DJ's 4 Party

DJ Bedrijfsfeest – Geef een écht feest

DJ Bedrijfsfeest – Geef een écht feest

DJ Bedrijfsfeest voor een themafeest waar het dak vanaf gaat? Onze themafeesten zorgen voor dat echte disco gevoel. DJ’s 4 Party neemt je mee terug naar de swingende jaren 70/80/90/00 met herkenbare hits uit de tijd van Avro’s TOP-POP, de Soul Show, Countdown, TMF en MTV.

In een echt disco paleis

In een echt discopaleis

Bij binnenkomst is de tijdmachine reeds in werking gezet. De locatie is aangekleed met een retro-decor, spiegelbollen draaien overuren en discoverlichting zorgt voor de juiste sfeer. Onze DJ’s draaien de beste “floorfillers” uit het roemrijke verleden.

Terug naar de jaren… je aller eerste biertje, je eerste date… wat een fantastische periode was dat. En wat is de tijd snel gegaan! Wij nemen je graag mee terug naar “the good old days” De ontvangst dames verwelkomen je met een heerlijk drankje en onze DJ laat de beste “floorfillers” horen.

Direct een offerte? Dat kan ook!

De publieksmagneet op ieder themafeest

The “icing on the cake” en een echte publieksmagneet. Boek een themafeest met een schitterende verlichte discovloer. Deze super dansvloer heeft 64 verschillende programma’s en creeërt spectaculaire waves en maarliefst 100 verschillende kleuren. Indien wenselijk projecteren we uw logo of andere teksten op deze dansvloer. Wij verhuren dansvloeren vanaf 16 vierkante meter. Informeer naar onze scherpe prijzen.

Over DJ’s 4 Party

Voor een DJ bedrijfsfeest hebben wij je veel te bieden. DJ’s 4 Party is de specialist op het gebied van swingende themafeesten en entertainment. Onze drive-in shows, DJs, artiesten en partyfotografen vind je wekelijks op bedrijfsevenementen, bruiloften en andere feesten. Ons team bestaat uit enthousiaste mensen met passie voor het entertainment vak die u graag helpen om uw feest of event tot een succes te maken. Dat we hierin succesvol zijn blijkt wel uit de reacties van onze klanten.

Boek één van onderstaande feesten

Retro hits  Foute muziek  The next generation party  Party hits van Ibiz

Inclusief partyfotograaf

Wat is er nou leuker om achteraf kwailitatief hoogstaande foto’s van het themafeest te ontvangen? Boek je een swingend themafeest bij DJ’s 4 PARTY dan is de inhuur van een ervaren partyfotograaf inbegrepen.

Ervaren DJ’s

Een DJ bedrijfsfeest bij DJ’s 4 PARTY heeft een uitgebreid repertoire, of het nu om een 70s, 80s of 90s party. Natuurlijk zijn er veel memorabele nummers uit de goude oude tijd, maar juist die nummers waarop iedereen op wilt dansen zijn geselecteerd door onze dj’s. De ervaring en het specialisme zorgt ervoor dat ze de sfeer perfect aanvoelen en weten welke plaat jouw gasten in beweging zal brengen Ook verzoeknummers zijn van harte welkom. Voor je het weet staat de dansvloer vol met swingende feestgangers. Dansen gaat als vanzelf. Themafeesten geven altijd een uniek gevoel. De passie en het enthousiasme die onze dj’s hebben voor hun werk zorgt voor geweldige muziek en onvergetelijke resultaten. Kortom: een gegarandeerd succes en een themafeest wat jouw gasten lang zal bijblijven

Nieuwsgierigheid voor het inhuren van een DJ bedrijfsfeest gewekt? Vraag hieronder een vrijblijvende offerte aan. Binnen 24 uur heb je een reactie van ons.

contact formulier