Maak kennis met onze DJ's 

DJ's 4 Party beschikt over meerdere allround DJ's met hun eigen DJ shows. In elke regio hebben wij minimaal één DJ beschikbaar. Boek je een allround DJ dan is er bij onvoorziene omstandigheden

DJ KAI  Ben je klaar voor een echt feest 

Deejay Kai

Kai is een echte allround DJ.

Met een reuze aantal feestnummers en echte partyknallers bouwt hij ieder feestje in een klap om tot een feest die zijn weerga niet kent. Zijn opswepende sound en swingende muzikale combinaties kennen geen grenzen en zorgen ervoor dat iedereen de dansvloer weet te vinden!

Stap in een muzikaal avontuur die je terug brengt naar de leukste hits van vroeger, de gezelligste meezingers van nu en de up-tempo beats van de toekomst.

Ben je klaar voor een écht feest?

Vrijdag 29 september heeft DJ Kai de muziek vezorgd op onze bruiloft. Wij zijn zeer tevreden, wat een geweldig feest dankzij jullie! Tijdens de kennismaking eerder dit jaar hadden wij al een goed gevoel over de kwaliteit die jullie leveren. Leuke afwisseling van muziek, conform onze wensen. Heel erg bedankt, we zullen jullie zeker aanraden bij vrienden en kennissen!

DJ Willy - Toegankelijke dansbare muziek

Willy is een DJ uit Deventer die al jarenlang alles mixt wat danst en swingt, op feestjes groot en klein, op huwelijken, bedrijfsfeesten of ergens anders waar alles om dansen draait

Toegankelijke, vrolijke en vooral dansbare muziek: classics, wat disco, een beetje twist, reggaeton in de mix, een portie rock 'n roll, herkenbare hits, vrolijke house, 'oldschool' hiphop en natuurlijk af en toe een foute hit zoals Casanova van Ultimate Kaos. DJ Willy kan en gaat vele muzikale kanten op. Als het maar voor feest zorgt.

Stop met zoeken naar een goede DJ, Willy is een topper met een enorme muziekkennis. Ons huwelijksfeest is mede door DJ’s 4 Party meer dan succesvol te noemen. Dank je wel. ♥️.

Ik wil elke week wel zo’n geweldig feest beleven. Alleen maar positieve reacties van onze gasten ontvangen. 
Willy, tot in de puntjes geregeld.

DJ Milan - De "Martin Garrix" van de allround feesten

Dit is een foto van dj milan

DJ Milan is een jonge energieke DJ met veel ervaring. Al vanaf zij 15e is hij actief bezig in de DJ evenementen branche. DJ Milan heeft een eigen unieke combinatie van heerlijke dansbare classics en de beste hits van nu. 

Op zoek naar een DJ voor een swingend bedrijfsfeest, verjaardag of bruiloft? Dan is DJ Milan de perfecte aanvulling voor jouw feest! Niet voor niets wordt DJ Milan de "Martin Garrix" van de allround feesten genoemd. 

Afgelopen zaterdag ons Samen 100 feest gegeven. 
Toen bleek dat de geboekte DJ door een ongeluk niet kon heeft Berry er alles aan gedaan om zelfs aan de andere kant van het land een super DJ neer te zetten. 
DJ Milan heeft een super set gedraaid. Echt helemaal top. Dat was een heel best feestje.

DJ Ron - Your favorite party host

DJ Ron is een professionele, veelzijdige allround dj. Door de jaren heen breidde hij zijn apparatuur uit en trad hij op diverse plekken op. DJ Ron draait met professionele muzieksoftware (Virtual DJ). Hij heeft een uitgebreide muziekcollectie van muziek uit de jaren ’60 tot muziek van nu waardoor hij geschikt is voor elk type feest. bruisende feesten waar zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met al uw persoonlijke wensen. DJ Ron your favorite party host!

De beste, herkenbare en dansbare muziek voor jouw bruiloft, verjaardag en evenement? Ga voor DJ Ron

Op 1 juni zijn wij getrouwd en voor het feest hadden wij Ron als DJ ingehuurd. SJ Ron heeft er voor gezorgd dat het een top feest is geworden. Alle wensen qua muziek zij voorbij gekomen en Ron voelt goed aan welke muziek gedraaid moet worden om er een mooi, gezellig en top feest van te maken. Wij raden dan ook aan, dat wanneer je een feest gaat geven en een DJ nodig hebt, je bij Ron verzekert bent van een top feest!!! Een echte aanrader dus …

DJ Adri - One of kind DJ

DJ Adri verzorgt een top feest

DJ Adri is een one of a kind deejay die al ruim 30 jaar elke party naar een hoog niveau tilt met zijn doordachte opzwepende muziekstijl Het dak gaat er gegarandeerd af.

Zoals veel deejays begon DJ Adri op jonge leeftijd als vaste DJ in clubs waar dance classics,  pop NL-talig, reaggeae en salsa de gangbare muziek was. Vooral deze unieke combinatie zorgde voor de veelzijdigheid van DJ Adri met als gevolg een echte allround DJ, die vandaag de dag nog steeds op themafeesten en bruiloften actief is

“Fantastisch feest gehad (25 jarige bruiloft) mede door de muziekkeuze van DJ Adri. Voorbereiding en muziekkeuze waren prima en Adri speelde perfect in op aanvragen en situatie op de vloer, waardoor we een knalfeest hadden wat voor menigeen wel langer had mogen duren”

DJ Berry - Ruim 30 jaar ervaring

DJ Berry

DJ Berry draait werkelijk alles. Zijn motto: als de mensen het leuk hebben en de dansvloer staat vol, dan is hij gelukkig. Zijn collectie is enorm breed. DJ Berry is al vele jaren actief als professioneel DJ. Hij maakt het graag mensen naar de zin. Ook wordt hij regelmatig geboekt samen met een saxofonis met een zanger, een percussionist en een zangeres Hij draait veel op bruiloften, personeelsfeesten en verjaardagsfeesten.

Wat een feest wat een gezelligheid 22 juli kwam dj Berry op onze bruiloft draaien. Wat een gevoel voor muziek en wat een geweldige avond heeft hij voor ons verzorgd! Altijd spannend de muziek maakt jed avond! En of Berry dat kon! Het was top dankjewel

Aanbeveling: Ja
Datum: 22 juli
Plaats: Haarlem
Feestlocatie: Privé locatie

Koning Lodewijklaan 570

7314 GV  Apeldoorn

info@djs4party.info

+31(0) 6 415 19 557