DJ's 4 PartyDJ BEDRIJFSFEEST HUREN?

Boek alle entertainment bij één aanspreekpunt

STUUR MIJ MEER INFORMATIE06 415 19 557

Bekijk onze arrangementen

10 MEESTGESTELDE VRAGEN

10 MEESTGESTELDE VRAGEN

ALL INCLUSIVE BEDRIJFSFEESTEN

Voor een DJ bedrijfsfeest hebben wij je veel te bieden. DJ’s 4 Party is de specialist op het gebied van swingende themafeesten en entertainment. Onze drive-in shows, DJs, artiesten en partyfotografen vind je wekelijks op bedrijfsevenementen, bruiloften en andere feesten. Ons team bestaat uit enthousiaste mensen met passie voor het entertainment vak die u graag helpen om uw feest of event tot een succes te maken. Dat we hierin succesvol zijn blijkt wel uit de reacties van onze klanten.

Optreden dj met zanger,zangeres

LIVE OPTREDENS

Een DJ gecombineerd met de impact van een live artiest. Gedurende het optreden van de DJ zingt de live artiest in korte sessies mee met de DJ. Een gangmaker voor ieder bedrijfsfeest!  De muziekstijl stemmen wij zoveel mogelijk af met je persoonlijke voorkeur. Wij verzorgen een compleet pakket van een attente, allround DJ, top-live artiest, professionele DJ.

PARTYFOTOGRAAF

Wat is er nou leuker om achteraf kwailitatief hoogstaande foto’s van het themafeest te ontvangen? Boek je een swingend themafeest bij DJ’s 4 PARTY dan is de inhuur van een ervaren partyfotograaf inbegrepen.

DISCO BINGO

Ontdek onze swingende interacties. Start de avond met een swingende disco bingo. Dat betekent bingo spelen zoals je vast wel kent maar in plaats van nummers staan er titels van bekende popsongs op de bingo kaart. Alle thema’s zijn mogelijk: meezingen en bingo spelen met de hollandse hits. maar ook het thema 80’s & 90’s of de zomerhits zijn echte aanraders.

ENTERTAINMENT GIRLS

Zo ontzettend gezellig, deze vrolijke  entertainment girls. Zij ontvangen uw gasten, presenteren en openen het feest, nemen uw gasten mee de dansvloer op. Tussendoor schieten ze ook nog eens leuke foto’s met de collega’s, kortom een fantastische toevoeging als entertainment voor een bedrijfsfeest

 

ZIJ KUNNEN HET WETEN

Rianne uit Amerongen
“Wij vonden het een zeer geslaagd feest. Wij hadden gekozen voor een 90’s party. Voor Amerongse begrippen ging het publiek snel de dansvloer op, dus dat is een goed teken. De verlichte dansvloer en de verlichte statafels maakte het helemaal af qua aankleding en sfeer. De communicatie zowel vooraf als op het feest was snel en vriendelijk”
Rianne uit Amerongen
Jan Willem uit Utrecht
We hadden meteen een klik vanaf de eerste bespreking. DJ's 4 PARTY heeft ons feest tot een feest gemaakt waar onze gasten nog steeds over praten. Alles was mogelijk en hij dacht in alles mee. Echt helemaal top.
Jan Willem uit Utrecht
Monique uit Oirschot
Esther nogmaals bedankt voor het geweldige optreden tijdens ons feestje. Mede dankzij jou was deze avond super!!! Ook de DJ was super.
Monique uit Oirschot

Zullen we kennismaken? Of een offerte aanvragen?