DJ's 4 Party

Wat zeggen onze klanten

Foto John van Vuuren  John van Vuuren heeft DJ’s 4 Party beoordeeld met 

Afgelopen zaterdag het 50 jarig Sarah feest gehad van mijn vrouw. Goed ondersteund door Berry van DJ’s4Party. 
We kregen ook veel complimenten over de muziek en dansvloer. Was een zeer geslaagde avond.

 

Monique van Esch  Monique van Esch heeft DJ’s 4 Party beoordeeld met 

Een geweldige 50ste verjaardig gevierd! Vooraf goed contract gehad en mijn wensen besproken. Dj Berry heeft mijn gasten en mij goed weten te amuseren door de juiste muziek te draaien. Wat een gezelligheid op de dansvloer! Ik kijk zeer tevreden en met veel plezier terug, Dj4party is een echte aanrader!!

Nogmaals enorm bedankt!!

 

Recensie Janita en Peter  Janita Hintjes heeft DJ’s 4 Party beoordeeld met 

Afgelopen zaterdag ons Samen 100 feest gegeven. 
Toen bleek dat de geboekte DJ door een ongeluk niet kon heeft Berry er alles aan gedaan om zelfs aan de andere kant van het land een super DJ neer te zetten. 
DJ Milan heeft een super set gedraaid. Echt helemaal top. Dat was een heel best feestje.

 

Foto bruidspaar Rob en Kimberley  Kimberley Bulthuis- van Rij heeft DJ’s 4 Party beoordeeld met 

Op 1 juni zijn wij getrouwd en voor het feest hadden wij Kai als DJ ingehuurd. Kai heeft er voor gezorgd dat het een top feest is geworden. Alle wensen qua muziek zij voorbij gekomen en Berry voelt goed aan welke muziek gedraaid moet worden om er een mooi, gezellig en top feest van te maken. Wij raden dan ook aan, dat wanneer je een feest gaat geven en een DJ nodig hebt, je bij Berry verzekert bent van een top feest!!! Een echte aanrader dus …

 

  Yvonne Tappel heeft DJ’s 4 Party beoordeeld met 

Ik wil elke week wel zo’n geweldig feest beleven. Alleen maar positieve reacties van onze gasten ontvangen. 
Berry, tot in de puntjes geregeld. 

 

 Rebecca Munters heeft DJ’s 4 Party beoordeeld met — 

Altijd spannend als je via internet op zoek gaat naar een dj en je ergens op uit komt waar je nog niet eerder van hebt gehoord. Het gesprek met Berry was heel prettig, alles werd goed besproken en het contact per mail is altijd goed verlopen. Afgelopen vrijdag, op onze bruiloft, zat er iemand netjes op ons te wachten na het diner: onze dj, Edwin. Wat een geweldige avond hebben we met hem gehad! Toen wij in de kerk zaten, werd alles opgebouwd, ideaal. Bij binnenkomst werd er al fijne muziek gedraaid en na onze openingsdans konden we heerlijk losgaan op de dansvloer! Verzoeknummers konden worden aangevraagd, maar werden eerst netjes met de ceremoniemeester overlegd. Edwin is een hartstikke leuke dj, die de mensen wist te motiveren en amuseren. We hebben veel complimenten gehad over de sfeer; complimenten van onze gasten, maar ook van het personeel van de feestlocatie. Zij waren allemaal erg over de dj en de muziek te spreken. Het enige wat ik jammer vond… de avond was veel te snel om ;-) We hadden nog wel een paar uur door willen feesten! Bedankt, DJ’s4Party!

 

 Annelies Braafhart heeft DJ’s 4 Party beoordeeld met —

 

 Ruben Brinkman heeft DJ’s 4 Party beoordeeld met —

 

Wat een feest wat een gezelligheid 22 juli kwam de dj van DJ’s 4 Party op onze bruiloft draaien. Wat een gevoel voor muziek en wat een geweldige avond heeft hij voor ons verzorgd! Altijd spannend de muziek maakt je avond! En of de dj dat kon! Het was top dankjewel

 

 

 

Afgelopen zaterdag een feest gehad met DJ Kai. Perfect gelopen en hij wist goed de sfeer te pakken en te houden, waardoor er veel mensen lekker konden dansen.

 

 Anja Drent-Wijnands heeft DJ’s 4 Party beoordeeld —