgen we de complete muzikale aankleding voor jullie droomfeest. Van de opbouw, tot de openingsdans en the final countdown. Zodat jullie alleen maar hoeven te genieten!

Complete show voor het perfecte feest

Wij werken uitsluitend met zeer ervaren DJ's die van alle muziekmarkten thuis zijn. Ze voelen de sfeer perfect aan en weten als geen ander met welke plaatjes ze de voetjes van de vloer krijgen, en wanneer ze het rustig aan moeten doen.

Want het ziet er misschien leuk uit, maar je oom kan echt niet de hele avond lopen moonwalken en sirtaki's dansen. Want eenmaal op de dansvloer is stilstaan echt onmogelijk. 

.

Bruiloft DJ boeken? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor:

 1. Professionele allround DJ die de sfeer van de avond perfect aanvoelt.
 2. Wanneer je partyfotografie ook belangrijk vind.
 3. Gratis omboek service of annuleren door omstandigheden
 4. Altijd een reserve DJ paraat
 5. Heldere snelle communicatie via email, telefoon en social media.

Jij krijgt de beste bruiloft DJ show van Nederland

openningsdans bruidspaar

Jij krijgt de beste bruiloft DJ show van Nederland. Gezelliger, beter en vol leuke interacties met jullie gasten

Uiteraard nemen onze DJ’s hun eigen professionele apparatuur mee. Je boekt bij ons een complete drive in show. Dit is dus altijd inclusief luxe verlichte DJ-booth, geluidsset, disco effecten en een lichtshow. Wil je all-out gaan met bijvoorbeeld een verlichte dansvloer, een lasershow, verlichte zuilen of een fonkelend LED-sterrendoek? Dat kan!

Honderden bruidsparen door heel Nederland

Dat DJ's 4 Party een graag geziene gast is op de meeste bruiloften blijkt wel uit het feit dat wij in de afgelopen 10 jaar op honderden feesten een bruiloft DJ show mochten verzorgen.


De hits van nu en de beste old school klassiekers denderen over de speakers. Hebben we jou interesse gewekt? Of wil je meer informatie over onze mogelijkheden. Wees geen vreemde en neem gerust contact met ons op.

Foto feestfotograaf

Bruiloft DJ met partyfotograaf of photobooth

De mooiste dag van je leven laat je natuurlijk voor eeuwig vastleggen op de gevoelige plaat door een trouwfotograaf. Jammer genoeg verlaten de meeste fotografen de bruiloft na het aansnijden van de bruidstaart of na het diner. En dat is dus nog voor het grote feest begint! Wie maakt dan die haarscherpe foto’s op het huwelijksfeest? Precies: de partyfotograaf van DJ’s 4 Party. Want die komt helemaal gratis voor jullie met de DJ mee! Ook is het mogelijk om een photobooth bij te boeken.

Wat onze bruidsparen zeggen

Recensie van een bruidspaar

Ook de partyfotograaf is een aanrader

We hebben een super mooie dag gehad tijdens onze bruiloft. En DJ's 4 Party heeft ervoor gezorgd dat ons feest ook een succes was. Van te voren alles telefonisch doorgenomen en op de avond zelf alles goed geregeld. Ook de partyfotograaf is een aanrader. Nogmaals bedankt"

Jim en danielle // Haarlem

een gezellig feest geven

Het was een top avond

Afgelopen vrijdag heeft DJ's 4 Party de muziek op onze bruiloft verzorgd. We raden hen zeker aan! Van te voren hebben we prettig overleg gehad waarbij we onze wensen konden doorgeven. Het was een top avond. Nogmaals bedankt DJ's 4 Party!

babette en roberto  // Almelo

Foto van een bruidpaar

Wat een feest! Wat een gezelligheid!

Wat een feest! Wat een gezelligheid! Op 22 juli kwam DJ's 4 Party op onze bruiloft draaien. Wat een gevoel voor muziek en wat een geweldige avond hebben zij voor ons verzorgd. Altijd spannend want de muziek maakt je avond. En of zij dat konden. Het was top, dankjulliewel. Ook complimenten voor de foto's van ons huwelijksfeest

Debby en thijs // Zwijndrecht

Dit zijn onze prijzen

BRONZE
DJ show voor een feest

Complete drive in show

695,-

 • Ervaren DJ bruiloft
 • Luxe show met licht en geluid
 • Gratis gesprek met de DJ
 • Back up DJ
 • Reiskosten inbegrepen

Silver
Groot feest met mooie foto's

Complete drive in show met een partyfotograaf of photobooth

795,-

 • Ervaren DJ bruiloft
 • Luxe show met licht en geluid
 • Gratis gesprek met de DJ
 • Back up DJ
 • Partyfotograaf
 • Reiskosten inbegrepen

GOLD
Een swingend huwelijksfeest

Complete drive in show inclusief verlichte dansvloer

1.295,-

 • Ervaren DJ bruiloft
 • show met licht en geluid
 • Gratis gesprek met de DJ
 • Back up DJ
 • Verlichte dansvloer
 • Reiskosten inbegrepen

DJ op je bruiloft, hoe werkt dat?

01

Vrijblijvende offerte aanvragen

Zin in een knalfeest op je bruiloft met een professionele DJ show en gratis partyfotograaf? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

02

Binnen 24 uur antwoord

Nadat je een offerte hebt aangevraagd ontvang je binnen 24 uur een voorstel van ons. Hierin laten we je zien wat er mogelijk is, en wat het kost.

03

Vastleggen

Klinkt ons voorstel je als dampende muziek in de oren? Laat ons dit dan binnen veertien dagen weten! We maken dan graag een afspraak voor een kennismakingsgesprek met jullie persoonlijke DJ. Dit kan telefonisch, maar ook bij jullie thuis!

Interesse gewekt voor een top feest?

Kom in actie. Vraag geheel vrijblijvend om een offerte. Binnen 24 uur ontvang je een reactie terug.

DJ bruiloft boeken? Lees deze 6 tips:

Op zoektocht naar een geschikte DJ bruiloft? Let op de onderstaande 6 tips voordat je met een DJ in zee gaat. Wellicht helpt het je bij het uitkiezen van de juiste DJ.

#1 Is er een klik met de DJ? Nadat je de website hebt bekeken vraag je vervolgens een offerte aan. Wanneer de offerte goed overkomt, plan dan een gesprek in. Al gauw zul je merken of er een klik is. Begrijpt hij je (muzikale) wensen? Kan hij voor de juiste sfeer zorgen?

#2 Draait de DJ verzoekjes? Vraag tijdens het gesprek of hij verzoekjes accepteert. Wees ervan bewust dat niet alle verzoekjes door hem zal worden gedraaid. Want niet alle verzoeknummers zijn geschikt voor het feest. Belangrijk is dat de beoogde DJ de regie in handen neemt als het gaat om het draaien van verzoeknummers.

#3 Lees recensies van de DJ. Hoe denken andere klanten over zijn optredens. Natuurlijk zijn positieve reacties leuk om te lezen. Maar wanneer de DJ ook minder positieve recensies over zijn optredens plaatst dan geeft dit wel een eerlijker beeld. Want welke DJ je ook kiest, het is niet altijd alleen maar positief.

#4 Is er ook beeldmateriaal van vorige optredens van deze DJ beschikbaar? Bekijk ze dan goed want zo krijg je een goed beeld. Beeldmateriaal (video's) met het originele geluid eronder geven natuurlijk een nog betere indruk, alsof je als kijker zelf op de dansvloer staat.

#5 Organiseert de beoogde DJ ook demoshows / kijkdagen? Want tijdens een bezoekje aan een kijkdag beleef je de echte sfeer van zijn optreden en van de drive-in show.

#6 De ideale DJ bruiloft boeken? Wees niet te snel. Laat zijn aanbod nog even liggen. Is het gevoel na een paar dagen nog steeds dan kunnen jullie actie ondernemen.

Contact Details

Koning Lodewijklaan 570

7314 GV  Apeldoorn

info@djs4party.info

+31(0)6415 19 557