DJ's 4 Party

DJ Bedrijfsfeest – Alles goed geregeld

bedrijfsfeest all inclusive

Onze swingende DJ bedrijfsfeesten worden verzorgd door ervaren attente DJ’s . De drive in show is compleet met een mooie lichtshow en een professionele geluidsset

Bekijk de promo voor een DJ bedrijfsfeest: https://www.youtube.com/watch?v=UTIf7VJykd0

Ook een bedrijfsfeest als in de video? Lees dan verder

100% tevredenheids-garantie
DJ’s 4 PARTY heeft een team van attente DJ’s in dienst, welke allen ervaring hebben opgedaan op honderden feesten en bedrijfsevenementen. Alle DJ’s beschikken over veel DJ ervaring die ze hebben opgedaan in bekende Nederlandse clubs. De DJ’s zijn door ons persoonlijk geselecteerd op ervaring, uitstraling en creativiteit. Wij werken met een team van nette, attente en professionele DJ’s. Omdat wij met een goed team van DJ’s werken, kunnen wij garanderen dat de DJ Show altijd doorgaat.

Compleet pakket met licht, geluid en DJ-apparatuur
De complete DJ Show bevat alle benodigde apparatuur. Wij verzorgen voor u: professionele DJ-apparatuur, een stijlvolle DJ booth, voldoende geluidstechniek en een mooie lichtshow.

Door onze jarenlange ervaring hebben wij inmiddels op veel Nederlandse feestlocaties een DJ bedrijfsfeest verzorgd. Van een chique feestlocatie tot aan een kleinschalig feest in een partycentrum tot aan een rondvaartboot. Door onze flexibiliteit kunnen wij de DJ Show zo aanpassen in grootte dat wij altijd een goede show kunnen verzorgen, passend bij de eisen van de feestlocatie en volledig in lijn met uw wensen. Uiteraard kunnen wij voor u een swingend bedrijfsfeest uitbreiden met leuke extra’s, zoals; een saxofonist, zangeres, percussionist en/of een verlichte disco dansvloer. Wij denken graag met u mee welke set-up het beste aansluit bij uw wensen en de feestlocatie.

Uw wensen staan centraal
Wij doen er alles aan om er voor te zorgen dat de muziek volledig in lijn is met uw wensen. U krijgt bij de boeking natuurlijk de mogelijkheid om door te geven welke genres en nummers u wel én niet wenst. Hoe u de opbouw van de avond graag wilt en alle andere bijzonderheden. Onze DJ’s hebben standaard een zeer divers repertoire met zo’n 10.000 titels tot hun beschikking. Hierdoor zijn alle stijlen mogelijk: van heerlijke dance tot Nederlandstalige meezingers en van rauwe soul tot aan swingende disco en (dance)classics.

Leuke uitbreidingsmogelijkheden:
U kunt onze allround DJ Show uitbreiden naar uw wensen en voorkeuren. Denk hierbij aan een upgrade naar de Exclusieve DJ Show, een verlichte dansvloer of met een live zangeres of saxofonist.

100 pixels verlichte dansvloer   Zangeres bruiloft

Enkele tips voor een onvergetelijk bedrijfsfeest met een DJ

VINYL FEESTJE >>   POPQUIZ >>   MUZIEK BINGO >>

DJ BEDRIJFSFEEST – 10 MEEST GESTELDE VRAGEN

1) Wat is de muziekkeuze van de deejay?

Ik wil een dj bedrijfsfeest huren. Wat is zijn muziekkeuze? Een goeie vraag! Want er zijn dj’s die hun eigen muzieksmaak belangrijker vinden dan de smaak van het publiek. Deze categorie dj’s kijken niet of nauwelijks naar de muzikale wensen. Een ervaren DJ bedrijfsfeest ‘leest’ de dansvloer. Hij speelt in op de smaak van zijn publiek. Verzoekjes zijn welkom alleen wanneer deze in de stijl van het feest passen. Een goede DJ zal voorafgaand aan het feest ook contact over de muzikale invulling hebben met zijn opdrachtgever.

2) Welke draaistijl hanteert de Dj bedrijfsfeest?

Wat hiermee bedoeld wordt is of de DJ bedrijfsfeest de nummers helemaal uitdraait of juist de snelheid erin houdt door de nummers in elkaar over te mixen. Er zijn feesten die zich prima lenen voor snelheid en een kortere afspeeltijd van de nummers. Denk hierbij aan een techno party, hiphop of bijvoorbeeld op een hardstyle feest. Maar tijdens een allround feest waar disco, pop, rock, latin, soul of top 4o muziek wordt gedraaid gaat de voorkeur uit naar de nummers helemaal uitdraaien. Zonder dat er irritante stiltes vallen.

3) Kunnen wij de Dj bedrijfsfeest tijdens een ander feest bekijken?

Je wilt uiteraard een ervaren DJ bedrijfsfeest huren. Goede dj’s hebben wekelijks boekingen zijn agenda. De meeste dj verhuurbedrijven vinden het geen probleem om geïnteresseerden toe te laten op een ander feest. In de regel gebeurd dit altijd in overleg met de klant die dit feest heeft georganiseerd. Het is een goede zaak dat potentiële klanten eerst een ander optreden bekijken voordat zij daadwerkelijk een DJ boeken. Wanr de kans is heel klein dat je een minder ervaren DJ vastlegt. Wij raden een demo bezichtiging dan ook ten zeerste aan.

4) Staat de deejay ook open voor verzoeknummers?

Zoals eerder vermeld staat een goede DJ open voor verzoeknummers. Deze nummers dienen wel “in de geest” van het feest te passen. Stel een DJ de muziek verzorgd op een latin party dan is het niet de bedoeling dat hij of zij rocknummers draait. Vooral aanstaande bruidsparen hebben vaak nummers die een bepaalde betekenis hebben, deze zullen dan ook zeker op hun bruiloft voorbij komen. Maar ook op een bedrijfsfeest zullen er altijd collega’s zijn die een muzikale herinnering aan een bepaald nummer hebben en deze dan ook graag willen horen. Natuurlijk dienen de nummers wel dansbaar te zijn.

5) Heeft de beoogde deejay veel boekingen?

Ik wil een  DJ bedrijfsfeest huren met veel boekingen. Is dat mogelijk? Weer een goede vraag. Want zo kom je er makkelijk achter of de DJ bedrijfsfeest veel ervaring heeft opgedaan. Je zult begrijpen dat een DJ die wekelijks draait gemakkelijker je bedrijfsfeest opgang krijgt dan een (hobby) DJ die zo af en toe een boeking heeft. Ook wanneer een feest plotseling “stil valt” dan weet een veel geboekte DJ veel beter de juiste muzikale omschakeling te vinden.

6) Neemt de DJ ook een geluidsset mee?

Op de meeste feesten zal de DJ ook geluidsapparatuur mee. Bovendien beschikt een professioneel verhuur bedrijf ook over de kwalitatieve apparatuur. Je wilt er niet aan denken dat het geluid op je bedrijfsfeest plotseling uitvalt. Vraag gerust aan het verhuurbedrijf om wat merken. Goede merken zijn: RCF, Nexo, JBL, QSC, EV, Pioneer.

Mocht de feestlocatie over een goede geluidsinstallatie beschikken dan is het ook mogelijk dat de DJ bedrijfsfeest op de apparatuur van de locatie “inprikt”

7) Heeft de DJ ook disco verlichting bij zich?

Ook op deze vraag zijn meerdere antwoorden mogelijk. Wanneer je een DJ boekt dan neemt deze ook disco verlichting mee. Want een feest zonder verlichting is als fotograaf zonder camera. Sfeervolle verlichting maken het feest en tilt het feest naar een hoger niveau. Voorbeelden van (disco) verlichting: LEDspotsmovingheadsscansLEd effecten etc.

Maar ook hier geldt dat wanneer de feestlocatie over een lichtshow beschikt deze ook ingezet kan worden.

8) Neemt de deejay ook een extra microfoon mee?

De meeste bedrijfsfeesten beginnen vaak met een openingswoord van de directeur of van de afdelingsmanager. Hij of zij geeft na zijn officiële speech het startschot voor een spetterend (thema) feest. Dus zorg ervoor dat de DJ bedrijfsfeest een extra microfoon meeneemt. Ook feestlocaties beschikken vaak over een (draadloze) microfoon, informeer hier vooraf na.

9) Draagt de DJ gepaste kleding?

Voor de wat exclusievere feesten hoort ook een DJ die er formeel uitziet. Maar er zijn ook bedrijfsfeesten waar juist een casual geklede DJ gewaardeerd wordt. Overleg vooraf met de DJ wat je wensen zijn op kledingstijl gebied. Want stel dat je een sjiek feest organiseert dan wil je geen DJ die in een versleten jeans met een wit t-shirt en een stel sportschoenen komt opdraven.

10) Hebben jullie een back-up DJ?

Een deejay is ook maar een mens. Er kan altijd iets gebeuren waardoor hij plotseling niet kan optreden. In deze situatie is het altijd prettig om te weten dat het verhuurbedrijf een reserve DJ bedrijfsfeest achter de hand heeft. Hobby dj’s hebben vaak geen reserve DJ paraat. Het komt dan ook vaak voor dat wij telefoontjes krijgen van klanten die last minute nog op zoek zijn een geschikte DJ. Houd hier rekening mee wanneer je in zee gaat met een DJ verhuurbedrijf.

OFFERTE DJ BEDRIJFSFEEST >>