DJ's 4 Party6 redenen om een DJ bedrijfsfeest te boeken

Foto feest van de gasten

Iedereen die wel eens een feestje heeft gegeven, weet het: goede muziek is belangrijk. Je kunt natuurlijk gewoon je favoriete Spotify-playlist aanzetten, maar wat is er nu leuker dan een DJ bedrijfsfeest te boeken die precies draait wat jij en je collega’s leuk vinden. Wij zetten deze en nog meer voordelen van een DJ bedrijfsfeest voor je op een rijtje.

De muziek die jij en je collega’s leuk vinden

Een DJ zal voorafgaand aan je feest met jou overleggen over de muzieksmaak van het bedrijfsfeest. Of koppel je liever een leuk muziekthema aan het DJ bedrijfsfeest. Organiseer je een themafeest? Dan moet de muziek natuurlijk ook in stijl zijn! Geef je van tevoren door welk thema je feest heeft, dan zal de DJ zorgen voor bijpassende muziek. Of je nu een 70s & 80s party, goed foute party of 90s & 00 party organiseert.

foto feestgangers

Ruimte voor verzoeknummers

Vast herken je deze situatie wel. Je bent op een feest gezellig aan het kletsen over muzikale jeugdherinneringen. Dan opeens weet je de titel en de artiest van een bepaald nummer. Nou, wat let je! Vraag ‘m bij de DJ en ga vervolgens samen met de anderen helemaal uit je dak op de dansvloer. Verzoeknummers aanvragen is razend populair. Natuurlijk houd de DJ het thema in de gaten en zal hij altijd proberen het feest gaande te houden. Als een bepaald verzoekje niet past, dan zal hij deze ook niet draaien.

Rustig beginnen, swingend eindigen

Als je collega’s net arriveren, zullen ze niet meteen de dansvloer op rennen. Een DJ bedrijfsfeest  draait daarom aan het begin van de avond vaak achtergrond muziek zodat iedereen in de stemming kan komen. Na verloop van tijd zullen de nummers dansbaar zijn en komen de collega’s vanzelf op de dansvloer.

DJ bedrijfsfeest boeken met een professionele lichtshow

Vaak wordt er niet bij stilgestaan. Maar ook de lichtshow speelt een belangrijke rol op bedrijfsfeesten. Je kunt het heel basic houden met een aantal disco spots en movingheads. Maar als het budget van je bedrijf het toelaat dan is een verlichte dansvloer ook een aanrader! Deze werkt als een publieksmagneet waardoor collega’s gemakkelijker op de dansvloer komen.

Video verlichte dansvloer: https://www.youtube.com/watch?v=QWZR4SNwfBg

De DJ bedrijfsfeest blijft op de achtergrond

De DJ zorgt weliswaar voor de muzikale omlijsting van je personeelsfeest, maar het draait op deze avond nog altijd om jullie bedrijfsfeest Daarom zorgt de DJ altijd dat hij niet in het middelpunt van de belangstelling staat. Hij zal niet alle nummers af- en aankondigen, maar enkel de microfoon gebruiken voor interacties en opmerkelijk gebeurtenissen tijdens het bedrijfsfeest.

zangeres rosanne de with

DJ met live artiest

Een DJ bedrijfsfeest is al voldoende om een onvergetelijk feest te creëren. Wil je toch extra uitpakken en is er voldoende budget dan is een live artiest een waardevolle aanvullingen. Denk hierbij aan een zangeres die drie optredens van een half uur verzorgd. Of kies een DJ optreden in combinatie met saxofonist. Je collega’s zullen deze vorm van entertainment enorm kunnen waarderen.

Hebben we je interesse gewekt? Schroom niet en neem gerust contact met ons op. We geven je graag antwoord op jouw vragen of sturen geheel vrijblijvend een offerte naar je toe.

[Meer over DJ’s 4 Party op je bedrijfsfeest]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.