DJ's 4 Party50 jaar – Feest Organiseren? Geen een écht feest

50 jaar feest organiseren? Je overweegt een feest met een DJ? Wellicht kunnen wij iets voor je betekenen.

Waarom DJ’s 4 Partyhobby dj

 • ervaren DJ’s met veel draai ervaring
 • back-up DJ bij onvoorziene omstandigheden
 • de perfectie muziekmix voor alle gasten
 • mooie DJ shows met luxe disco verlichting
 • vooraf telefonisch gesprek met de DJ
 • scherp geprijsde DJ show

Wat zeggen onze loyale klanten

Annelies Braafhart heeft DJ’s 4 Party beoordeeld —

Afgelopen zaterdag een feest gehad met DJ Kai. Perfect gelopen en hij wist goed de sfeer te pakken en te houden, waardoor er veel mensen lekker konden dansen.

Actie! Geef je een feest in juli of augustus 2023?

Geef je een feest in de maanden juli of augustus 2023? Profiteer dan van deze laag seizoen actie. Want boek je onze DJ Bronze Show (foto) dan betaal je in deze maanden niet € 495,00 maar slechts € 395,00 inclusief btw / exclusief reiskosten.

Feesten en partijen

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN >>

50 jaar feest organiseren? Hoe verloopt een avond

Hieronder geven wij een indicatie hoe een verjaardagsfeest negen van de tien keer verloopt. Natuurlijk ben je geheel vrij om het anders te doen. Ook de muziekkeuze kan geheel naar eigen wensen worden aangepast.

 • De meeste feesten beginnen om 20.30 uur. De eerste gasten druppelen al binnen.
 • De DJ heeft zijn set al opgebouwd en zorgt voor vrolijke achtergrondmuziek.
 • Na een half uur zijn de meeste gasten wel binnen en opent de DJ of de jarige zelf het buffet.
 • Inmiddels is het al 22.00 uur en de meesten gasten hebben genoeg gegeten en willen de dansvloer betreden.
 • De DJ schroeft het volume omhoog en de eerste mensen komen op de dansvloer. Eerst de dames en naarmate de avond vordert ook de heren.
 • Naast de verzoekjes van de jarige speelt de DJ verjaardagsfeest ook in op de muzikale wensen op de dansvloer.
 • Van de swingende 70’s 80’s & 90’s en de moderne muziek opbouwend naar de echte feestnummers.
 • Om ongeveer 00.30 uur volgt de échte finale, iedereen op de dansvloer. En vervolgens nog een meezing ritueel voor de jarige.

Ja! ik ben geïnteresseerd – Stuur mij meer informatie>>

Foto’s van een verjaardagsfeest in de omgeving Breda

Via DJ’s 4 Party boek je naast een complete DJ show ook een ervaren partyfotograaf.  Hij of zij is de hele avond aanwezig en legt de mooiste momenten vast. Bekijk hieronder een aantal foto’s of via op deze pagina.

50 jaar feest feest 50 jaar feest 50 jaar feest 50 jaar feest 50 jaar feest 50 jaar feest 50 jaar feest 50 jaar feest 50 jaar feest 50 jaar feest 50 jaar

Herken je één of meerdere aandachtspunten? Kom dan snel met ons in contact

 • Je wilt een attente DJ boeken die de dansvloer vol krijgt.
 • Een DJ die verzoekjes draait.
 • Een DJ die voor de perfecte stemming kan zorgen
 • Een mooie DJ show met niet te veel toeters en bellen
 • Een partyfotograaf boeken is mogelijk
 • Een reserve DJ, mocht de geboekte DJ onverwachts moeten annuleren
 • Vooraf een telefonisch gesprek met de DJ

Beelden zeggen meer dan woorden

Back-up DJ beschikbaar

Wanneer je een DJ show bij ons geboekt hebt dan is de muzikale verzorging geregeld. En bij onvoorziene omstandigheden is er altijd een reserve DJ beschikbaar. Wel zo’n gerustellend idee, want het komt steeds vaker bij collega’s voor dat de geboekte DJ afzegt door ziekte en zelfs omdat hij op een ander feest meer inkomsten kan ontvangen.

Een echte aanrader: surprise party

Surprise party’s zijn voor de jarige als voor de gasten een geweldige beleving. Zorg dat alle familieleden, vrienden en kennissen al op de feestlocatie aanwezig zijn. En laat vervolgens de jarige (geblindoekt) de zaal binnen komen. Onze DJ zal vervolgens een bijpassend Nummer (lang zal hij/zij leven) in starten om het verrassingseffect te verhogen.

Volle dansvloer – 100% feest

Verjaardagsfeest in Groningen

De ervaren DJ’s van DJ’s 4 PARTY zijn thuis in verschillende soorten muziek. Zodat het voor iedereen een onvergetelijk feest wordt. Of het nu gaat om de booming hits uit de top 40, de echte dansklassiekers of nederlandsstalige muziek, de stemming komt er gegarandeerd in. Naast de perfecte muziekmix zorgen onze DJ’s voor korte interacties met jullie en jullie gasten. Deze manier van draaien zorgt absoluut voor de juiste stemming.

Op elke locatie een DJ show mogelijk

Geef je het feest op een locatie? Bijvoorbeeld in een café of thuis in de huiskamer met achtertuin. Alles is mogelijk, wij passen onze DJ shows gemakkelijk aan. Licht en gelui is voldoende aanwezig maar niet te massaal. Want de gasten willen ook met elkaar kunnen communiceren zonder te harde muziek of felle knipperende discolampen.

Veel gestelde vragen

 1. Wat kan ik verwachten nadat ik een offerte heb aangevraagd? Antwoord: Binnen 24 uur ontvang je onze offerte. Wanneer je verder met ons ontvang je het definitieve boekingsformulier. Daarnaast nemen wij contact met je op om het uw (thema) feest uitgebreid door te nemen.
 2. Welke muziek draaien jullie? Antwoord: Het publiek bepaald de muziekkeuze van de DJ. Tijdens het gesprek nemen we ook de muziekvoorkeur met u door. De DJ zal op het feest binnen uw kaders bepalen welke nummers het beste op uw feest in passen zijn. Verzoekjes van gasten zijn welkom, mits deze nummers zijn in te passen. Het doel van onze DJ’s om de juiste stemming te creeëren, de dansvloer vol te krijgen maar vooral ook vol te houden.
 3. Praten de DJ’s veel tijdens het feest? Antwoord: Wij vinden dat de muziek belangrijker is dan het gepraat van een DJ. Onze DJ’s gebruiken alleen de microfoon wanneer er iets bijzonders gebeurd zoals het aankondigen van een speciale act maar ook tijdens korte interacties met het publiek. Muziek en entertainment zorgen voor een top feest.

Hebben wij je nieuwsgierigheid gewekt? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Binnen 24 uur ontvang je een reactie van ons