DJ's 4 PartyAllround DJ + live optreden zangeres Esther

   

Vind je het inhuren van alleen een DJ niet voldoende? Wil je extra entertainment aan je feest toevoegen? Wellicht is een combinatie optreden met onze bruiloft DJ en zangeres Esther iets voor jullie. Een optreden met onze DJ en Esther betekent een aaneenschakeling van swingende danshits tot aan de foute hits uit de 80’s en 90’s. Alles is mogelijk en bespreekbaar.

 

Zij kunnen het weten

Milonne en Rick uit Utrecht

Afgelopen zaterdag heeft Berry voor de muziek van ons trouwfeest gezorgd en niet alleen de muziek was goed, er hebben mensen gedanst die je normaal nooit op de dansvloer vindt, echt fantastisch! ook de uitstraling, de lichten en het geluid was super. Berry is professioneel en luistert goed naar jouw wensen, een echte aanrader wat ons betreft!  

Inspelen op sfeer 10 /10

Vriendelijkheid & service /10

Muziekkeuze /10

 

Niels Norg uit Groningen

We hebben een topavond gehad. Ons doel was een volle dansvloer en dat is goed gelukt! De DJ was vriendelijk, speelde goed in op de sfeer en de muziekkeuze was top! De lichtset was prima, niet te overdreven wat we top vonden! De communicatie was duidelijk en tijdig, niks op aan te merken! Bedankt! 

Inspelen op sfeer /10

Vriendelijkheid & service /10

Muziekkeuze /10

 

Robin en Nienke uit Daalerveen

Na een online zoektocht kwamen we bij DJ’s 4 Party terecht. Wij hebben voor jullie gekozen omdat de reviews positief waren. Gedurende het hele traject, van voorbereiding tot de bruiloft is er uitstekend en super helder gecommuniceerd. Het feest is erg leuk geworden, omdat de DJ goed wist in te spelen op de sfeer. De DJ wist in no-time iedereen op de dansvloer te krijgen. Al met al hebben wij door onze keuze voor DJ’s 4 Party ons geen moment zorgen hoeven te maken over het (dans)feest. Wij kunnen dan ook iedereen dit bedrijf van harte aanbevelen! 

Inspelen op sfeer /10

Vriendelijkheid & service 10 /10

Muziekkeuze /10

 

Wat krijg ik? – Wat kost het?

Heb je interesse in onze swingende DJ live optredens? Bekijk onderstaande drie DJ shows met een optreden van zangeres Esther. Er zijn al mogelijkheden vanaf 950 EURO. Geheel vrijblijvend informeren wij je over onze verschillende mogelijkheden.

 

DJ BASIC SHOW MET ALLROUND DJ EN ZANGERES ESTHER

drive in show basic

          Zangeres bruiloft

De DJ Basic Show is een eenvoudige sfeervolle drive in show met aan beide kanten van het DJ meubel een LED spiegelbol op een verlichte zuil. Boven de DJ hangen vier disco LED spots die zowel stilstaand- als bewegend licht creëren. Uiteraard is de basic show ook voorzien van een professionele geluidsset.

De DJ Basic Show is inclusief:

 • Microfoon
 • 100% muziekgarantie
 • Ervaren allround DJ voor 4,5 uur
 • Optreden van 2x 30 minuten zangeres Esther

STUUR MIJ EEN OFFERTE>>>

 

DJ LUXE SHOW MET EEN ALLROUND DJ EN ZANGERES ESTHER

drive in show

          

De DJ Luxe Show is uitgevoerd met een professionele geluidsinstallatie, is voorzien van een verlicht DJ meubel uitgebreid met vier verlichte zuilen. Op twee voorste zuilen plaatsen we twee movingheads die zorgen voor een sfeervolle en bewegende lichtshow.Op de twee achterste zuilen staan twee LED spiegelbollen. Boven de DJ hangen vier LED spots die zowel knipperend als stilstaand licht creëren. Als “icing on the cake” plaatsen we achter de DJ het fonkelende LED sterrendoek.

De DJ Luxe  Show is inclusief:

 • Microfoon
 • 100% muziekgarantie
 • Ervaren allround DJ voor 4,5 uur
 • Optreden van 2x 30 minuten zangeres Esther

STUUR MIJ EEN OFFERTE>>>

 

DJ SUBLIME SHOW MET ALLROUND DJ EN ZANGERES ESTHER

Drive-in DJ

         

De Sublime Show is een echte “eye” catcher en uitgevoerd met een luxe DJ meubel in de kleuren rose en blauw. Daarnaast is de sublime show voorzien van het prachtige fonkelende LED sterrendoek en vier verlichte zuilen. Op twee voorste zuilen plaatsen we twee movingheads die zorgen voor een sfeervolle en bewegende lichtshow.Op de twee achterste zuilen staan twee LED spiegelbollen. Boven de DJ hangen vier LED spots die zowel knipperend als stilstaand licht creëren.  Als extraatje is deze show voorzien van een nevelmachine, mits de feestlocatie akkoord gaat! Tot slot mag een professione geluidsinstallatie van het merk Nexo niet ontbreken.

De DJ Sublime Show is inclusief:

 • Microfoon
 • 100% muziekgarantie
 • Ervaren allround DJ voor 4,5 uur

STUUR MIJ EEN OFFERTE>>>

Beelden zeggen meer dan woorden

 

Waarom DJ’s 4 Party?

 • Alleen DJ’s met veel draai-uren ervaring
 • Verzoeknummers zijn welkom, vooraf nemen we de muziekvoorkeur door
 • Luxe drive-in shows met mooie lichtshows en sfeer elementen.
 • Reserve DJ beschikbaar, mocht de geboekte DJ ziek zijn
 • Alle afspraken en feestdetails worden vastgelegd in een boekingsformulier, niets wordt aan het toeval overgelaten
 • Duidelijke communicatie via email, telefoon en social media

Ja! Ik ben geïntereseerd in een DJ optreden met zangeres Esther