DJ's 4 Party

Muziek bingo – Speel disco bingo met je collega’s of vrienden

 

Muziek bingo is bingo spelen maar dan in een ander jasje. In plaats van getallen die voorbij komen worden muzieknummers gedraaid tijdens de muziek bingo! De spanning van de traditionele bingo, maar dan met muziek! Weet jij de titel van het nummer dat voorbij komt? Streep het af op je muziek bingo kaart!

Hoe werkt de muziek bingo

Bij binnenkomst ontvangen alle gasten een muziek bingokaart. De DJ / quizmaster legt de spelregels uit en draait vervolgens de nummers uit de muziek bingo afspeellijst. Mocht het gedraaide nummer op de kaart staan dan streept de deelnemer deze af. Mocht men vervolgens een rijtje vol hebben of de hele kaart dan roept degene: BINGO! De DJ / quizmaster controleert de muziek bingokaart en bij een goede bingo ontvangt degene een prijs. Valse bingo? Dat mag de persoon een liedje zingen.

muziek bingo in de arena Amsterdam  muziek bingo in de arena Amsterdam

“ajax muziek bingo in de arena”

Voor wie is de muzikale bingo geschikt?

De muzikale bingo is geschikt voor mensen uit alle leeftijdsgroepen, die naast het gezellig borrelen ook van entertainment houden. Speel de muziek bingo op een bedrijfsfeest, verenigingsfeest of een verjaardagsfeest TIP! Combineer de disco bingo met een themafeest.

Voor hoeveel personen?

De disco bingo is geschikt voor groepen vanaf 25 personen tot aan 150 personen. Hoe meer mensen er mee doen hoe langer de muziek bingo duurt. Maar een versnelde ronde is ook mogelijk om toch binnen de tijdslimiet te blijven.

Prijzen voor de winnaars

Natuurlijk is het aan te raden om voor de personen die de bingo kaart vol hebben of dan wel één van de rijtjes diverse prijzen beschikbaar te stellen. Dit hoeven niet grote dure prijzen te zijn, maar het gaat erom dat de deelnemers ergens om spelen.

Versnelde ronde

Naast een ‘normale’ disco bingo is het ook mogelijk om de versnelde ronde te spelen. Dit houdt in dat ieder nummer maximaal anderhalve minuut wordt gedraaid. Deze versnelde ronde houdt de deelnemers alert en legd de nadruk op het bingo spelen. Een versnelde ronde heeft een tijdsduur 60 tot 90 minuten, dit is mede afhankelijk van het aantal deelnemers.

Verschillende muziek thema’s mogelijk

Je kunt het zo gek niet bedenken. Alle muzikale thema’s zijn mogelijk. Ja zelfs een ronde met klassieke muziek is mogelijk. Maar in de afgelopen jaren hebben wij gemerkt dat een #nederlandse ronde, #80’s & 90’s ronde goed bevallen bij de deelnemers aan de disco bingo.

Wat kost een muziek bingo?

keuze uit muziek bingo arrangementen      keuze arrangement muzek bingo

Stuur mij meer informatie >>

AANRADER! Combineer de muzikale bingo met een themafeest

Muziek bingo in combinatie met een themafeest

Wanneer je een feest organiseert dan hoop je dat alle gasten / collega’s snel de dansvloer weten te vinden. Of lekker mee feesten met de beste dans nummers. Maar het is altijd de vraag wanneer een feest echt op gang komt. Voorkom deze stressfactor! Organiseer aan het begin van de avond een uurtje muziek bingo! Gegarandeerd dat iedereen snel in de feest ‘mood’ komt. Combineer onze muzikale bingo met een swingend themafeest.

Ja! ik ben geïnteresseerd in het muziek bingo arrangement >>

Zij kunnen het weten

“Wij hebben de muziek bingo tijdens ons jaarlijkse feestavond geboekt. Hier hebben wij geen spijt van gekregen. Want de stemming zat er meteen goed in. Iedereen speelden fanatiek mee en zongen alle nummers mee.Ook het contact vooraf was zeer prettig. Er werd snel gereageerd op onze vragen en gemaakte afspraken werden direct vastgelegd.  Hartelijk dank DJ’s 4 Party.”Mariska van Nienoord

Over DJ’s 4 Party

DJ’s 4 Party is de specialist op het gebied van swingende dansfeesten en entertainment. Onze drive-in shows, DJs, artiesten en partyfotografen vind je wekelijks op bedrijfsevenementen, bruiloften en andere feesten. Ons team bestaat uit enthousiaste mensen met passie voor het entertainment vak die je graag helpen om je feest of event tot een succes te maken. Dat we hierin succesvol zijn blijkt wel uit de reacties van onze klanten.

Lees verder >>

Disco bingo  Muziek bingo 

Hebben we jouw nieuwsgierigheid gewekt? Vraag hieronder een vrijblijvende offerte aan. Binnen 24 uur ontvang je een reactie van ons.

OFFERTE MUZIEK BINGO >>