Foto disco feest


Een 70s 80s party Organiseren?

Ga mee terug naar de tijd van toen

Een 70s 80s party zoals ze er vroeger waren, is dat vandaag de dag nog wel mogelijk? Is een 80s party nog steeds hot? Reken maar van yes! Want de groovie dance moves op “can you feel it” of "relifght my fire" kent iedereen natuurlijk wel. Of ga helemaal los op de discoknaller “september" van Earth Wind & Fire. Hoewel deze muziek van de vorige eeuw is, gaan alle gasten helemaal los, iedereen houd ervan, zowel jong als oud. 


Disco klassiekers over de speakers

Een avondje 70s 80s party is ouderwets gezellig en sfeervol. Ga mee terug naar de tijd van de wijde broekspijpen en het flower power gevoel. Met de lekkerste disco hits uit de tijd van Avro's TopPop. DJ's 4 PARTY neemt je tijdens dit jaren 70 feest mee naar die goeie ouwe tijd. Met dit concept ben je verzekerd van een succesvol evenement.


70s 80s party van Vinyl

Om de sfeer van de jaren 70 en jaren 80 te evenaren draaien onze DJ's de hits van vinyl. Af en toe een beetje krakend maar met de emotie van toen. Bovendien kunnen gasten hun favoriete single uitzoeken. 

foto Vinyl feest


Zoek! - GEEF AAN DE DJ! - FEEST!


Wat is er nu leuker dan dat jouw gasten hun favoriete nummer zelf kunnen uitzoeken? Er staan bakken met honderden vinyl singles uit deze periode ter beschikbaar. Interactief en natuurlijk veel lol, want het roept sowieso goede herinneringen op om oude hoesjes terug te bekijken. Daarnaast wordt het singletje ook nog eens gedraaid door onze DJ!


Er staat van alles tussen: Michael Jackson, Grease, Wham, Earth Wind & Fire, Meatloaf, Golden earring en nog veel meer 70's / 80's hits


foto jaren 70 80 feest
foto 70s 80s party
Foto disco feest
Foto groep feestgangers

Jouw 70s 80s party, zonder zorgen

Boek onze jaren 70 80 disco party tijdens een bedrijfsfeest, verjaardag of themafeest. Van kleine intieme feesten tot aan de grote evenementen. Alle populaire floorfillers uit de 70s en 80s komen voorbij . Zoals: Madonna, Michael Jackson, Wham! Maar ook Abba en Doe maar. Alles is mogelijk en de gasten gaan gegarandeerd helemaal uit hun dak!


Waarom DJ's 4 PARTY boeken:


Complete 70s 80s drive in show

Onze disco party is inclusief een schitterende drive in show vol met disco lampen en eventueel een verlichte dansvloer

Combinatie jaren 70 & jaren 80 hits

De disco party is ook te boeken met alleen hits uit de jaren 70 of uit de jaren 80. Maar een combinatie is een echte aanrader!

Jaren 70 & 80 party van vinyl

Alle hits uit de 70 & 80 komen van vinyl! Laat de gasten hun eigen favoriete single uit deze periode uitzoeken.

DJ met live zangeres

Combinatie DJ jaren 70 & 80 met een live zangeres is mogelijk. Onze zangeres heeft een breed scala aan 70s & 80's hits op haar repertoire lijst.

Interesse gewekt?

Wil je een offerte aanvragen voor een disco party? Kom dan in contact met ons.

Kom alvast in de disco sfeer - Bekijk deze video


Meest gestelde vragen (FAQ)

1

Is de 70s 80s party ook mogelijk met de muziek van nu?

Ja, dat is mogelijk. Uiteraard zullen de eightees hits het meest gedraaid worden. Indien wenselijk draait onze DJ daarnaast ook zo nu en dan de hits van nu. 

2

Zijn er verschillende opstellingen of shows waar wij uit kunnen kiezen?

DJ's 4 PARTY beschikt over meerdere DJ shows. Voor een jaren 70 80 feest hebben wij meerdere DJ opstellingen. Op iedere locatie. Voor ieder budget. Bekijk ze via deze link.

3

Kunnen mensen ook verzoekjes aanvragen?

Dat kan zeker!  Vraag gerust je favoriete disco klassieker aan. Valt de keuze onze disco party van vinyl dan kunnen de gasten sowieso hun favoriete single uitzoeken. 

4

Hebben jullie een back-up DJ?

Wanneer je een drive-in show bij ons boekt dan is er altijd een reserve DJ beschikbaar. Wel een geruststellend idee mocht de geboekte DJ door omstandigheden uitvallen,

 

Interesse gewekt?

Wil je meer informatie over onze 70s & 80s party's? Of liever direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Kom in contact met ons!


ADRES GEGEVENS


DJ's 4 Party

Koning Lodewijklaan 570

7314 GV  Apeldoorn

Tel: 06 415 19 557

Email: info@djs4party.info

KvK  54546451