DJ's 4 PartyPersoneelsuitje – Back to the 70’s & 80’s

Vinyl feest

Wil jij een onvergetelijk personeelsuitje organiseren? Wij helpen jou bij het organiseren van een perfect Back to the 70’s & 80’s themafeest! Een personeelsuitje in de stijl van de jaren 70 en 80 met zowel de aankleding als de muziek. Organiseer jouw personeelsuitje op locatie of in het bedrijfsrestaurant.

Back to the 70’s & 80’s party

In de jaren ’70 kwam de muziekstijl disco op. De disco bestaat weer uit funk-, soul- en salsamuziek. Disco komt voort uit het woord ‘discotheek’, een plaats waar mensen heen kunnen gaan om te dansen en te feesten. Bekende groepnamen als ABBA, Earth Wind & Fire en KC & The Sunshine Band vierden hun meeste successen in de jaren 70.

Disco was héél erg populair in deze jaren. Het was zo populair omdat het meestal hele vrolijke muziek was. In de discotheken schitterden de discobollen, lichten en de spiegels. Hieronder zie je een filmpje van zo’n avond in de discotheek.

Foto feestgangers

De jaren 80 waar de megasterren zoals Michael JacksonPrince en Madonna schitterden. De jaren 80 was de geboorte van onder new wave muziek. In het algemeen wordt de muziek gekenmerkt door melo dramatische deuntjes, welke in groot contrast stonden met de muziek uit de jaren 70. Denk aan groepen als The Cure en Duran Duran.

Hapjes en drankjes

De jaren 80 staan bekend om de opkomst van streetfood. Eten halen bij diverse foodtrucks of de festivals van toen. Dit is uiteraard ook mogelijk op jullie personeelsuitje! Er kunnen leuke foodtrucks geregeld worden zoals een Hotdog truck of een burgerbar. Uiteraard zullen er op het feest diverse hapjes worden uitgedeeld aan de gasten. Verder zullen de drankjes onbeperkt aanwezig zijn, we willen natuurlijk niet dat je gasten zonder drinken komen te staan.

Een feest met vinyl en cd singles feest met 45 toeren singles

Jaren 70 en 80 muziek van vinyl

Wat is er nu leuker dan dat collega’s zelf hun eigen favoriete 70s of 80s nummer kunnen uitzoeken? Daarom kun je bij DJ’s Party een 70s & 80s Party met vinyl boeken. Er staan tijdens dit personeelsuitje honderden singles klaar om gedraaid te worden. Onder het motto: Kies – Geef – Dans ontstaat er gezellig swingend personeelsuitje.

Photobooth of partyfotograaf

Een photobooth is een leuke toevoeging aan je themafeest, al helemaal in 80’s & 90’s stijl. Met leuke jeugdsentimentele kleinigheidjes op de foto gaan. Denk aan zweetbandjes, nepsnorren of zelfs een ghetto blaster. De foto’s zijn erg leuk om mee naar huis te geven aan je gasten.

Foto feestgangers

Rustig beginnen, swingend eindigen

Als je collega’s net arriveren, zullen ze niet meteen de dansvloer op rennen. Onze DJ draait daarom aan het begin van de avond vaak achtergrondmuziek zodat iedereen in de stemming kan komen. Na verloop van tijd zullen de nummers dansbaar zijn en komen de collega’s vanzelf op de dansvloer.

Professionele lichtshow

Vaak wordt er niet bij stilgestaan. Maar ook de lichtshow speelt een belangrijke rol op bedrijfsfeesten. Je kunt het heel basic houden met een aantal disco spots en movingheads. Maar als het budget van je bedrijf het toelaat dan is een verlichte dansvloer ook een aanrader! Deze werkt als een publieksmagneet waardoor collega’s gemakkelijker op de dansvloer komen.

Video verlichte dansvloer: https://www.youtube.com/watch?v=QWZR4SNwfBg

De gezelligste personeelsuitjes

Wij organiseren het leukste Back to the 70’s & 80’s personeelsuitje helemaal naar wens. Een personeelsuitje die iedereen terug laat gaan naar zijn of haar jeugd!  Inclusief interacties en vinyl singles.

Interesse of meer informatie?

Hebben we je interesse gewekt? Schroom niet en neem gerust contact met ons op. We geven je graag antwoord op jouw vragen of sturen geheel vrijblijvend een offerte naar je toe.

{Meer over DJ’s 4 Party op je feest}

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.