Muziekbingo - Inclusief quizmaster

"Speel muziek bingo online of op locatie"

Wat houd een muziekbingo nu in?

Muziekbingo is bingo spelen maar dan in een ander jasje. In plaats van getallen die voorbij komen worden muzieknummers gedraaid tijdens de muziek bingo! De spanning van de traditionele bingo, maar dan met muziek! Weet jij de titel van het nummer dat voorbij komt? Streep het af op je muziek bingo kaart!


De muziek bingo via DJ's 4 PARTY is inclusief:

- een ervaren quizmaster

- bingokaarten voor één of twee ronden

- online via youtube of op locatie


Hoe werkt de muziekbingo

Bij binnenkomst ontvangen alle gasten een muziek bingokaart. De DJ / quizmaster legt de spelregels uit en draait vervolgens de nummers uit de muziekbingo afspeellijst. Mocht het gedraaide nummer op de kaart staan dan streept de deelnemer deze af. Mocht men vervolgens een rijtje vol hebben of de hele kaart dan roept degene: BINGO! De DJ / quizmaster controleert de disco bingokaart en bij een goede bingo ontvangt degene een prijs. Valse bingo? Dat mag de persoon een liedje zingen.

muziek bingo in de arena Amsterdam

Bingo Set tijdens de Ajax Muziek Bingo

muziek bingo in de arena Amsterdam

Ajax Muziek Bingo in de arena

Voor wie is de disco bingo geschikt?

De muzikale bingo is geschikt voor mensen uit alle leeftijdsgroepen, die naast het gezellig borrelen ook van entertainment houden. Speel de muziek bingo op een bedrijfsfeest, verenigingsfeest of een verjaardagsfeest TIP! Combineer de disco bingo met een themafeest.

De disco bingo is geschikt voor groepen vanaf 25 personen tot 150 personen. Hoe meer mensen er mee doen hoe langer de muziek bingo duurt. Maar een versnelde ronde is ook mogelijk om toch binnen de tijdslimiet te blijven.


Prijzen voor de winnaars

Natuurlijk is het aan te raden om voor de personen die de bingo kaart vol hebben of dan wel één van de rijtjes diverse prijzen beschikbaar te stellen. Dit hoeven niet grote dure prijzen te zijn, maar het gaat erom dat de deelnemers ergens om spelen.


Versnelde ronde

Naast een ‘normale’ disco bingo is het ook mogelijk om de versnelde ronde te spelen. Dit houdt in dat ieder nummer maximaal één minuut wordt gedraaid. Deze versnelde ronde houdt de deelnemers alert en legt de nadruk op het bingo spelen. Een versnelde ronde heeft een tijdsduur 60 tot 90 minuten, dit is mede afhankelijk van het aantal deelnemers.

Disco bingo
Muziek bingo
Disco bingo
Muziek bingo

Verschillende muziek thema’s mogelijk

Je kunt het zo gek niet bedenken. Alle muzikale thema’s zijn mogelijk. Ja zelfs een ronde met klassieke muziek is mogelijk. Maar in de afgelopen jaren hebben wij gemerkt dat een #nederlandse ronde, #80’s & 90’s ronde goed bevallen bij de deelnemers aan de disco bingo.Speel de muziek bingo online! 

Het Corona virus zorgt ervoor dat ons sociale leven even op een laag pitje staat. Logisch, maar wel lastig. Mis jij je vrienden, familieleden of collega's en blijf je graag op een leuke en veilige manier met ze in contact? Ben je in deze periode jarig of had je een ander feest gepland dat nu niet door kan gaan? Of wil je gewoon wat leuks doen met je collega's, vrienden of familie? Dan is de Muziek Bingo Online wat voor jou!


Hoe gaat dit in z'n werk? Iedere deelnemer ontvangt vooraf een unieke youtube link. Via deze verbinding spelen één of twee ronde bingo met muziek. Alle muziek thema's zijn welkom of laat de deelnemers één of meerdere favoriete nummers indienen. 


Via de mail sturen we naar iedere deelnemer twee persoonlijke bingokaarten. De DJ draait in één of twee ronden van een uur vervolgens alle nummers in willekeurige volgorde, tot een vol rijtje of de volle kaart is gevallen. Voor de muzikale bingo online dient de organisatie zelf voor prijzen en pennen te zorgen.


Zo beleven deelnemers onze muziekbingo online

review Erna Daarlemans

"

Wij hebben de muziek bingo tijdens ons jaarlijkse feestavond geboekt. Hier hebben wij geen spijt van gekregen. Want de stemming zat er meteen goed in. Iedereen speelden fanatiek mee en zongen alle nummers mee.Ook het contact vooraf was zeer prettig. Er werd snel gereageerd op onze vragen en gemaakte afspraken werden direct vastgelegd.  Hartelijk dank DJ’s 4 Party


Mariska van Liempt - Interzorg

Recensie muziek bingo

"

We hebben een leuke middag gehad, De muziek bingo is in de smaak gevallen. Bedankt en hartelijke groet

een leuke middag gehad, m.n. de bi


Floor van der Boon - Avans Hogeschool Breda

Daniek van Son

"

Haa Berry, bedankt voor gisteren. Iedereen vond de muziek bingo super leuk. Groeten Daniek.


Daniek van Son - Havep Goirle


Onze mogelijkheden voor een muziekbingo

Bingo OnLINE

- ervaren quizmaster

- live verbinding via youtube

- één muziek bingo ronde

- meerdere muzikale thema's mogelijk

- tijdsduur: 75 minuten

- minimaal 30 personen

- tweede ronde muziekbingo mogelijk


$

Silent muziekbingo

- ervaren quizmaster

-geluidsset, dj booth

- voor iedere deelnemer een koptelefoon 

- één muziek bingo ronde

- meerdere muzikale thema's mogelijk

- voor- en/of achteraf muziek met onze DJ mogelijk

-tijdsduur: 75 minuten

- minimaal 30 personen

- tweede muziekbingo mogelijk


$

299.99


Over DJ's 4 Party

DJ’s 4 Party is de specialist op het gebied van swingende dansfeesten en entertainment. Onze drive-in shows, DJs, artiesten en partyfotografen vind je wekelijks op bedrijfsevenementen, bruiloften en andere feesten. Ons team bestaat uit enthousiaste mensen met passie voor het entertainment vak die je graag helpen om je feest of event tot een succes te maken. Dat we hierin succesvol zijn blijkt wel uit de reacties van onze klanten.

Meest gestelde vragen

1
Kan ik ook alleen de bingo kaarten bestellen?

Nee, dat is bij ons niet mogelijk. Wij verhuren alleen complete bingo shows, inclusief quizmaster geluid en eventueel een drive in show (after party).  Er zijn wel genoeg partners waar je bingo kaarten kunt bestellen, zoals: https://letsquiz.nl/product/muziekbingo/

2
Mogen we zelf een muzieklijst samenstellen?

Ja, dat mogelijk. Laat bijvoorbeeld iedere deel één of meerdere nummers inleveren. Zodat ontstaat er een lijst met alle favorieten van je collega's, vrienden of familie.

3
Regelen jullie ook prijzen voor de winnaars?

Voor de muziek bingo online en op locatie dient de organisatie zelf voor prijzen te zorgen. Dit geldt ook voor het aanschaffen van pennen of potloden.

Muziekbingo - Kort samengevat:

Leuke prijzen winnen? DJ's 4 Party heeft het oergezellige bingo spelen in een swingend jasje gestoken. Speel muziek bingo met familie, vrienden of collega's. Naast het traditionele bingo spelen kun je ook helemaal losgaan op dansvloer. 


De voordelen van een muziek bingo:

- gegarandeerd feest (op de dansvloer)

- origineel bedrijfsuitje of familieuitje

- grappig en laagdrempelig

- inclusief ervaren quizmaster

- zowel avondvullend- als voorprogramma te boeken

- scherp geprijsd, er zijn al mogelijkheden vanaf 500 euro all-inclusieve

- ieder muzikaal thema is bespreekbaar

- apparatuur nemen wij, eventueel ook een lichtshow

- naast de muziek is er zeker ruimte voor sociale contacten leggen

- ook te boeken als bedrijfsevenement

- ook geschikt als activiteit op de camping of vakantiepark

- voor alle leeftijden geschikt

- ook in combinatie after party en live artiesten te boeken


Muziek Bingo boeken? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

ADRES GEGEVENS


DJ's 4 Party

Koning Lodewijklaan 570

7314 GV  Apeldoorn

Tel: 06 415 19 557

Email: info@djs4party.info

KvK  54546451