Popquiz spelen? Test de muzikale kennis van je collega's of vrienden

Je wilt een popquiz met je collega's of vrienden spelen? Dan ben je hier aan het goede adres. De popquiz van DJ's 4 Party bevat alle ingrediënten om er super tof avond van te maken. Gezelliger-Beter-Spannender. 


Vraag direct een vrijblijvende offerte aan wanneer je:

 • een gezellige avond met collega's of vrienden wilt hebben
 • graag een activiteit met muziek wilt organiseren
 • ervan overtuigd bent dat je collega's of vrienden van 'kwissen' houden
 • naast gezelligheid ook een event met een wedstrijdelement leuk wilt organiseren
 • denkt dat je het "wij" gevoel belangrijk vindt
dit is een foto van popkwis met publiek
dit is een foto van popkwis met publiek
dit is een foto van popkwis met publiek
dit is een foto van popkwis met publiek

Waarom onze popquiz boeken

Niet één maar twee quizmasters zullen de popquiz presenteren, hierdoor ontstaan er nog meer interacties met de deelnemers.

De popquiz van DJ's 4 Party wordt in teamverband gespeeld. Hierdoor vinden de deelnemers met minder muziekkennis het ook leuk om deel te nemen

De pop quiz wordt in 5 rondes gespeeld en duurt ongeveer twee uur, exclusief eventuele pauzes.

De tussenstanden, de runner ups en uiteindelijk de eindstand worden op een scherm bijgehouden

Welke 5 ronden worden gespeeld

 1. 1
  Raad de artiest en de titel
  De quizmaster van de popquiz laat muzikale fragmenten horen uit 5 decennia popmuziek. De fragmenten duren maximaal 15 seconden. Wanneer een team de titel en of de uitvoerende artiest weet dan drukt het team op de knop.
 2. 2
  Snipperhit ronde
  De tweede is eigenlijk hetzelfde als ronde 1. Alleen in deze ronde duren de muziekfragment geen 15 maar maximaal 1 seconde. De snipper hit ronde vraagt om uiterste concentratie en om vervolgens heel snel op de knop te drukken. Het team dat het snelst heeft gedrukt mag het antwoord geven. Is het antwoord fout dan kunnen de andere teams nog een poging wagen
 3. 3
  Google translate ronde
  In de derde ronde van de popquiz laten we geen muziek horen. Wel dient ieder team zo snel mogelijk te drukken, wanneer zij het antwoord weten. Van 20 bekende engelsstalige nummers hebben wij de tekst door de google translator laten gaan. Vaak zijn de teksten komisch, hakkelend en heel 'plat' vertaald door google. Daarom is deze ronde heel komisch en leuk om te doen. Mocht een team het antwoord weten dan is het een kwestie van zo snel mogelijk drukken.
 4. 4
  Toontje hoger - Toontje lager
  Zet het muzikale fragment dat je hoort in 30 seconde op de juiste snelheid. Door hoger of lager te roepen zal de presentator ingaan op dit verzoek en zet net nummer op het gewenste niveau. Gedurende deze ronde maken we geen ronde van het drukknop systeem. Ieder team krijgt fragmenten toegewezen. De moeilijkheidsgraad wordt steeds hoger naar mate deze ronde vordert
 5. 5
  Amazing meezing ronde
  In de vijfde ronde draait de muziek presentator een bekende meezinger. Zodra het nummer wordt stopgezet dient het team dat het snelst heeft gedrukt minimaal 2 zinnen voluit mee te zingen. Je zult begrijpen dat er een super gezellige sfeer ontstaat.
Popquiz in Dongen

Een popquiz met eventueel een After Party

Na de popquiz van DJ's 4 Party kunnen we eventueel nog een after party van één of twee uren organiseren. Dans, feest en zing mee met de beste hits van onze allround DJ. Verzoekjes aanvragen? Geen probleem. Jij vraagt, wij draaien. Het is zelfs mogelijk om een knallende Vinyl Party te organiseren. Collega's kunnen hun eigen favoriete singletje uitzoeken en deze aan de DJ Vinyl geven.

Popquiz organiseren? Nog even alles op een rijtje:

 • De popquiz is een avondvullend event
 • Muzikale test voor alle deelnemers
 • Geschikt voor alle leeftijden
 • Van 25 tot 100 personen
 • Popquiz op maat is mogelijk
 • Inclusief geluidsset, en twee quizmasters
 • Scorebord met tussenstanden, de runner ups en de eindstand
 • Door gebruik te maken van het drukknop systeem, geen discussies mogelijk
 • Na de pop kwis is een after party mogelijk

DJ's 4 Party

Moeflonstraat 49

7314 PN  Apeldoorn

info@djs4party.info

+31(0) 6 415 19 557