DJ's 4 Party

Muziekbingo – Speel disco bingo met je collega’s of vrienden

Disco bingo

Op zoek naar iets origineels? De muziek bingo is een compleet pakket om van elk feest een dikke party te maken. Het is een interactief muziekspektakel gebaseerd op het alom bekende bingo spel. Maar deze keer geen nummers op de kaart maar titlels van bekende dansmuziek.

Hoe werkt de muziek bingo

Bij binnenkomst ontvangen alle gasten een bingokaart. Terwijl je danst op de muziekmix van de DJ streep je de nummers af wanneer deze op de bingo kaart staan. Degene met als eerste een volle kaart heeft roept bingo! en rent naar de DJ om zijn of haar prijs op te halen. Mits het natuurlijke om een goede bingo gaat.

Over DJ’s 4 Party

DJ’s 4 Party is de specialist op het gebied van swingende dansfeesten en entertainment. Onze drive-in shows, DJs, artiesten en partyfotografen vind je wekelijks op bedrijfsevenementen, bruiloften en andere feesten. Ons team bestaat uit enthousiaste mensen met passie voor het entertainment vak die je graag helpen om je feest of event tot een succes te maken. Dat we hierin succesvol zijn blijkt wel uit de reacties van onze klanten.

Lees verder >>

De muziekbingo is gezellig en sfeerverhogend

De muziek bingo is de ultieme party starter. muziek bingo kan gespeeld worden als avondactiviteit of tijdens een feest om de avond op gang te brengen en om de mensen iets speels en interactiefs om handen te geven. De muziek bingo is geschikt op een:

  • Bedrijfsfeest
  • Verenigingsfeest
  • Verjaardagsfeest

Complete Disco Bingo Set – Alles geregeld

Boek onze complete muziek bingo set en alles is geregeld. Deze set is inclusief:

  • DJ show met apparatuur
  • de gezelligste muziek, ieder thema is bespreekbaar
  • ervaren dj / quizmaster
  • muziek bingo kaarten

Ja! ik ben geïnteresseerd in jullie muziek bingo>>

Zij kunnen het weten

“Wij hebben de muziek bingo tijdens onze Ladys Night geboekt. Hier hebben wij geen spijt van gekregen. Want de dansvloer stond gelijk vol en alle dames van onze club hebben zich prima vermaakt.
Ook het contact vooraf was zeer prettig. Er werd snel gereageerd op onze vragen en gemaakte afspraken werden Hartelijk dank DJ’s 4 Party.”
Mariska van Nienoord

Laagdrempelig en super swingend

De muziek bingo is laagdrempelig, gezellig en een super swingend samenspel. Op de dansvloer is het ijs al snel gebroken wanneer men de nummers gezamenlijk afstreept.

Foto's themafeest 90'sAlle muzikale thema’s zijn bespreekbaar

Wij kunnen eventueel een zeer afwisselende playlist voor je samenstellen. Maar ook een specifiek thema, zoals bijvoorbeeld het thema “only 90s music, behoort tot de mogelijkheden.

Muziek Bingo is als compleet pakket te boeken en te combineren met een bestaand feest, evenement, clubavond, bruiloft, borrel, bedrijfsuitje of festival. Ook is dit concept goed geschikt bij een productpresentatie of productlancering, aangezien de Disco Bingo kaart ook als flyer, kortingsbon of voucher gebruikt kan worden. Op de achterkant is er de ruimte voor informatie, kortingscodes, logo’s en websites. Zo wordt op een originele en laagdrempelige manier het product onder de aandacht gebracht.

Hebben we jou nieuwsgierigheid gewekt? Vraag hieronder een vrijblijvende offerte aan. Binnen 24 uur ontvang je een reactie van ons.

Ja, ik ben geïnteresseerd! Stuur mij een offerte