Dit zeggen klanten over onze DJ optredens

Ook voor jouw feest hebben wij de perfecte DJ

Afgelopen zaterdag het 50 jarig Sarah feest gehad van mijn vrouw. Goed ondersteund door Berry van DJ’s4Party. 
We kregen ook veel complimenten over de muziek en dansvloer. Was een zeer geslaagde avond.

Johan van vuuren

Verjaardagsfeest - Werkendam

Een geweldige 50ste verjaardig gevierd! Vooraf goed contract gehad en mijn wensen besproken. Dj Berry heeft mijn gasten en mij goed weten te amuseren door de juiste muziek te draaien. Wat een gezelligheid op de dansvloer! Ik kijk zeer tevreden en met veel plezier terug, Dj4party is een echte aanrader!!

Nogmaals enorm bedankt!!

monique van esch

Verjaardagsfeest

Afgelopen zaterdag ons Samen 100 feest gegeven. 
Toen bleek dat de geboekte DJ door een ongeluk niet kon heeft Berry er alles aan gedaan om zelfs aan de andere kant van het land een super DJ neer te zetten. 
DJ Milan heeft een super set gedraaid. Echt helemaal top. Dat was een heel best feestje.

Janita hintjes

Samen 100 feest

Op 1 juni zijn wij getrouwd en voor het feest hadden wij Ron als DJ ingehuurd. SJ Ron heeft er voor gezorgd dat het een top feest is geworden. Alle wensen qua muziek zij voorbij gekomen en Ron voelt goed aan welke muziek gedraaid moet worden om er een mooi, gezellig en top feest van te maken. Wij raden dan ook aan, dat wanneer je een feest gaat geven en een DJ nodig hebt, je bij Ron verzekert bent van een top feest!!! Een echte aanrader dus …

Kimberley bulthuis

Bruiloft in Assen

Stop met zoeken naar een goede DJ, Willy is een topper met een enorme muziekkennis. Ons huwelijksfeest is mede door DJ’s 4 Party meer dan succesvol te noemen. Dank je wel. ♥️.

Ik wil elke week wel zo’n geweldig feest beleven. Alleen maar positieve reacties van onze gasten ontvangen. 
Willy, tot in de puntjes geregeld.

Yvonne tappel

Bruiloft 

Altijd spannend als je via internet op zoek gaat naar een dj en je ergens op uit komt waar je nog niet eerder van hebt gehoord. Het gesprek met Berry was heel prettig, alles werd goed besproken en het contact per mail is altijd goed verlopen. Afgelopen vrijdag, op onze bruiloft, zat er iemand netjes op ons te wachten na het diner: onze dj Kai. Wat een geweldige avond hebben we met hem gehad! Toen wij in de kerk zaten, werd alles opgebouwd, ideaal. Bij binnenkomst werd er al fijne muziek gedraaid en na onze openingsdans konden we heerlijk losgaan op de dansvloer! Verzoeknummers konden worden aangevraagd, maar werden eerst netjes met de ceremoniemeester overlegd. Edwin is een hartstikke leuke dj, die de mensen wist te motiveren en amuseren. We hebben veel complimenten gehad over de sfeer; complimenten van onze gasten, maar ook van het personeel van de feestlocatie. Zij waren allemaal erg over de dj en de muziek te spreken. Het enige wat ik jammer vond… de avond was veel te snel om ;-) We hadden nog wel een paar uur door willen feesten! Bedankt, DJ’s4Party!

Rebecca Munters

Bruiloft

Gisteravond verzorgde DJ Berry de muziek op de verjaardagsfeest van mijn zwager. Hij maakte er een knalfeest van! Echt top!

Annelies braafhart

Verjaardagsfeest

Vrijdag 29 september heeft DJ Kai de muziek vezorgd op onze bruiloft. Wij zijn zeer tevreden, wat een geweldig feest dankzij jullie! Tijdens de kennismaking eerder dit jaar hadden wij al een goed gevoel over de kwaliteit die jullie leveren. Leuke afwisseling van muziek, conform onze wensen. Heel erg bedankt, we zullen jullie zeker aanraden bij vrienden en kennissen!

Ruben Brinkman

Bruiloft

Wij zijn erg tevreden

Het was erg leuk feest! We hadden een openingsdans waar niemand van wist, omdat de bruidegom dit zogenaamd niet wilde. Berry hadden we in ‘het complot’ mee laten spelen om de onschuldige DJ te zijn die vroeg waarom er geen openingsdans was. Waarop Berry toch wel aandrong bij ons dat dit eigenlijk wel normaal was. Berry draaide daarop ons openingsnummer, wij begonnen erg stumperig, maar eindigde met een spetterende dans. Berry speelde het spel erg goed mee en niemand had dit verwacht. De rest van de avond speelde hij erg goed op de sfeer van het publiek in. We zijn erg tevreden. Lennart en Marloes.


Marloes Wessels

bRUILOFT

Wij zijn heel blij

 Wij hadden DJ’s 4 Party op onze bruiloft en waren ontzettend tevreden. Wij zijn heel blij dat wij de keuze hebben gemaakt om een DJ te nemen i.p.v een band. Nu was er muziek waar iedereen van houdtEn de stemming zat er goed in , de avond vloog voorbij. Toen we hoorden van de dj het laatste nummer dachten we HUH NU AL ? Maar ja dat krijg je als het gezellig is dan vliegt de tijd voorbij. Wij waren echt tevreden met DJ’s 4 Party en raden het zeker aan. Wil je een geslaagde dag boek dan maar hier.


anja Drent

BruILOft

Wij hadden meteen een klik

We hadden meteen een klik vanaf de eerste bespreking. Dj4party heeft ons feest tot een feest gemaakt waar onze gasten nog steeds over praten. Alles was mogelijk en hij dacht in alles mee. Echt helemaal top..

Jan Willem broekjuis

THEMAFEEST

Nog meer reviews lezen? Klik hier

DJ's 4 Party

Moeflonstraat 49

7314 PN  Apeldoorn

info@djs4party.info

+31(0) 6 415 19 557