DJ's 4 Party

DJ Verjaardagfeest? Oktober = Kortober!

Verjaardagsfeest met een DJ

DJ verjaardagsfeest? Je kent ze wel de feesten waar een DJ stond te draaien de het feest niet opgang kreeg of waar het volume veel te hard stond. Dat kan natuurlijk anders! Boek een DJ die in de geest van je feest draait en alle gasten een leuke avond te bezorgen. Ook de niet-dansers kunnen gewoon met elkaar kletsen zonder dat de muziek een storende factor is.

Waarom DJ’s 4 PartyVerjaardagsfeest met een DJ

  • ervaren DJ’s met veel draai ervaring
  • back-up DJ bij onvoorziene omstandigheden
  • de perfectie muziekmix voor alle gasten
  • mooie DJ shows met luxe disco verlichting
  • vooraf telefonisch gesprek met de DJ
  • gratis partyfotograaf

Wat zeggen onze loyale klanten

Annelies Braafhart heeft DJ’s 4 Party beoordeeld —

Afgelopen zaterdag een feest gehad met DJ Kai. Perfect gelopen en hij wist goed de sfeer te pakken en te houden, waardoor er veel mensen lekker konden dansen.

Jan-willem Broekhuis Timmers heeft DJ’s 4 Party beoordeeld —

25% korting drve in show

BEKIJK DEZE BELACHELIJK TOFFE ACTIE >>

Inclusief partyfotograaf

Natuurlijk zijn de muziek en de DJ belangrijke factoren om een verjaardagsfeest te doen slagen. Maar achteraf de leukste foto’s ontvangen is ook niet verkeerd. Nog even nagenieten van het feest op het moment dat het jou uitkomt. Wil je familie of vrienden hier niet mee belasten dan is deze aanbieding interessant voor je. Want boek je één onze DJ shows dan nemen we kosteloos een partyfotograaf mee.

Extra’s voor top verjaardagsfeest

Vinyl feestje

Maak keuze – Geef aan de DJ – Dans op jouw favoriet.dame met een grammafoon

Onze DJ’s hebben honderden 45 toeren singles bij zich uit de jaren 70’s & 80’s. Van The Village People tot Michael Jackson. Van Abba tot Wham. Van James Brown tot Prince  Alle aanwezigen kunnen door de singletjes bladeren, en ze aan de DJ geven. Die draait ze dan met veel plezier. Interactiever dan dit wordt het niet. Participerend feesten. Herinneringen ophalen terwijl je met je beste vrienden door de honderden singeltjes bladert.

Blader tussen honderden 45 toeren singles terwijl je heerlijke herinneringen ophaalt. Geef je favoriete nummer aan de DJ, en dans de avond weg met je beste vrienden of collega’s.

Disco bingo als partystarter

Bingo spelen met titels van artiesten

Bingo spelen saai? Niet wanneer je de getallen op de kaart inruilt voor titels van artiesten. Of te wel een swingende disco bingo. Alle muzikale thema’s zijn mogelijk. Wat houdt een disco bingo in? Iedere gast ontvangt een bingokaart met daarom titels van bekende popsongs. De DJ draait vervolgens in willekeurige volgorde de nummers uit de bingo lijst in een vlot lopende mix. Staat het gedraaide nummer op de bingokaart? Vink de titel dan af totdat de deelnemer een vol rijtje of een volle kaart heeft. Natuurlijk mogen een aantal prijzen voor de winnaars niet ontbreken. Plan bijvoorbeeld aan het begin van de avond een disco bingo ronde van een uur in waardoor er nog voldoende tijd is om ook de dansen en te feesten met.

Karaoke, laat de gasten meezingenKaraoke op een verjaardagsfeest

Combineer een DJ verjaardagsfeest met een uurtje karaoke. De stemming komt er gegarandeerd in en de gasten zullen na de karaoke ronde eerder de dansvloer betreden of meer betrokken zijn bij je verjaardagsfeest. Boek je arrangement 2 dan is een karaoke ronde inbegrepen inclusief een beeldscherm, twee microfoons en honderden titels van bekende artiesten.

DJ verjaardagsfeest met een live artiestZangeres Esther

Wanneer er behoefte is aan extra entertainment dan is arrangement 3 een echte aanrader. Want naast een top DJ kun je kiezen uit zanger Parick Willemse, zangeres Esther van Heeswijk of percussionist Bert de Wilde. Onze zanger of zangeres verzorgen optredens van 2 x 30 minuten. De percussionist speelt gedurende de avond mee met de nummers die door onze DJ wordt gedraaid.

Optreden zanger Patrick Willemse

Optreden zangeres Esther van Heeswijk

Ja! ik ben geïnteresseerd – Stuur mij een offerte voor een DJ Arrangement>>

Back-up DJ beschikbaar

Wanneer je een DJ show bij ons geboekt hebt dan is de muzikale verzorging geregeld. En bij onvoorziene omstandigheden is er altijd een reserve DJ beschikbaar. Wel zo’n gerustellend idee, want het komt steeds vaker bij collega’s voor dat de geboekte DJ afzegt door ziekte en zelfs omdat hij op een ander feest meer inkomsten kan ontvangen.

Een echte aanrader: surprise party

Surprise party’s zijn voor de jarige als voor de gasten een geweldige beleving. Zorg dat alle familieleden, vrienden en kennissen al op de feestlocatie aanwezig zijn. En laat vervolgens de jarige (geblindoekt) de zaal binnen komen. Onze DJ zal vervolgens een bijpassend Nummer (lang zal hij/zij leven) in starten om het verrassingseffect te verhogen.

Volle dansvloer – 100% feest

Verjaardagsfeest in Groningen

De ervaren DJ’s van DJ’s 4 PARTY zijn thuis in verschillende soorten muziek. Zodat het voor iedereen een onvergetelijk feest wordt. Of het nu gaat om de booming hits uit de top 40, de echte dansklassiekers of nederlandsstalige muziek, de stemming komt er gegarandeerd in. Naast de perfecte muziekmix zorgen onze DJ’s voor korte interacties met jullie en jullie gasten. Deze manier van draaien zorgt absoluut voor de juiste stemming.

Op elke locatie een DJ show mogelijk

Geef je het feest op een locatie? Bijvoorbeeld in een café of thuis in de huiskamer met achtertuin. Alles is mogelijk, wij passen onze DJ shows gemakkelijk aan. Licht en gelui is voldoende aanwezig maar niet te massaal. Want de gasten willen ook met elkaar kunnen communiceren zonder te harde muziek of felle knipperende discolampen.

Veel gestelde vragen

  1. Wat kan ik verwachten nadat ik een offerte heb aangevraagd? Antwoord: Binnen 24 uur ontvang je onze offerte. Wanneer je verder met ons ontvang je het definitieve boekingsformulier. Daarnaast nemen wij contact met je op om het uw (thema) feest uitgebreid door te nemen.
  2. Welke muziek draaien jullie? Antwoord: Het publiek bepaald de muziekkeuze van de DJ. Tijdens het gesprek nemen we ook de muziekvoorkeur met u door. De DJ zal op het feest binnen uw kaders bepalen welke nummers het beste op uw feest in passen zijn. Verzoekjes van gasten zijn welkom, mits deze nummers zijn in te passen. Het doel van onze DJ’s om de juiste stemming te creeëren, de dansvloer vol te krijgen maar vooral ook vol te houden.
  3. Praten de DJ’s veel tijdens het feest? Antwoord: Wij vinden dat de muziek belangrijker is dan het gepraat van een DJ. Onze DJ’s gebruiken alleen de microfoon wanneer er iets bijzonders gebeurd zoals het aankondigen van een speciale act maar ook tijdens korte interacties met het publiek. Muziek en entertainment zorgen voor een top feest.

Hebben wij je nieuwsgierigheid gewekt? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Binnen 24 uur ontvang je een reactie van ons.