Bedrijfsfeest met een top DJ boeken

"Stilstaan op de dansvloer is onmogelijk"

Bedrijfsfeesten met de WOW factor

DJ bedrijfsfeest organiseren? Al meer dan 10 jaar verzorgt DJ's 4 Party swingende bedrijfsfeesten door heel Nederland. Laat je verbazen door onze WOW ideeën voor bijvoorbeeld een 70s 80s party, Ibiza party, foute party en nog veel meer ideeën. Wij ontzorgen jou met onze kennis over de muziekkeuze tot live entertainment. Een onvergetelijk personeelsfeest creëren is onze kracht

Of het nu gaat om een klein intiem bedrijfsfeest of om een grootschalig feest, alles is mogelijk. Van het boeken van alleen een DJ bedrijfsfeest tot aan een compleet arrangement met een DJ, live artiest(en), partyfotograaf, gogo dansers en ontvangst dames Ontdek onze bedrijfsevenementen met de WOW factor! Neem eens contact met ons op via 06 415 19 557

Foto's 90's themafeest
Foto's 90's themafeest

DJ bedrijfsfeest op maat

Jaarlijks organiseren wij tientallen swingende bedrijfsfeesten door heel Nederland. Onze ervaren medewerkers nemen jouw alle zorg uit handen en zorgen ervoor dat het bedrijfsfeest met een DJ onvergetelijk wordt. Dit is ons aanbod:

  • borrel / achtergrondmuziek
  • 70s 80s party (eventueel van vinyl)
  • 90s 00s party
  • Ibiza party
  • Foute party


Bedrijfsfeest met een dj


Corona proof bedrijfsfeest

Het Corona virus zorgt ervoor dat ons sociale leven even op een laag pitje staat. Logisch, maar wel lastig. Mis jij je de feesten met collega's en blijf je graag op een leuke manier met ze in contact?  Dan zijn onderstaande Corona proof feesten wat voor jullie bedrijf. 


Achtergrondmuziek

Organiseer je een borrel uurtje met de collega's? Daar hoort ook achtergrondmuziek bij. Dit is ook mogelijk met onze ervaren DJ's. Lounge achtergrondmuziek met een vleugje Jazz, Soul of Funk? Of de hits van toen en nu? Je kunt een DJ met achtergrondmuziek boeken voor 2 of 4 uren. 


DJ Vintage - De lekkerste 70's & 80's hits van vinyl

Foto singles van vinyl

Kies - Geef - Draai. Onze DJ's draaien de zaken om door de gast zijn plaatje te laten zoeken en vervolgens door de DJ te laten draaien. Niets kan de charme van de echte vinyl platen vervangen. Onze DJ's draaien alleen ouderwets met 45 toeren singles met daarop de lekkerste retro hits. Wij hebben een grote verzameling van honderden knetter goede singles. De DJ heeft een prettige mix van bekende en onbekende nummers uit de geschiedenis. Onze keuze bestaat bestaat uit de singles uit de jaren 70 en jaren 80. Dus veel disco, pop, soul, retro en nog veel meer genres.


TIP! Combineer de onze DJ Vintage Set met "silent disco". Corono proof en een bijzondere belevenis. Bij binnenkomst ontvangt iedere collega een hoofdtelefoon. Op de dansvloer overheerst het individualisme doordat iedereen een hoofdtelefoon op heeft. De anderhalve meter afstand wordt makkelijker nageleefd.


Bekijk ook deze corona proof feesten:

Foto vinyl draaitafels

60's, 70's & 80's

DJ VINTAGE


Foto dame in feest ourfit

90's, 00's & 10s Dance Party


Foto feestende menigte

80s, 90s & 00s Foute Party


Foto dansende mensen

90s, 00s & 10s Ibiza Party
Beelden zeggen meer dan woorden

DJ's 4 PARTY draait op de gezelligste themafeesten. Ga mee terug naar je jeugd. Beleef deze tijd nogmaals met onze disco feesten. Bekijk deze video om een indruk te krijgen.


https://www.youtube.com/watch?v=UTIf7VJykd0


DJ Bedrijfsfeest

Zij kunnen het weten

Recensie DJ's 4 Party

“Voor amerongse begrippen was de dansvloer al snel vol. Bedankt DJ's 4 Party”

Rianne - OV Angerongen

Recensie DJ's 4 Party

“Wij hadden direct een klik met ze. Er werd uitstekend meegedacht. Alles was mogelijk”

Jan Willem - Amersfoort

Foto's van een feest


Partyfotografie


Partyfotografie wordt een steeds belangrijker onderdeel op feesten en evenementen.....en terecht! Want het is ontzettend fijn om de foto's van jullie personeelsfeest nog eens terug te bekijken. 


Beleef het feest nogmaals met de professionele foto's van onze partyfotograaf en de photobooth. Besluit je ons te boeken op jullie bedrijfsfeest dan zijn beide extra's standaard inbegrepen.

DJ bedrijfsfeest organiseren?

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Of stel gerust een vraag over onze bedrijfsfeesten

Foto dansvloer

DJ's 4 Party

Koning Lodewijklaan 570

7314 GV  Apeldoorn

Tel: 06 415 19 557

Email: info@djs4party.info

KvK  54546451

DJ bruiloft >

DJ Bedrijfsfeest >

DJ Verjaardag >

Muziek bingo >

Vinyl Feest >

Popquiz >

DJ met zangeres >

Photobooth huren >

Verlichte dansvloer >

Anna Be Beautiful >