DJ's 4 PartyThemafeest Ideeën – Bekijk deze tips!

Themafeest 70's AND 80's

Op zoek naar leuke ideeën voor een themafeest? Hieronder geven wij je een overzicht met onze twee populairste feesten:

1. een 70s Party

Ga mee terug naar de tijd van Avro’s Toppop met knallende hits van Earth Wind & Fire, KC & The Sunshine Band, The Tramps en nog veel meer echte floor fillers. Combineer dit swingende feest met een vinyl DJ. Laat je gasten uit onze bakken met jaren 70 singletjes hun eigen favoriet uitzoeken. Onze DJ draait ze graag.

vinyl sigletjes

2. een 70s en 80s Party

Combineer onze disco party met de beste hits uit de jaren. Zo spreek je een bredere doelgroep aan. Hits van Prince, Madonna, Wham, Michael Jackson en vele anderen komen gegarandeerd voorbij. Ook een 70s 80s party is ook te combineren met een vinyl party. Laat jouw gasten hun favoriet uit bakken met honderden 45 toeren singletjs uitzoeken.

Themafeest ideeën van vinyl

Inter actiever is niet mogelijk Boek onze disco party vinyl show. Laat jouw gasten zelf de muziek bepalen. Hoe gaat dit zijn werk? Wij plaatsen bakken met honderden populaire vinyl singletjes uit de jaren 70 en jaren 80 op het podium. Alle aanwezigen kunnen hun favoriete single uitkiezen en deze aan de DJ geven. Daarnaast is het ook leuk om de oude hoesjes weer eens terug te zien. Ook de nostalgische kraken van vinyl maken een positieve vibe bij de gasten los. Wanneer er meer dan 50 personen aanwezig zijn dan hanteren we maximum aantal singletjes per persoon, zodat ieders favoriet gedraaid kan worden.

Themafeest ideeën

Een themafeest organiseren is momenteel razend populair. Niet zo gek want een goed georganiseerd themafeest brengt de gasten naar een compleet andere wereld. Maar het kan echter een hoop gedoe zijn. Een themafeest of thema avond vraagt immers om een strakke voorbereiding. En kom maar eens op originele themafeest ideeën!

Maar de volgende vragen komen automatisch naar boven bij het organiseren van een themafeest:

  • Geef je het feest binnen of buiten?
  • Hoeveel budget is er beschikbaar?
  • Zijn de gasten wel geïnteresseerd een dans themafeest?

Retro party Grollo

Waarom wil je een themafeest geven?

Het is belangrijk om te weten waarom je een themafeest wilt geven. Wanneer je het doel weet, kun je gaan kijken naar de invulling. Denk hierbij aan:

  • een themafeest ter gelegenheid van het behalen van een target
  • een promotiefeest binnen het bedrijf
  • het jaarlijkse bedrijfsuitje
  • teamuitje voor versterken van de teamgeest

Op locatie of in het bedrijfsrestaurant

Waar wil je themafeest geven? Wanneer je besluit om bijvoorbeeld voor een partycentrum te kiezen dan zijn meestal alle attributen aanwezig om er een top feest van te maken. Echter wanneer de keuze op de eigen bedrijfskantine is gevallen, houd dxan rekening met inhuur van een lichtshow eventueel aangevuld met verlichte dansvloer.

Wie komen er?

Een themafeest zonder gasten is ondenkbaar. Wie komen er op het feest? Alleen de collega’s of ook met aanhang? Het is wel zo handig om dit te weten. Wanneer je bijvoorbeeld een feest geeft om de teamgeest te versterken dan is het misschien beter om de aanhang niet uit te nodigen.

Themafeest ideeën – de uitnodiging

Het is ontzettend origineel om een uitnodiging aan de collega’s te versturen. Hierdoor ontstaat zoiets als voorpret en kijkt iedereen steeds meer uit naar dit themafeest. Op www.uitgenodigd.nl kun je leuke creatieve indeën vinden

Ontvangst van de gasten

Wat kun je regelen wanneer de gasten binnenkomen? Leg een rode loper uit, dit maakt al een special gevoel los bij de gasten. Regel daarnaast een butler of ontvangstdames en ontvang de gasten met een glaasje prosecco. Iedereen geniet al van deze speaciale behandeling.

Drankjes en hapjes regelen

Het verzorgen van hapjes en drankjes moet gewoon goed zijn. Of het nu gaat om een themafeest of een andere gelegenheid, een feest valt of staat met goede catering. Ook kun je voor de verzorging van hapjes en drankjes een professioneel bedrijf inschakelen.

Themafeest op niveau organiseren?

Wanneer je een chique feest wilt geven, zorg dan voor speciale dranken zoals whiskeys, wijnen of cocktails. Eventueel kun je een cocktail bar inhuren of diverse losse barren met diverse speciale dranken. Een andere tip is het inhuren van zuurstof bar met verschillende aroma’s.

Themafeest met photoboothPhotobooth

Foto’s maken op feesten. We doen niets anders meer. Het zal je daarom niet verbazen dat het inhuren van een photobooth heel populair is. Want wat is er leuker om een foto te ontvangen tijdens het feest. Niet een foto van een smartphone maar eentje die is gemaakt met professionele apparatuur. Gebruik attributen zoals zonnebrillen of pruiken om de meest hilarische foto’s te maken. Vaak is het mogelijk om de gasten één exemplaar mee te geven en een tweede foto voor een fotoboek te gebruiken.

Goodybag

Het feest nadert zijn einde. Regel in de hal een aantal tafels met goed gevulde goodybags. Maak de goodybag persoonlijk vul deze met leuke kado’s zoals bijvoorbeeld een flesje prosecco of een goede kaas. Wees origineel met de uitstraling van de goodybag zodat alle gasten nog lang zullen terugdenken aan dit feest.

Entertainment op je themafeest

Het inhuren van een top DJ voor een themafeest wordt steeds populairder. Maar wees waakzaam voor de zogenaamde hobby DJ’s. Zij hanteren vaak een lagere inhuurprijs. Maar pas op dat goedkoop geen duurkoop wordt. Wanneer je op zoek bent naar een disco DJ dan geven we je de volgende tips:

  • bekijk eerst of de website een professionele uitstraling heeft
  • lees recensies van andere klanten
  • bekijk video’s van vorige feesten

Combinatie DJ optreden met een live artiest

Vind je het inhuren van een DJ niet voldoende? Kies dan voor de combinatie met een live artiest. Denk hierbij aan een saxofonist, zanger, zangeres of een percussionist. De gasten op het feest zullen één van deze combinaties enorm waarderen. Zeker wanneer de DJ of een live artiest ook zorgt interacties en entertainment.

Andere ideeën voor een themafeest of bedrijfsuitje

Er zijn veel muzikale themafeesten te vinden, denk hierbij bijvoorbeeld aan een “back to the 70s 80s feest” Een lekker avondje los gaan op de no-nonsens muziek uit deze roemruchte periode, inclusief glitter kleding en pruiken. Natuurlijk mag de lichtshow met discospots, lasers en nevel niet ontbreken. Ook een typische saturday-night-fever-dancefloor niet ontbreken.

Een andere tip voor een swingend themafeest is de Ibiza party. Waan je in de zomerse sferen van het vakantie eiland Ibinza, inclusief strnd en palmbomen. De DJ draait de echte Ibiza hits van bijvoorbeeld encore une fois, adagio for strings of sex on the beach.

 

 

Interesse gewekt?

Wil je meer informatie over onze DJ single feesten? Of liever direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Kom in contact met ons!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.