DJ's 4 PartyFeestje? Boek een dj saxofonist of andere muzikanten

dj met live rtiest

Wie van elke evenement, feest of bruiloft écht een bijzonder feest wil maken, die boekt tegenwoordig een dj. Wil je een nóg groter feest dan is een dj met zangeres of een dj met percussionist of een dj saxofonist een meer dan prima optie. En het mooie is wel dat zij de muziek zullen brengen die jij feestelijk vindt of waar jij goede herinneringen aan bewaart. Vaak huur je de dj voor de gehele avond en doet de zangeres of percussionist een deel van de avond mee. Maar, alles is mogelijk, een dj met saxofonist of een dj met zangeres is uiteraard ook voor de gehele avond te boeken Het is maar net wat je wit. Uiteraard boek je de artiesten inclusief uitstekende geluid- en lichtapparatuur.

DJ saxofonist of andere artiest

Meer en meer neemt de dj de plek van een band over. Een dj is moderner en kan gemakkelijker inspelen op de specifieke wensen van de feestende menigte. Een band, hoe kwalitatief goed dan ook, draait toch vaak een vaste lijst met nummers af. Verzoekplaatjes aanvragen gaat bij een dj ook een stuk eenvoudiger dan bij een band, terwijl een band vaak duurder is dan een dj alleen al vanwege het feit dat een band uit meerdere mensen bestaat. Wie het beste van beide wil, die huurt een dj met zangeres of een dj met percussionist in. Of die laat iemand met een saxofoon voor een extra dimensie zorgen. Zo combineer je de charme van live muziek van een band met de veelzijdigheid en flexibiliteit van een dj. Uiteraard is er keuze uit de dj zangeres, dj percussionist of dj saxofonist die het meest geschikt voor het soort feest is.

Tip! DJ optreden met zangeres Esther van Heeswijk

Nu ook via DJ’s 4 Party! Zangeres Esther van Heeswijk. Deze zangeres heeft niet alleen een gouden stem maar weet ook het publiek prima te entertainen. Zangeres Esther zal 2 optredens van 30 minuten verzorgen. Daarnaast zal onze DJ de gasten van de de beste muziekmix voorzien. Bekijk hier een optreden van zangeres Esther van Heeswijk

Heel veel feestervaring

De in te huren dj, muzikanten en zangeressen kennen het klappen van de zweep en kunnen rerugvallen op heel veel feestervaring. Als geen ander zijn ze in staat het feest op gang te brengen en houden. Behalve de vocale kwaliteiten hebben de beschikbare muzikanten over de juiste uitstraling voor elk type feest en zijn ze creatief. Als geen ander voelen ze aan wat op dat moment gewenst is. Vanwege het feit dat er gewerkt wordt met verschillende zangeressen en muzikanten, is er altijd iemand beschikbaar. Ook in geval van ziekte of andere rampspoed dus. En dat is uiteraard een geruststellende gedachte.

Elke locatie

Ook over de apparatuur hoef je je geen zorgen te maken. Behalve de mensen, wordt ook de apparatuur geleverd. Apparatuur die garant staat voor licht en geluid van uitstekende kwaliteit. Het maakt niet uit waar het feest gehouden wordt, de artiesten weten op elke locatie voor sfeer en feest te zorgen. Of dat in een kasteel of in een grote schuur is, altijd wordt met dezelfde passie en inzet geprobeerd om perfectie te bieden.

Niets is onmogelijk

Uiteraard is de klant Koning en staan de muziekwensen van de klant centraal, ook in de keuze voor een dj met saxofonist of een dj met zangeres of een combinatie van dj, zangeres en muzikanten. De muziekkeuze zal vooraf doorgenomen worden, terwijl er extra feest geleverd kan worden in de vorm van bijvoorbeeld een verlichte dansvloer of live videobeelden. Over muziekkeuze gesproken: gemiddeld genomen hebben de Dj’s tenminste tienduizend hits paraat. Het is maar net wat jij wilt en waar de locatie zich voor leent. Met een dj, een zangeres, een percussionist of saxofonist wordt elk feest onvergetelijk en gaan de voetjes honderd procent zeker van de vloer. Een feest is maatwerk. Het moet wel een geruststellende gedachte zijn dat niets onmogelijk is.

Meer weten over onze dj live optredens?

DJ’s 4 Party beschikt over ervaren dj’s, een zanger(es), percussionist, saxofonist en een drummer. Vraag gerust om informatie over inhuur van een dj met live performance. Ook de combinatie met meerdere artiesten is mogelijk. Bijvoorbeeld DJ + zangeres + percussionist.

Ja! Ik wil ontvang graag een offerte voor ons feest >

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.