Bruiloft DJ op je trouwfeest

Bruiloft DJ huren? Je kijkt er lang naar uit en zal er nog veel langer aan terugdenken: jullie trouwdag. En het wordt helemaal onvergetelijk met een knallend trouwfeest met een bruiloft DJ van DJ’s 4 Party! Met een professionele drive in show verzorgen we de complete muzikale aankleding voor jullie droomfeest. Van de opbouw, tot de openingsdans en the final countdown. Zodat jullie alleen maar hoeven te genieten!

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor:

 • Professionele allround DJ die de sfeer van de avond perfect aanvoelt
 • Instant photo service
 • Gratis annuleren of omboek service
 • Luxe DJ shows met flitsende licht- en geluidsinstallatie
 • Altijd een reserve DJ paraat
 • Heldere en snelle communicatie via email, telefoon en sociale media

Wat zeggen onze klanten over ons

google reviews

5.0 / 5.0

facebook reviews

4.8 / 5.0

website reviews 

4.9 / 5.0 

Dit is een foto van een bruidspaar
Sandra en Bjorn


Waarom een trouwfeest met DJ’s 4 party?

Scherp geprijsde DJ shows

Bij DJ’s 4 Party huur je al een bruiloft DJ voor 550,- Euro, inclusief licht en geluid. Alles goed geregeld! Ook kun je bij ons terecht voor vele extra's zoals een partyfotograaf, video of een optreden van onze zangeres Esther

Ervaren partyfotograaf

Onze partyfotograaf schiet de mooiste foto's van jullie feest. Alle leuke gebeurtenissen worden vastgelegd  Achteraf worden de foto's kosteloos naar jullie mailadres verstuurd.

Ervaren en allround DJ

DJ's 4 Party beschikt over allround en zeer ervaren bruiloft DJ's. Ze voelen de sfeer naadloos aan en mixen op een even naadloze manier jouw knalfeest aan elkaar, met muziek waar jullie en je gasten op los gaan!

Altijd een reserve DJ

Onze top DJ's zijn ook maar mensen. Mocht de geboekte plotseling uitvallen dan is er al een reserve DZJ beschikbaar. Wel zo'n gerust idee dat jullie huwelijksfeest altijd doorgaat.

Deze bruidsparen gingen je voor

Recensie van een bruidspaar

Jim en daniëlle

Haarlem


We hebben een supermooie dag gehad tijdens onze bruiloft. En DJ's 4 Party heeft ervoor gezorgd dat het feest ook een succes was. Van tevoren alles telefonisch doorgenomen en op de avond zelf was alles top geregeld. Ook de partyfotograaf is een aanrader. Nogmaals bedankt! 

Foto van onze partyfotograaf

Babette en roberto

Almelo


Afgelopen vrijdag heeft DJ's 4 Party de muziek op onze bruiloft verzorgd. We raden hem zeker aan. Van te voren hebben we prettig overleg gehad waarbij wij onze wensen konden doorgeven. Het was een topavond! Nogmaals bedankt DJ's 4 PARTY! 

Foto's Bruiloft Debby en Thijs

Debby en thijs

Zwijndrecht


Wat een feest wat een gezelligheid 22 juli kwam DJ's 4 Party op onze bruiloft draaien. Wat een gevoel voor muziek en wat een geweldige avond heeft hij voor ons verzorgd! Altijd spannend de muziek maakt jed avond! En of de dj dat kon! Het was top dankjewel. Ook complimenten voor de foto's van ons huwelijksfeest.

Meest gestelde vragen (FAQ))

1
Welke muziek draait jullie DJ?

De muziekkeuze wordt bepaald door meerdere factoren. Naast de wensen van het bruidspaar spelen onze DJ's in op de muzikale behoefte op de dansvloer.. 

2
Zijn er verschillende shows waaruit wij kunnen kiezen?

Wij beschikken over zeer complete DJ shows waaruit je kunt kiezen. Indien wenselijk is de show uit te breiden met extra sfeer elementen. Zoals: een LED sterrendoek, verlichte zuilen of een verlichte dansvloer. 

3
Mag ik een eigen playlist aanleveren?

Dat kan zeker! Maar ons advies is wel om de regie bij de DJ te laten. Je eigen muziekvoorkeur en die van je gasten zijn bepalend voor de muziekkeuze van de DJ. Daarnaast gebruikt hij ook zijn eigen kennis om er een onvergetelijk feest van te maken


Dit zijn onze complete DJ shows

DJ Bronze Show

Dit is de basis dj show

Inclusief:

 • Allround DJ voor 4 uur
 • Professionele geluidsset
 • afspeelapparatuur 
 • 2x discobollen op een verlichte zuil
 • 1x LED 4 bar boven de DJ. 
 • Reiskosten
 • Op- en afbouwtijd
€ 550,-


 DJ Silver Show

dj show voor bruiloften

Inclusief:

 • Allround DJ voor 4 uur
 • Professionele geluidsset
 • Verlicht DJ meubel met afspeelapparatuur
 • 2x discobollen op een verlichte zuil
 • 1x LED 4 bar boven de DJ
 • 2x movingheads op een verlichte zuil
 • 2x verlichte zuilen (aircones)
 • Reiskosten
 • Op- en afbouwtijd

€ 750,- 

DJ Gold Show

openningsdans bruidspaar

Inclusief:

 • Allround DJ voor 4 uur
 • Professionele geluidsset
 • Verlicht dj meubel met afspeelapparatuur
 • 2x discobollen op een verlichte zuil
 • 1x LED 4 bar boven de DJ
 • 100 pixels erlichte dansvloer (25 vierkante meter
 • Reiskosten
 • Op- en afbouwtijd

€ 1.450,-

Extra bij te boeken

Foto feestfotograaf

Partyfotograaf

Wie maakt de foto's van jullie huwelijksfeest? Onze partyfotograaf natuurlijk. De foto's worden binnen 14 dagen digitaal verzonden

€ 250,-

Dansen en feesten

Verlichte dansvloer

De 100 pixels verlichte dansvloer zorgt ervoor dat jullie gasten graag dansen op deze dansvloer

€ 25,- per m2

Bekijk video

feesten en partijeb

LED Sterrendoek 

Het fonkelende sterrendoek maakt de DJ show helemaal af. De afmetingen zijn 4 of 6 meter breed

€ 125,-

Bekijk video


Sfeer impressie trouwfeesten


Een goede bruiloft DJ maakt het verschil

Ga jij binnenkort trouwen met de liefde van je leven? Lees dan snel verder, want hieronder vertellen we je precies waarom een DJ huwelijksfeest niet mag ontbreken op jouw bruiloft.

Trouwen, het organiseren van deze mooiste dag van je leven brengt ongetwijfeld een hoop stress met zich mee. Hoe fijn is het als je al jouw wensen voor het feest van te voren kunt doorspreken met een professionele DJ, zodat je dat in ieder geval van je lijstje kunt schrappen.

Waarom mag een bruiloft DJ niet ontbreken op jullie trouwfeest?

Na de ceremonie, het eten van de taart, de receptie en het diner met familie komt het moment waar iedereen (en ook alle gasten) naar uit kijken, het feest! Hoewel de rest van de dag natuurlijk ook geweldig is, is dit het moment om even lekker los te gaan en samen met al jullie gasten jullie liefde te vieren.

Alleen wat als iedereen netjes op zijn stoel blijft zitten of blijft hangen aan de statafels? De juiste DJ mag om deze reden niet ontbreken op jullie huwelijksfeest, want een goede DJ is in staat om een feestje op een rustige manier in gang te zetten en uiteindelijk zowat iedereen op die dansvloer te krijgen!.

Welke muziek moet ik kiezen?

Het draaien van de juiste bruiloft muziek is zeer belangrijk om een goede sfeer neer te zetten. Voorafgaand bespreek je met de DJ wat voor muziek jullie leuk vinden en graag willen horen. Natuurlijk past de DJ zijn programma aan op jullie smaak en op het publiek. Zo ben jij er zeker van dat al jouw gasten kunnen genieten van een topfeest. Het fijne van een professionele DJ is dat je enkel jullie wensen hoeft aan te geven en de uiteindelijke selectie niet iets is waar jij je nog zorgen om hoeft te maken en lekker voor jullie wordt geregeld. Of jullie nu houden van Nederlandstalige meezingers of stevige dancenummers, van top 40 tot swingende R&B, de DJ zorgt ervoor dat jullie de hele avond lekker kunnen dansen en ontspannen.

Foto's Bruiloft Debby en Thijs
Foto's Bruiloft Debby en Thijs


Wij zoeken een DJ bruiloft die ook af en toe de microfoon gebruikt.

Wij zoeken een DJ die ook af en toe de microfoon gebruikt. Het af- en aankondigen van nummers is niet meer van deze tijd. Maar een goede bruiloft  DJ gebruikt ook af en toe de microfoon om de gasten ‘op stoom’ te krijgen of voor kleine entertainment dingetjes. De muziek moet het uiteraard doen maar wanneer een feest niet op gang komt dan kan de microfoon rustig worden ingezet.

De muziek niet te hard, zeker niet aan het begin

Regelmatig horen wij opmerkingen van bruidsparen dat zij op vorige feesten de muziek veel te hard vonden staan. Ons advies luidt:  maak hierover vooraf duidelijk afspraken met de DJ. Mocht u onze bruiloft DJ boeken dat is het volume sowieso goed geregeld. Wij weten dat er vooral in het begin van de avond ook gekletst mag worden. Later kan de het volume omhoog wanneer er meer dansers zijn.

Professionaliteit staat bij ons nummer 1

Een professionele DJ bruiloft blijft altijd op de achtergrond, zodat alle aandacht naar het bruidspaar en de gasten gaat. Dit kan bij een familielid dat af en toe plaatjes draait in zijn/haar vrije tijd soms wat anders gaan. Ook zorgt een professionele DJ ervoor dat hij draait naar aanleiding van jullie wensen en niet wat hij/zij of zijn zelf graag zou willen horen. Omdat vooraf alles tot in de puntjes wordt besproken, kom je op de dag zelf niet voor verrassingen te staan en kunnen jullie voor de volle 100% genieten! Met een professionele dj is jullie trouwfeest sowieso een succes.

ALtijd een reserve DJ bruiloft beschikbaar

Wat als de DJ builoft ziek wordt of niet kan? De nachtmerrie van ieder bruidspaar, iemand zegt af. Je hebt alles al die tijd zo nauwkeurig en op tijd geregeld en dan valt er roet in het eten. Hoewel we niet kunnen voorkomen dat jullie DJ ziek wordt, zorgen wij er natuurlijk wel voor dat jullie trouwfeest gewoon kan doorgaan! Hoewel we het liefste de DJ die jullie gesproken hebben inzetten, kan het wel eens voorkomen dat een DJ niet kan komen. Uiteraard zorgen wij dan voor en reserve DJ, waarmee we al jullie wensen tot in de puntjes doorspreken en jullie feest alsnog geweldig wordt.


DJ's 4 Party

Moeflonstraat 49

7314 PN  Apeldoorn

info@djs4party.info

+31(0) 6 415 19 557