DJ's 4 Party

Muziekbingo – Speel disco bingo met je collega’s of vrienden

Muziekbingo is bingo maar dan in een ander jasje. In plaats van getallen die voorbij komen worden muzieknummers gedraaid! De spanning van de traditionele bingo, maar dan met muziek! Weet jij de titel van het nummer dat voorbij komt? Streep het af op je bingokaart!

Hoe werkt de muziek bingo

Bij binnenkomst ontvangen alle gasten een muziek bingokaart. De DJ / quizmaster legt de spelregels uit en draait vervolgens de nummers uit de muziek computer. Mocht het gedraaide nummer op de kaart staan dan streept men deze af. Mocht men vervolgens een rijtje vol hebben of de hele kaart dan roept degene: BINGO! De DJ / quizmaster controleert de muziek bingokaart en bij een goede bingo ontvangt degene een prijs. Valse bingo? Dat mag de persoon een liedje zingen.

Vals spelen is: Liedje zingen

Mochten er deelnemers worden betrapt op het in gebruik nemen van zijn mobiele telefoon, dan zit er maar één ding op: namelijk een liedje door de microfoon meezingen. Natuurlijk zorgt deze situatie voor hilarische momenten en komt aan de sfeer ten goede.

De muziek bingo is avondvullend of een onderdeel van een feest

De muziek bingo kan als avondvullend event worden geboekt, maar ook als een los onderdeel op een (bedrijfs)feest. Mocht de nadruk liggen op het bingo spelen dan bestaat er ook de mogelijkheid om de muziek bingo in de versnelde ronde te spelen. Bij een versnelde ronde worden de nummers maximaal 1,5 minuut gedraaid.

Meerdere muzikale thema’s mogelijk

De muziek bingo kan met verschillende muzikale thema’s worden gespeeld. Alle muziekgenres zijn mogelijk. Een lijst met alleen maar 70’s en 80’s hits? Geen probleem! Een avondje met alleen maar nederlandse hits, komt voor elkaar! Of een muziek bingo met nummers uit alle genres? Zeker aan te raden wanneer er meerdere leeftijdsgroepen aanwezig zijn. Rond de kerstdagen is het ook mogelijk om een aantal kerst hits in de muziek bingo te plaatsen.

Voor wie is de muziek bingo geschikt?

De muziek bingo is geschikt voor mensen uit alle leeftijdsgroepen. Die naast het gezellig borrelen ook van entertainment houden. Speel de muziek bingo in een café, in het bedrijfsrestaurant of op de voetbalvereniging. Maar natuurlijk kan de muziek bingo ook thuis met de familie en vrienden gespeeld.

Voor hoeveel personen?

De muziek bingo is geschikt voor groepen vanaf 25 personen tot aan 150 personen. Hoe meer mensen er mee doen hoe langer de muziek gaat duren. Maar een versnelde ronde is ook mogelijk om toch binnen de tijdslimiet te blijven.

Prijzen voor de winnaars

Natuurlijk is het aan te raden om voor de personen die de muziek bingo kaart vol hebben of dan wel één van de rijtjes diverse prijzen beschikbaar te stellen. Dit hoeven niet grote dure prijzen te zijn, maar het gaat erom dat de deelnemers ergens om spelen.

All-inclusive muziek bingo pakket

Boek onze complete muziek bingo set en alles is geregeld. Deze set is inclusief:

  • DJ show met apparatuur
  • de gezelligste muziek, ieder thema is bespreekbaar
  • ervaren dj / quizmaster
  • muziek bingo kaarten

Pennen potloden dient de organisatie zelf voor te zorgen. Dit geldt ook voor eventuele prijzen voor de winnaars.

Ja! ik ben geïnteresseerd in de muziek bingo>>

 

Over DJ’s 4 Party

DJ’s 4 Party is de specialist op het gebied van swingende dansfeesten en entertainment. Onze drive-in shows, DJs, artiesten en partyfotografen vind je wekelijks op bedrijfsevenementen, bruiloften en andere feesten. Ons team bestaat uit enthousiaste mensen met passie voor het entertainment vak die je graag helpen om je feest of event tot een succes te maken. Dat we hierin succesvol zijn blijkt wel uit de reacties van onze klanten.

Lees verder >>

Zij kunnen het weten

“Wij hebben de muziek bingo tijdens ons jaarlijkse feestavond geboekt. Hier hebben wij geen spijt van gekregen. Want de stemming zat er meteen goed in. Iedereen speelden fanatiek mee en zongen alle nummers mee.
Ook het contact vooraf was zeer prettig. Er werd snel gereageerd op onze vragen en gemaakte afspraken werden direct vastgelegd.  Hartelijk dank DJ’s 4 Party.”
Mariska van Nienoord

 

Uitbreiding lichtshow mogelijk

Natuurlijk kan de muziek bingo met de standaard DJ set worden gespeeld. Maar verwacht je een groep met personen die naast bingo spelen ook van een dansje houden? Dan bestaat er ook de mogelijkheid om bijvoorbeeld een verlichte dansvloer bij ons te boeken. Of een uitgebreide lichtshow met movingheads, lasers of disco spots. Laat het ons weten en wij vertellen graag meer over deze uitbreidingen.

Hebben we jouw nieuwsgierigheid gewekt? Vraag hieronder een vrijblijvende offerte aan. Binnen 24 uur ontvang je een reactie van ons.

Ja, ik ben geïnteresseerd! Stuur mij een offerte