DJ's 4 Party

DJ Verjaardagfeest? Geef een onvergetelijk feest thuis of op locatie

DJ verjaardagsfeest boeken? Je wilt een feest met een DJ organiseren. Natuurlijk wil je de beste DJ op je feest. Een DJ die de dansvloer vol krijgt en iemand die begrijpt wat er leeft onder de mensen qua muzikale invulling.

Waarom DJ’s 4 Party

 • ervaren DJ’s met veel draai ervaring
 • back-up DJ bij onvoorziene omstandigheden
 • de perfectie muziekmix voor alle gasten
 • mooie DJ shows met luxe disco verlichting
 • vooraf telefonisch gesprek met de DJ
 • scherp geprijsd, zie onze actie

 

Wat zeggen onze loyale klanten

Annelies Braafhart heeft DJ’s 4 Party beoordeeld —
Ruud van den Heiligenberg heeft DJ’s 4 Party beoordeeld —

Afgelopen zaterdag een feest gehad met DJ Kai. Perfect gelopen en hij wist goed de sfeer te pakken en te houden, waardoor er veel mensen lekker konden dansen.

Foto’s van een verjaardagsfeest in de omgeving Breda

Via DJ’s 4 Party boek je naast een complete DJ show ook een ervaren partyfotograaf.  Hij of zij is de hele avond aanwezig en legt de mooiste momenten vast. Bekijk hieronder een aantal foto’s of via op deze pagina.

 

Herken je één of meerdere aandachtspunten? Kom dan snel met ons in contact

 • Je wilt een attente DJ boeken die de dansvloer vol krijgt.
 • Een DJ die verzoekjes draait.
 • Een DJ die voor de perfecte stemming kan zorgen
 • Een mooie DJ show evt. met een verlichte dansvloer
 • Een reserve DJ, mocht de geboekte DJ onverwachts moeten annuleren
 • Vooraf een telefonisch gesprek met de DJ

Beelden zeggen meer dan woorden

Back-up DJ beschikbaar

Wanneer je een DJ show bij ons geboekt hebt dan is de muzikale verzorging geregeld. En bij onvoorziene omstandigheden is er altijd een reserve DJ beschikbaar. Wel zo’n gerustellend idee, want het komt steeds vaker bij collega’s voor dat de geboekte DJ afzegt door ziekte en zelfs omdat hij op een ander feest meer inkomsten kan ontvangen.

Een echte aanrader: surprise party

Surprise party’s zijn voor de jarige als voor de gasten een geweldige beleving. Zorg dat alle familieleden, vrienden en kennissen al op de feestlocatie aanwezig zijn. En laat vervolgens de jarige (geblindoekt) de zaal binnen komen. Onze DJ zal vervolgens een bijpassend Nummer (lang zal hij/zij leven) in starten om het verrassingseffect te verhogen.

Verjaardagsfeest in Groningen

Tip! Geef een écht Singles Feestje

Singles feestje

Organiseer een swingend Singles Feestje. Ga mee terug naar de 70’s & 80’s met de walkman, de kubus en weekenden onbezorgd de dansvloer op. Dat gevoel krijg je wanneer je ons swingend Singles Feestje boekt. Want naast lekker dansen is er ook aan interactie gedacht.

Kies – Geef – Dans

Vinyl feestOnze DJ’s hebben honderden 45 toeren singles bij zich uit de jaren 70’s & 80’s. Van The Village People tot Michael Jackson. Van Abba tot Wham. Van James Brown tot Prince  Alle aanwezigen kunnen door de singletjes bladeren, en ze aan de DJ geven. Die draait ze dan met veel plezier. Interactiever dan dit wordt het niet. Participerend feesten. Herinneringen ophalen terwijl je met je beste vrienden door de honderden singeltjes bladert.

Lees verder>>

Volle dansvloer – 100% feest

De ervaren DJ’s van DJ’s 4 PARTY zijn thuis in verschillende soorten muziek. Zodat het voor iedereen een onvergetelijk feest wordt. Of het nu gaat om de booming hits uit de top 40, de echte dansklassiekers of nederlandsstalige muziek, de stemming komt er gegarandeerd in. Naast de perfecte muziekmix zorgen onze DJ’s voor korte interacties met jullie en jullie gasten. Deze manier van draaien zorgt absoluut voor de juiste stemming.

Op elke locatie een DJ show mogelijk

Geef je het feest op een locatie? Bijvoorbeeld in een café of thuis in de huiskamer met achtertuin. Alles is mogelijk, wij passen onze DJ shows gemakkelijk aan. Licht en gelui is voldoende aanwezig maar niet te massaal. Want de gasten willen ook met elkaar kunnen communiceren zonder te harde muziek of felle knipperende discolampen.

Veel gestelde vragen

 1. Wat kan ik verwachten nadat ik een offerte heb aangevraagd? Antwoord: Binnen 24 uur ontvang je onze offerte. Wanneer je verder met ons ontvang je het definitieve boekingsformulier. Daarnaast nemen wij contact met je op om het uw (thema) feest uitgebreid door te nemen.
 2. Welke muziek draaien jullie? Antwoord: Het publiek bepaald de muziekkeuze van de DJ. Tijdens het gesprek nemen we ook de muziekvoorkeur met u door. De DJ zal op het feest binnen uw kaders bepalen welke nummers het beste op uw feest in passen zijn. Verzoekjes van gasten zijn welkom, mits deze nummers zijn in te passen. Het doel van onze DJ’s om de juiste stemming te creeëren, de dansvloer vol te krijgen maar vooral ook vol te houden.
 3. Praten de DJ’s veel tijdens het feest? Antwoord: Wij vinden dat de muziek belangrijker is dan het gepraat van een DJ. Onze DJ’s gebruiken alleen de microfoon wanneer er iets bijzonders gebeurd zoals het aankondigen van een speciale act maar ook tijdens korte interacties met het publiek. Muziek en entertainment zorgen voor een top feest.

Hebben wij je nieuwsgierigheid gewekt? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Binnen 24 uur ontvang je een reactie van ons.