DJ Bedrijfsfeest met krakende singles boeken

"Singles Feest met vinyl uit de 70's en 80's"

Bedrijfsfeesten met de WOW factor

DJ bedrijfsfeest organiseren? Boek ons geweldige SIngles Feest met vinyl uit de jaren 70 & jaren 80. Laat collega's hun eigen favorieten uit honderden singletjes uitzoeken. Geef deze aan de DJ en dans mee op onze magistrale verlichte dansvloer. Een DJ bedrijfsfeest met een oeroude gezellige sfeer van toen. Dat is het Singels Feest uit de seventies en eighties.

Het krakende Singles Feest van DJ's 4 Party voor een PARTY TO REMEMBER! Met bakken vol vinylsingletjes komt dit Singles Feest uw bedrijfsfeest met een DJ omtoveren tot een ouderwets discofeest. Blader tussen de 7-inch plaatjes op zoek naar parels van Boney M, Earth Wind & Fire, The Jacksons, Gloria Gaynor, Tavares, Wham, Cindy Lauper en nog zo veel meer. Kies. Geef. Dans!

Dit zeggen onze klanten

DJ Bedrijfsfeest

Zij kunnen het weten

Recensie DJ's 4 Party

“Voor amerongse begrippen was de dansvloer al snel vol. Bedankt DJ's 4 Party”

Rianne - OV Angerongen

Recensie DJ's 4 Party

“Wij hadden direct een klik met ze. Er werd uitstekend meegedacht. Alles was mogelijk”

Jan Willem - Amersfoort

DJ bedrijfsfeest met 7 inch vinyl

Jaarlijks organiseren wij tientallen swingende Singles Feesten door heel Nederland. Onze ervaren medewerkers nemen jouw alle zorg uit handen en zorgen ervoor dat het bedrijfsfeest met een DJ onvergetelijk wordt. Dit is ons aanbod:

  • Complete DJ show met een complete lichtshow, verlichte dansvloer en geluid.
  • Ervaren DJ die de jaren 70 en 80 bewust hebben meegemaakt.
  • Bakken vol met vinyl 7 inch singletjes uit de 70's en 80's
  • Disco danseressen en ontvangst dames.
  • Partyfotograaf die alles stijlvol vastlegt.


Foto vinyl draaitafels


DJ Bedrijfsfeest - De lekkerste 70's & 80's hits van vinyl

Foto singles van vinyl

Kies - Geef - Dans! Onze DJ's draaien de zaken om door de gast zijn plaatje te laten zoeken en vervolgens door de DJ te laten draaien. Niets kan de charme van de echte vinyl platen vervangen. Onze DJ's draaien alleen ouderwets met 45 toeren singles met daarop de lekkerste retro hits. Wij hebben een grote verzameling van honderden knetter goede singles. De DJ heeft een prettige mix van bekende en onbekende nummers uit de geschiedenis. Onze keuze bestaat bestaat uit de singles uit de jaren 70 en jaren 80 en een aantal 7 inch singletjes uit de jaren 90. Dus veel disco, pop, soul, retro en nog veel meer genres.


TIP! Combineer de onze DJ bedrijfsfeest met Silent Disco. Bij binnenkomst ontvangt iedere collega een hoofdtelefoon. Op de dansvloer overheerst het individualisme doordat iedereen een hoofdtelefoon op heeft. De anderhalve meter afstand wordt makkelijker nageleefd.

Foto's 90's themafeest

Partyfotografie


Partyfotografie wordt een steeds belangrijker onderdeel op feesten en evenementen.....en terecht! Want het is ontzettend fijn om de foto's van jullie personeelsfeest nog eens terug te bekijken. 


Beleef het feest nogmaals met de professionele foto's van onze partyfotograaf. Besluit je ons te boeken op jullie bedrijfsfeest dan is een partyfotograaf standaard inbegrepen.Beelden zeggen meer dan woorden

DJ's 4 PARTY draait op de gezelligste singkes feesten. Ga mee terug naar je jeugd. Beleef deze tijd nogmaals met onze disco feesten. Bekijk deze video om een indruk te krijgen.


https://www.youtube.com/watch?v=UTIf7VJykd0


DJ bedrijfsfeest met vinyl organiseren?

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Of stel gerust een vraag over onze bedrijfsfeesten

Foto dansvloer

DJ's 4 Party

Koning Lodewijklaan 570

7314 GV  Apeldoorn

Tel: 06 415 19 557

Email: info@djs4party.info

KvK  54546451

DJ bruiloft >

DJ Bedrijfsfeest >

DJ Verjaardag >

Muziek bingo >

Vinyl Feest >

Popquiz >

DJ met zangeres >

Photobooth huren >

Verlichte dansvloer >

Anna Be Beautiful >