DJ's 4 Party

Een verjaardag DJ huren?

Een verjaardag DJ huren?
Binnenkort een verjaardag DJ huren, bruiloft DJ of een DJ bedrijfsfeest? Dit zijn onze top deejays voor een spetterend feest:

DJ Kai

DJ Kai voor een feest  Bruiloften  Verjaardagen

DJ Kai is hèt voorbeeld van een echte party DJ

Met een legio aan feestnummers en echte partyknallers bouwt hij ieder feestje in een klap om tot een feest die zijn weerga niet kent. Zijn opswepende sound en swingende muzikale combinaties kennen geen grenzen en zorgen ervoor dat iedereen de dansvloer weet te vinden!

Stap in een muzikaal avontuur die je terug brengt naar de leukste hits van vroeger, de gezelligste meezingers van nu en de up-tempo beats van de toekomst.

Ben je klaar voor een écht feest?

 

DJ Edwin

DJ Edwin  Bruiloften  Verjaardagen

DJ Edwin uit Assen treedt op onder de naam: Mr. Partystarter. Hij is een allround-DJ die inspeelt op het publiek. Van the 80’s tot House-muziek, en van bruiloften tot verjaardagen, hij zorgt dat iedereen losgaat!

Het wordt altijd een party met DJ Edwin. Hij trakteert je op een swingende muziekmix van 80’s & 90’s muziek, NL-talig,  ski-hut en top 40 hits.

Dj Edwin is ook niet bang om de microfoon te pakken waardoor je zomaar in eens een echte zanger voor je hebt staan in plaats van een DJ.

 

DJ Gerard en DJ Sonja

Allround deeyays Gerard en Sonja  Bruiloften  Themafeesten

Gerard en Sonja, beter bekend als DJ Beez 8 Lady S, zijn twee DJ’s die flitsende shows neerzetten.  Met hun waanzinnige Zupertolle Discoparty’s domineerden ze feestvierend Leek en omgeving. Waar je ook kwam, er was geen feest zonder Beez en Lady S!

Dit befaamde duo boek je nu ook samen via DJ’s 4 PARTY. Twee allround DJ’s die voor een swingende bruiloft of spetterend themafeest te boeken zijn.

Fotograaf nodig? Geen probleem! Sonja zal tijdens het feest naast het DJ-en ook de mooiste party pics fotograferen.

 

DJ Berry

Dj Berry huren  Bruiloften  Verjaardagen  Themafeesten

DJ Berry is een allround deejay die al ruim 20 jaar elk feest naar een groot hoogtepunt brengt met zijn uitgekiende, opzwepende stijl van draaien.

Zoals vele dj’s begon DJ Berry op jonge leeftijd als vaste DJ in cafe’s waar dance. rock, NL-talig, reaggeton en latin de gangbare muziek was. Juist deze unieke combinatie zorgde voor de veelzijdigheid van DJ Berry. Hier werd in de jaren 90 de opkomende happy hardcore en dance aan toegevoegd, wat resulteerde tot een allround DJ, die vandaag de dag nog steeds op themafeesten en bruiloften actief is

Het is gegarandeerd feest wanneer je DJ Berry boekt! Lees hier zijn recensies.

Meer informatie over een DJ huren      Direct een offerte aanvragen 

De populariteit van een verjaardag DJ

In dit artikel ga ik het hebben over de populariteit van een verjaardag DJ op feesten en partijen. Hieronder een korte inhoudsopgave
  1. Waarom een DJ regelen voor je verjaardag
  2. Hoe kun je een DJ regelen
  3. Wat is de prijs van een DJ
  4. Waar je je verjaardag viert met een DJ
  5. Hoe vind je de geschikte DJ voor je verjaardagsfeest
  6. Wat wij voor je kunnen betekenen
  7. Demo show / kijkdag

Binnenkort Jarig? Alvast van harte gefeliciteerd

Je wordt binnenkort dertig, veertig of vijftig jaar en je wilt een feest organiseren. Met een verjaardag DJ kun je er voor zorgen dat het feest nog leuker wordt. Maar hoe duur is een dj, hoe regel je een dj en waarom is een dj belangrijk voor een gezellig feest? Dat leg ik je uit in dit artikel.

Waarom een DJ regelen?

Een verjaardag DJ kan een feest een stuk leuker maken. Een dj weet exact wat hij moet doen om de mensen op de dansvloer in beweging te krijgen, dit zorgt voor een leuke en gezellige sfeer. Daarnaast kun je bij de dj een verzoeknummer indienen als je vindt dat er een nummer echt niet mag ontbreken op je feest. Een dj heeft dus veel invloed op de stemming van een feest.

Dj GerardHoe kun je een verjaardag DJ regelen?

Je kunt makkelijk een dj boeken via een een verhuurbedrijf zoals DJ’s 4 PARTY. Ze hebben vaak keuze uit veel verschillende dj’s. Zo kun je precies kijken welke dj bij jou feest past. Meestal zijn de dj’s geschikt voor verschillende muzikale thema’s, je kunt bijvoorbeeld een dj boeken voor een gezellige borrel, maar ook voor een leuke houseparty. Of wat dacht je van een themafeest waar alle gasten verkleed naar toe komen.

Hoe duur is een DJ?

De prijs van een verjaardag DJ hangt af van de bekendheid van de DJ en hoe goed de DJ is. Een hele bekende DJ met veel ervaring is duurder dan een DJ die net begonnen is. Als je een betrouwbare DJ wilt boeken die al redelijk ervaren is moet je denken aan een bedrag van minstens vierhonderd euro. Dit lijkt misschien behoorlijk duur, maar je moet wel bedenken dat de DJ in de meeste gevallen zelf voor licht en geluid zorgt. Meestal heeft de DJ voor het licht en geluid een installatie van een paar duizend euro. Daarnaast bieden de meeste boekingsbureaus een reserve DJ. Deze reserve DJ zorgt dat er ook muziek is wanneer de eerste DJ kort van te voren ziek wordt of vertraging oploopt. Zo heb je gegarandeerd muziek op je feest.

locatie verjaardagsfeestWaar vier je je verjaardag?

Voor de meeste DJ’s maakt het niet uit of je feest thuis of op locatie is. Misschien vind je het gezellig om je feest met je familie en een paar vrienden thuis te vieren, dan kan de verjaardag DJ bij je thuis komen. Als je 30, 40 of 50 wordt, is dat natuurlijk best bijzonder. Je kunt er daarom ook voor kiezen om je feest op een andere locatie te geven. Het voordeel van een dj die thuis of op locatie beschikbaar is, is dat je je feest dus ook groot kan vieren op een gekozen locatie.

Hoe vind je een geschikte DJ?

Zoals hierboven genoemd, zijn er dj’s voor verschillende gelegenheden en voor verschillende muzikale thema’s. Bij de meeste boekingsbureaus kun je van te voren contact hebben met de dj om te zien of hij of zij je aanspreekt en een leuke toevoeging is voor je feest. Daarnaast kun je kijken of de dj geschikt is voor het evenement. Er zijn dj’s die vooral goed zijn op bijvoorbeeld bruiloften, maar minder ervaring hebben bij verjaardagsfeesten, deze wil je als het even kan waarschijnlijk vermijden. Ten slotte kun je kijken wat de prijs van de dj voor een avond is en of deze prijs aansluit bij je budget. Als dit allemaal klopt, is de kans groot dat je een goede dj zult vinden.

90s party in AmerongenKunnen wij iets voor je betekenen?

DJ’s 4 PARTY heeft een team van vijf allround DJ’s die allemaal op meerdere verjaardagsfeesten hebben gedraaid. Daarnaast nemen zij ook een professionele geluid- en lichtset mee. Zelfs het inhuren van een echte discovloer is mogelijk. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om een partyfotograaf via ons te boeken. Want het is ontzettend leuk om kwalitatieve foto’s van je verjaardagsfeest te ontvangen. Vraag via dit formulier een vrijblijvende offerte aan, wellicht kunnen wij iets voor je betekenen.

Demo / kijkdag

Ben je van plan om een verjaard dj te huren? Of wil je eerst persoonlijk kennis maken? En onze DJ’s show komen bekijken? Bezoek dan één van onze demo shows. Hier beleef je de echte sfeer van onze show. Voor de komende demo show verwijs ik je door naar de volgende pagina