DJ's 4 PartyEen goede bruiloft DJ maakt het verschil

André en Astrid

Ga jij binnenkort trouwen met de liefde van je leven? Lees dan snel verder, want in dit artikel vertellen we je precies waarom een DJ huwelijksfeest niet mag ontbreken op jouw bruiloft.

Trouwen, het organiseren van deze mooiste dag van je leven brengt ongetwijfeld een hoop stress met zich mee. Hoe fijn is het als je al jouw wensen voor het feest van te voren kunt doorspreken met een professionele DJ, zodat je dat in ieder geval van je lijstje kunt schrappen.

Waarom mag een bruiloft DJ niet ontbreken op jullie trouwfeest?
Na de ceremonie, het eten van de taart, de receptie en het diner met familie komt het moment waar iedereen (en ook alle gasten) naar uit kijken, het feest! Hoewel de rest van de dag natuurlijk ook geweldig is, is dit het moment om even lekker los te gaan en samen met al jullie gasten jullie liefde te vieren.

Alleen wat als iedereen netjes op zijn stoel blijft zitten of blijft hangen aan de statafels? De juiste DJ mag om deze reden niet ontbreken op jullie huwelijksfeest, want een goede DJ is in staat om een feestje op een rustige manier in gang te zetten en uiteindelijk zowat iedereen op die dansvloer te krijgen!

Wat voor muziek moet ik kiezen?

Het draaien van de juiste muziek is zeer belangrijk om een goede sfeer neer te zetten. Voorafgaand bespreek je met de DJ wat voor muziek jullie leuk vinden en graag willen horen. Natuurlijk past de DJ zijn programma aan op jullie smaak en op het publiek. Zo ben jij er zeker van dat al jouw gasten kunnen genieten van een topfeest. Het fijne van een professionele DJ is dat je enkel jullie wensen hoeft aan te geven en de uiteindelijke selectie niet iets is waar jij je nog zorgen om hoeft te maken en lekker voor jullie wordt geregeld. Of jullie nu houden van Nederlandstalige meezingers of stevige dancenummers, van top 40 tot swingende R&B, de DJ zorgt ervoor dat jullie de hele avond lekker kunnen dansen en ontspannen.

Meer dan alleen muziek met een DJ bruiloft.

Als je bij ons een DJ boekt, dan zorgen wij niet alleen voor de juiste muziek, maar ook voor lichteffecten. Dit zorgt ervoor dat jullie trouwfeest echt een feest wordt en je tot diep in de nacht kunt dansen. Natuurlijk kun je vooraf aangeven wat jullie leuk vinden. Misschien wil je het begin van het feest rustig houden, omdat er dan wellicht ook wat oudere gasten aanwezig zijn. Het slot van het feest wil je misschien afsluiten met een echte lasershow, waardoor jullie samen met jullie vrienden tot in de stille uurtjes nog kunnen genieten.

Naast de muziek, kun je ook de lichteffecten helemaal naar eigen wens invullen. Standaard zorgen wij ervoor dat de DJ alle benodigde apparatuur meeneemt, jullie hoeven hiervoor niets te regelen. Dit is altijd inclusief een luxe verlichte DJ-booth, disco effecten en een lichtshow. Hebben jullie wel zin in een echt knalfeest, dan kun je ook kiezen voor een verlichte dansvloer en/of danszuilen. Naast een lichtshow, kunnen we ook een echte lasershow neerzetten. Houden jullie wel van een feestje, dan zorgen wij er voor dat iedereen zich in een hippe nachtclub waant. Liever iets romantischer, dan is onze fonkelende LED sterrendoek misschien een idee en dans je samen met jouw partner onder de felgekleurde sterren.

Hou jij van een verzoeknummertje? Er is toch eigenlijk niets leukers dan het aanvragen van een verzoeknummertje. Natuurlijk voor de eerste dans, maar gasten weten vast ook wel leuke nummers die symbool staan voor het bruidspaar. Het nummer waarop jullie voor het eerst hebben gedanst of een nummer dat jullie doet denken aan een heerlijke vakantie samen. Misschien vinden de gasten het wel leuk om een paar hits te horen uit jullie schooltijd of dat ene verzoekje dat jullie als tieners tijdens het stappen altijd aanvroegen. En kleine tip, bespreek tijdens het gesprek of verzoeknummers mogelijk zijn bij de door jullie gewenste DJ. Niet iedere Dj en ook niet alle verzoeknummers zijn namelijk mogelijk.

De ceremoniemeester.

Na een stressvolle dag is het feest ook voor jullie ceremoniemeester fijn om even te ontspannen. Hij of zij heeft de dag piekfijn voor jullie geregeld en wat is het fijn als jullie ervoor kunnen zorgen dat de ceremoniemeester op het feest nergens meer aan hoeft te denken. Zo kunnen jullie samen nog wat mooie herinneringen maken aan het einde van een perfecte dag.

Professionaliteit staat bij ons op nummer 1.

Een professionele DJ blijft altijd op de achtergrond, zodat alle aandacht naar het bruidspaar en de gasten gaat. Dit kan bij een familielid dat af en toe plaatjes draait in zijn/haar vrije tijd soms wat anders gaan. Ook zorgt een professionele DJ ervoor dat hij draait naar aanleiding van jullie wensen en niet wat hij/zij of zijn zelf graag zou willen horen. Omdat vooraf alles tot in de puntjes wordt besproken, kom je op de dag zelf niet voor verrassingen te staan en kunnen jullie voor de volle 100% genieten! Met een professionele dj is jullie trouwfeest sowieso een succes.

Wat als de DJ ziek wordt of niet kan? De nachtmerrie van ieder bruidspaar, iemand zegt af. Je hebt alles al die tijd zo nauwkeurig en op tijd geregeld en dan valt er roet in het eten. Hoewel we niet kunnen voorkomen dat jullie DJ ziek wordt, zorgen wij er natuurlijk wel voor dat jullie trouwfeest gewoon kan doorgaan! Hoewel we het liefste de DJ die jullie gesproken hebben inzetten, kan het wel eens voorkomen dat een DJ niet kan komen. Uiteraard zorgen wij dan voor en reserve DJ, waarmee we al jullie wensen tot in de puntjes doorspreken en jullie feest alsnog geweldig wordt.

Een GRATIS partyfotograaf! Als laatste willen we nog laten weten dat als je een DJ bij ons boekt, deze altijd wordt vergezeld van een gratis partyfotograaf. Net als onze DJ garanderen wij professionaliteit en maakt onze fotograaf ook tijdens het feest professionele foto’s. De huwelijksfotograaf is vaak al naar huis en we horen van veel bruidsparen dat ze het jammer vinden alleen maar onscherpe en donkere foto’s te hebben van het trouwfeest. Onze partyfotograaf lost dit probleem op en zorgt ervoor dat ook jullie feest wordt vastgelegd met prachtige foto’s. En met prachtige foto’s bedoelen we zowel romantische foto’s, maar natuurlijk ook knotsgekke foto’s van jullie en de gasten, want vaak zijn de onverwachte en spontane foto’s uiteindelijk de foto’s die je altijd zult koesteren.

Wat kost het boeken van een DJ trouwfeest?

Bij ons kun je kiezen voor verschillende pakketten, zo is er altijd een pakket dat past binnen jullie budget. In ieder pakket zitten de basisdingen inbegrepen, zoals de DJ, apparatuur, fotograaf en reiskosten, zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan en weet je waar je aan toe bent. Het is voor ons het allerbelangrijkste dat jullie dag een topdag wordt. Het is zelfs mogelijk om alvast een voorproefje te krijgen, door gezellig langs te komen op een van onze demo dagen en jullie zelf kunnen zien hoe het er op jullie feest uit gaat zien en jullie de sfeer al kunnen proeven. Wat zeg je ervan, hebben jullie al zin in een feestje?

Benieuwd naar een optreden? Bekijk deze video: https://www.youtube.com/watch?v=L3C0vc4Upg0

 

OFFERTE AANVRAGEN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.