DJ's 4 PartyTrouwfeest DJ “Stilstaan op de dansvloer is onmogelijk”

Foto's bruiloft Herman en Eline

Op zoek naar een trouwfeest DJ? Wanneer je op het internet kijkt dan zie je dat het aanbod aan DJ’s enorm is. Wij kunnen ons voorstellen dat je het overzicht kwijt bent geraakt. Wellicht kunnen wij iets voor je betekenen.

Waarom DJ’s 4 PARTY?

  • Onze trouwfeest DJ’s kunnen zich helemaal verplaatsen in de geest van jullie huwelijksfeest.
  • Alleen trouwfeest DJ’s die hun eigen muzieksmaak volledig kunnen uitschakelen.
  • Er is altijd een back up DJ beschikbaar, mocht de geboekte DJ door omstandigheden niet kunnen optreden.
  • Vooraf wordt jullie huwelijksfeest uitvoerig doorgenomen. Er vindt altijd een telefonisch- of persoonlijk gesprek aan huis plaats.
  • Verzoeknummers zijn welkom, van zowel het bruidspaar als van de gasten.
  • Heldere all-in prijzen, geen verassingen achteraf. Er is al een DJ show beschikbaar vanaf 450 EURO.

Wij zijn geïnteresseerd! Stuur ons een offerte>>

 

Trouwfeest DJ – Dit zeggen andere bruidsparen

Bruiloft foto

Inspelen op sfeer 10 /10

Vriendelijkheid & service /10

Muziekkeuze /10

Afgelopen zaterdag heeft Berry voor de muziek van ons trouwfeest gezorgd en niet alleen de muziek was goed, er hebben mensen gedanst die je normaal nooit op de dansvloer vindt, echt fantastisch! ook de uitstraling, de lichten en het geluid was super. Berry is professioneel en luistert goed naar jouw wensen, een echte aanrader wat ons betreft!

Milonne en Rick uit Utrecht

 

Bruidspaar Els en Niels

Inspelen op sfeer /10

Vriendelijkheid & service /10

Muziekkeuze /10

We hebben een topavond gehad. Ons doel was een volle dansvloer en dat is goed gelukt! De DJ was vriendelijk, speelde goed in op de sfeer en de muziekkeuze was top! De lichtset was prima, niet te overdreven wat we top vonden! De communicatie was duidelijk en tijdig, niks op aan te merken! Bedankt!

Ellen en Niels Norg uit Groningen

 

Bruidspaar Robin en Nienke

Inspelen op sfeer /10

Vriendelijkheid & service /10

Muziekkeuze /10

Na een online zoektocht kwamen we bij DJ’s 4 Party terecht. Wij hebben voor jullie gekozen omdat de reviews positief waren. Gedurende het hele traject, van voorbereiding tot de bruiloft is er uitstekend en super helder gecommuniceerd. Het feest is erg leuk geworden, omdat de DJ goed wist in te spelen op de sfeer. De DJ wist in no-time iedereen op de dansvloer te krijgen. Al met al hebben wij door onze keuze voor DJ’s 4 Party ons geen moment zorgen hoeven te maken over het (dans)feest. Wij kunnen dan ook iedereen dit bedrijf van harte aanbevelen!

Robin en Nienke uit Daalerveen

Bekijk onze facebookpagina voor nog meer echte recensies >>

DJ bruiloft uit de regio

DJ’s 4 PARTY beschikt over DJ’s die verspreid in het land zitten. De reiskosten blijven hierdoor laag of zelfs nihil. Iedere DJ heeft minimaal 2 jaar ervaring en is allround, dat wil zeggen dat hij op ieder feest inzetbaar is. Daarnaast schakelt hij zijn eigen muzieksmaak uit en speelt hij in op de muzikale wensen van de dansers! Dit zijn onze allround DJ’s:

DJ Kai

DJ Kai voor een feest  REGIO GRONINGEN, DRENTHE EN OVERIJSSEL

Trouwfeest DJ Kai is hèt voorbeeld van een echte feest DJ

Met een legio aan feestnummers en echte partyknallers bouwt hij ieder feestje in een klap om tot een feest die zijn weerga niet kent. Zijn opswepende sound en swingende muzikale combinaties kennen geen grenzen en zorgen ervoor dat iedereen de dansvloer weet te vinden!

Stap in een muzikaal avontuur die je terug brengt naar de leukste hits van vroeger, de gezelligste meezingers van nu en de up-tempo beats van de toekomst.

Ben je klaar voor een écht feest?

DJ Edwin

 REGIO FRIESLAND EN DRENTHE

Trouwfeest DJ Edwin uit Assen treedt op onder de naam: Mr. Partystarter. Hij is een allround-DJ die inspeelt op het publiek. Van the 80’s tot House-muziek, en van bruiloften tot verjaardagen, hij zorgt dat iedereen losgaat!

Het wordt altijd een party met DJ Edwin. Hij trakteert je op een swingende muziekmix van 80’s & 90’s muziek, NL-talig,  ski-hut en top 40 hits.

Dj Edwin is ook niet bang om de microfoon te pakken waardoor je zomaar in eens een echte zanger voor je hebt staan in plaats van een DJ.

DJ Milan

Deejay Milan  REGIO GELDERLAND EN BRABANT

Trouwfeest DJ Milan is onze jongste DJ en draait sinds een paar jaar zelfstandig op bruiloften en verjaardagsfeesten. Hij is de “Martin Garrix” van de allround feesten.

Ondanks zijn jonge leeftijd heeft hij meer dan voldoende kennis opgebouwd om alle gasten een spetterende avond te geven. Van de oldtime classics uit de eightees tot aan de booming hits van de afgelopen jaren.

Thema avond met bijvoorbeeld nederlandsstalige hits? Kan geregeld worden. Meer liefhebber van een 90’s & 00’s party? Geen probleem

DJ Gerard en DJ Sonja

Allround deeyays Gerard en Sonja  REGIO FRIESLAND EN GRONINGEN

Gerard en Sonja zijn twee DJ’s die spetterende DJ shows geven.  Met hun enthousiaste manier van draaien zijn ze een graag geziene gast op ieder feest.

Dit beroemde duo boek je nu ook via DJ’s 4 PARTY. Twee ervaren DJ’s die voor een waanzinige bruiloft of all time themafeest te boeken zijn.

Partyfotograaf boeken? Geen probleem! Sonja zal tijdens het feest naast het DJ-en ook de mooiste foto’s schieten. Deze ontvang je vervolgens digitaal via WeTransfer.

DJ Berry

DJ Berry voor een feest  REGIO GELDERLAND, NOORD- EN ZUID HOLLAND

Trouwfeest DJ Berry is een one of a kind deejay die al ruim 20 jaar elke party naar een hoog niveau tilt met zijn doordachte, opzwepende muziekstijl gaat het dak eraf.

Zoals veel deejays begon DJ Berry op jonge leeftijd als vaste DJ in clubs waar dance classics,  pop NL-talig, reaggeae en salsa de gangbare muziek was. Vooral deze unieke combinatie zorgde voor de veelzijdigheid van DJ Berry. Hier werd later de jaren 90 en de opkomende happy hardcore en dance aan toegevoegd, met als gevolg  een echte allround DJ, die vandaag de dag nog steeds op themafeesten en bruiloften actief is

Het is absoluut feest wanneer je DJ Berry boekt! Lees hier zijn recensies.

“Onze trouwfotograaf ging om 18.00 uur al weg, toch gebeurde er nog zoveel op ons huwelijksfeest”

De first look, fotoshoot met het bruidspaar, de trouwceremonie, taart, toast, de groepsfoto’s met familie en vrienden Partyfotograafzijn vaak speciale momenten voor in het trouwalbum. Maar vaak is de bruidsfotograaf voor het diner vertrokken, terwijl tijdens het avondfeest nog zoveel mooie momenten vastgelegd kunnen worden. Misschien minder interessant voor het album, maar o zo leuk om er toch bij te hebben. En om nu meteen weer die ene oom of kennis daarvoor te vragen.

Onze professionele partyfotograaf is hierin de oplossing. Op een sfeervolle en vooral mooie manier worden al die unieke, bijzondere, emotionele, feestelijke en hilarische momenten vast gelegd. Zodat jullie na de laatste dans nog lang kunnen nagenieten van jullie superbruiloft. Samen maken wij de mooiste herinneringen!

 

Het perfecte openingsnummer gemaakt door onze trouwfeest DJ

Vaak ontvangen wij het verzoek van bruidsparen of wij nog een openingsnummer kunnen adviseren. Regelmatig monteren wij diverse nummers aan elkaar om zo de perfecte openingsnummer op maat te creëren. Meestal start het bruidspaar met een slow nummer gevolgd door een aantal; korte swingende nummers. Vraag naar onze mogelijkheden. Of bekijk onderstaande pagina voor meet informatie.

Top 10 met de beste openingsnummers>

Eén op de drie aanvragen is een mond-op-mond boeking

Jullie huwelijksdag afsluiten met een spetterend feest is ons ultieme doel. Daar is DJ’s 4 Party al meer dan 10 jaar in gespecialiseerd. Wist je dat één op drie aanvragen bij DJ’s 4 Party een via-via boeking is? Regelmatig worden wij bij bruidsparen door vrienden of familie aanbevolen. Daar zijn we natuurlijk heel trots op.

Hebben wij je interesse gewekt? Misschien zijn onderstaande aanbiedingen iets voor jullie:

 

Ja! ik ben geïnteresseerd in jullie bruiloft DJ shows>>