DJ's 4 PartyTop 10 Openingsnummers Bruiloft

Top 10 Openingsnummers Bruiloft

Openingsnummers bruiloft. De meest gestelde vraag die wij krijgen van bruidsparen is: “hebben jullie nog tips voor een originele openingsdans?” Wij hebben het vaak genoeg meegemaakt, bruidsparen die de gekste openingsdansjes doen, van de kabouterdans tot happy hardcore! Meestal gaat het wat minder extreem, en is het een rustige openingsdans of gelijk een hele swingende. Wat wordt jullie openingsdans?

Doe de openingsdans die bij je past

Laat jullie vooral niet leiden wat anderen doen, kies de muziek en dansstijl die bij je past. Waar vroeger iedereen een verplichte quickstep deed, zien we dit tegenwoordig nog zelden. Een goede keuze is te beginnen met  rustig nummer voor een romantische sfeer, 1 a 2 coupletten. En dan direct opgevolgd door een swingend nummer waar jullie gelijk iedereen de dansvloer op trekken.

Wel of geen openingsdans

Voor de meeste bruidsparen is een openingsdans een enorme uitfaging. Toch wordt het enorm gewaardeerd om het feest te openen met eens. Want de stemming zit gelijk goed in waardoor de gasten de weg naar de dansvloer makkelijk weten te vindden. Zeker wanneer jullie er een echt spektakel van maken. Maar past een openingsdans niet bij jullie dan adviseren wij het zeker niet te doen.

Originele openingsdans

Zijn die traditionele dansen toch niet helemaal jullie ding? En willen jullie liever een echte show opdragen? Ga dan voor een moderne openingsdans. Je zou hierbij kunnen denken aan bijvoorbeeld een flashmob. Hierbij studeer je met een grote groep een kort, simpel dansje in dat jullie met z’n allen tegelijkertijd uitvoeren. Als dit goed ingestudeerd is en als alles gelijk gaat, kan dit een heel indrukwekkend resultaat opleveren. Of kies er juist voor om verschillende stijlen te mixen, begin bijvoorbeeld rustig en ga dan ineens helemaal los. Je gasten zullen versteld staan! DJ’s 4 Party helpt je graag verder met het monteren van jullie wedding mix

Populaire openingnummers bruiloft

Van Nederlandse bodem

 

Laat je niet gek maken

Het is heel verleidelijk om je enorm druk te maken over het openingsnummer voor je bruiloft. Nergens voor nodig. Het is jullie moment, geniet ervan. Leuk zo’n top 10 lijstje maar ons advies is: volg je eigen gevoel en kies jullie eigen favoriete liedje. Niets moet, alles mag. Maar wat jullie ook doen, vergeet vooral niet het belangrijkste: GENIET!!

Benieuwd naar wat wij nog meer voor jullie bruiloft kunnen betekenen? Vraag dan een offerte aan.

Ja! Ik wil ontvang graag een offerte voor onze bruiloft >

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.