DJ's 4 PartyTips: Zo kies je de beste DJ bedrijfsfeest

Deejay voor themafeestem

DJ voor een bedrijfsfeest boeken? Bij een bedrijfsfeest hoort lekkere muziek! En wat is er nu beter dan een DJ die op je bedrijfsfeest de beste nummers draait, verzoeknummers accepteert en iedereen op de dansvloer krijgt? Het belangrijkste is dat er een klik is tussen de collega’s en de geboekte DJ voor een bedrijfsfeest.

Inhoudsopgave

  1. De muziekkeuze van de DJ
  2. Boek een deejay die voor zijn publiek draait
  3. Hoe vind ik een goede DJ voor een bedrijfsfeest?
  4. Het belang van een reserve DJ
  5. Contact met de feest locatie
  6. Het nut van een boekingsformulier

De muziekkeuze van de DJ is bepalend

Op de meeste bedrijfsfeesten is een goede allround deejay wenselijk. Dat wil zeggen dat de geboekte DJ voor een bedrijfsfeest van alle hits uit de 80’s tot aan de hedendaagse muziek op de hoogte is. Maar ook trance, happy hardcore, aprés ski of latin muziek mogen zeker niet ontbreken. Het belangrijkste is dat de DJ goed aanvoelt wat je collega’s willen horen en op los kunnen gaan. Ook is het handig om aan de DJ voorgaand aan het feest een lijst door te geven met genres die niet wenselijk zijn.

Boek een DJ die in dienst van het feest draait

Helaas zijn er ook deejays op de markt die alleen belangstelling hebben voor hun eigen muzieksmaak hebben, niet op de dansvloer letten en al helemaal geen verzoeknummers draai. Je begrijpt het al……..deze categorie dj’s kun je maar beter niet boeken. Er top deejay vind zijn eigen muzieksmaak onbelangrijk en kan ervan geniet dat je collega’s een geweldige avond hebben.

Hoe boek ik een goede DJ voor een bedrijfsfeest?

Deze vraag blijft lastig. Zeker als je weet dat het aanbod op het internet enorm groot is. Bekijk recensies op zijn website of bij externe partijen als “klanten vertellen”  Zijn er op de website van de DJ voor een bedrijfsfeest video’s te zien? Hoe komt de DJ over in een (telefonisch gesprek)? Is het mogelijk om een demo te bezoeken?

Heeft hij een vervanger?

Deejays zijn ook gewoon mensen. Of te wel; ook zij kunnen ziek worden op de dag van het bedrijfsfeest of door andere onvoorziene omstandigheden niet komen draaien. Ga daarom een samenwerking aan met een verhuurbedrijf die ook een reserve DJ beschikbaar. Want je wilt er niet aan denken dat er geen DJ komt opdagen tijdens het bedrijfsfeesten. Vaak hebben hobby dj’s geen back-up achter de hand. Dan is een goedkope prijs van deze categorie deejays aantrekkelijk, maar de beschikbaarheid van een vervanger weegt dan net even zwaarder.

Contact opnemen met de feestlocatie

Wanneer een bedrijfsfeest op een externe feestlocatie wordt georganiseerd en niet in het bedrijfsrestaurant, dan is dient de deejay vooraf contact met de locatie op te nemen. Het is belangrijk om te weten of er regels zijn rondom het volume. En of de locatie zelf beschikt over apparatuur. Ook heeft de DJ en de locatie eigenaar contact hebben over de plek van de DJ show. Ook het tijdstip van opbouwen is belangrijk voor de DJ om te weten.

Boekingsformulier en prijs afspraken

Ga in zee met DJ voor een bedrijfsfeest die alle gegevens vastlegt in een boekingsformulier. Belangrijke details als de datum, tijdstip, feestlocatie, soort feest, muziekkeuze en het aantal personen worden vastgelegd. Maar prijsafspraken omtrent de apparatuur en de ingehuurde deejay dienen zwart op wit worden genoteerd. Zorg er voor dat beide partijen dit formulier ondertekenen, zodat er (achteraf) geen misverstanden kunnen ontstaan.

Wil je meer weten over onze mogelijkheden

DJ voor een bedrijfsfeest huren? Misschien ben je benieuwd naar onze mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op en binnen 12 uur ontvang je een reactie dan wel een vrijblijvende offert van ons

Ja! ik ben geïnteresseerd in jullie mogelijkheden. Stuur mij een offerte>>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.