DJ Bedrijfsfeest - Stilstaan is écht onmogelijk

Op zoek naar een DJ bedrijfsfeest? De organisatie van dit event kost veel tijd en energie. Zeker wanneer je op het internet zoekt naar een geschikte partner. Het aanbod voor een bedrijfsfeest met een DJ is enorm. We kunnen ons voorstellen dat je het overzicht kwijnt bent geraakt. Lees daarom snel verder en bekijk onze optredens. Wellicht kunnen wij iets voor jouw bedrijf betekenen. 

DJ Bedrijfsfeest met een WOW! factor

Swingend bedrijfsfeest met een DJ organiseren? Al meer dan 10 jaar verzorgt DJ's 4 Party themafeesten door heel Nederland. Laat je verbazen door onze WOW! ideeën voor bijvoorbeeld een 70s 80s party, Ibiza party, foute party en nog veel meer ideeën. Wij ontzorgen jou met onze kennis over de muziekkeuze tot live entertainment. Een onvergetelijk personeelsuitje creëren is onze kracht

Of het nu gaat om een klein intiem DJ bedrijfsfeest of om een grootschalig feest, alles is mogelijk. Van het boeken van alleen een DJ tot aan een compleet arrangement met een DJ, live artiest(en), partyfotograaf, gogo dansers en ontvangst dames Ontdek onze personeelsfeesten met een WOW factor! 

Foto's themafeest 90's

Dit zijn onze mogelijkheden voor een onvergetelijk feest

singles draaien

Dit DJ bedrijfsfeest neemt je mee terug naar de tijd van Avro's TopPop en Countdown. Met o.a. hits van Earth Wind & Fire, Pointer sisters, Dan Hartman, Wham, Prince etc. etc.

De 70s & 80s Party wordt vanaf vinyl gespeeld. Er staan bakken vol met singletjes gereed. Laat collega's hun favoriete vinyl singletje uitzoeken. Geef deze aan de DJ en ga op je dak op de dansvloer! 

hits uit de deccenium 00 en 90

Dit bedrijfsfeest is zeer geschikt voor de doelgroep vanaf 25 jaar. Ga mee terug naar de jaren 90 en jaren 00. Het lijkt nog maar zo kort geleden, maar intussen zijn we al weer 10-20 jaar verder. Ken je ze nog? Will Smith, Eifel 65, Blackstreet, Lou Bega, Nirvana, Snap, DJ Elstak, GiGi D'Agostino en natuurlijk de Spice Girls. De DJ draait deze nummers en nog veel meer 90's en 00's hits. Gegarandeerd de voetjes van de vloer. 

Muziek van toen en nu

Tijdens de allround party gaan we muzikaal gezien van de 70's naar de hits van nu. En van de rock 'n roll naar de dance muziek. Een muzikaal avontuur die alle leeftijdsgroepen op de dansvloer krijgen. Onze allround DJ voelt de muzikale wensen feilloos aan en speelt hier op in met zijn uitgebreide muziekkennis. Natuurlijk zijn verzoekjes van de aanwezigen welkom maar de eindregie ligt bij de geboekt DJ bedrijfsfeest.

Onze complete DJ shows voor een onvergetelijk feest

SILVER
DJ show voor een feest

Complete DJ show voor een onvergetelijk feest

 • Ervaren DJ bedrijfsfeest
 • DJ booth incl. afspeel apparatuur
 • 1x LED four bar boven de DJ
 • 2x beamz effecten op een zuil
 • 2x movingheads op een zuil
 • Fonkelend sterrendoek achter de DJ
GOLD
dit is een foto van een drive in show

Complete DJ show inclusief een verlichte dansvloer

 • Ervaren DJ bedrijfsfeest
 • Luxe DJ booth incl. afspeel apparatuur
 • 1x LED four bar boven de DJ
 • 2x movingheads op een zuil
 • 2x beamz effecten op een zuil
 • Fonkelend sterrendoek achter de DJ
 • Nevelmachine (lichte rook)

Extra Sfeer elementen voor nog meer beleving

Professionele videoclip

Beleef het feest nog een keer met alle hoogte punten van de avond in een professionele videoclip. Je kunt de clip doorsturen naar alle collega's en alle highlights nogmaals beleven. De videoclip wordt in mp4 formaat opgemaakt. 

Karaoke op een verjaardagsfeest

Optreden live artiest

Boek onze zanger of zangeres voor de afwisseling op het feest of als verrassingseffect voor de collega's. De live artiest verzorgt drie optredens van half uur met de  bekende hits van toen en nu.

Zangeres bruiloft

Ontvangst dames / danseressen

Rol de rode loper maar uit en laat de collega's welkom heten door twee ontvangst dames, eventueel met een drankjes. Na ontvangst zullen de dames zich omkleden tot echte go go danseressen. Gegarandeerd zullen er collega's op de dansvloer verschijnen die normaal op hun stoel blijven zitten

drive in show met videoclips en danseressen

Man in suits

'Nothing sexier than men in suits'. Deze twee grote, indrukwekkende dansers zijn gespecialiseerd in animation/ electric boogaloo/ popping en daarmee een opvallende verschijning. Men in suits is te boeken als losstaande act, freestyle dansers, 'standbeelden. Hun act is humoristisch en interessant voor een breed publiek.


Foto's van onze all-inclusive bedrijfsfeesten

DJ's 4 Party zorgt voor de gezelligste bedrijfsfeesten met een DJ. Hieronder een kleine sfeer impressie. De foto's zijn gemaakt door onze partyfotografen.

foto personeelsfeest
foto verjaardagsfeest
Dit is een foto van een huwelijksfeest
foto jaren 70 feest
Verjaardagsfeest met een DJ
Sandra en Bjorn
70 80 90 party
Foto's 90's themafeest
dit is een foto van een verlichte dansv;oer
dit is een foto van een verlichte dansvloer
dj optreden met videoclips

CONTACT

Moeflonstraat 49

7314 PN  Apeldoorn

info@djs4party.info

+31(0) 689 896 66