DJ's 4 PartyDJ huren voor een party to remember?

Foto verjaardagsfeest
Binnenkort een verjaardag DJ huren? Een DJ voor je bruiloft of voor het jaarlijkse bedrijfsfeest? Boek een DJ met veel ervaring, let niet alleen op de prijs. Want een feest waar de sfeer door de slechte muziekkeuze tot een nulpunt daalt kun je niet snel overdoen. Een goede DJ weet goed in te spelen op de muzikale wensen en leest de gedachten van zijn publiek.

Wellicht kunnen wij iets je betekenen

Onze DJ’s hebben minimaal 5 draai-ervaring, hebben oog voor de dansvloer en maken van ieder feest een “party to remember” Om je te overtuigen lees je op onze facebook pagina de reacties van andere klanten. Onze attente DJ’s zijn te boeken voor een:

 • bruiloft
 • bedrijfsfeest
 • themafeest
 • verjaardag

Stuur mij meer informatie >

 

Bruiloft in Zuidwolde

Een bruiloft DJ huren

Je gaat binnenkort trouwen, er moet veel geregeld worden. En daar is de vraag welke bruiloft DJ past op jullie feest. Je hebt vast wel eens een bruiloft meegemaakt waar een DJ stond te draaien die jij absoluut niet op jouw feest wilt boeken. Jullie mooiste dag moet worden afgesloten met een spetterend feest. Kijk naast de prijs ook naar ervaring en beleving. Een goede DJ boek je vanaf 500 euro tot 900 euro.

DJ Bedrijsfeest

Bijna alle bedrijven vieren jaarlijks wel één of twee bedrijfsfeesten. Op zo’n feest kun je informeel contact leggen met collega’s en natuurlijk samen een gezellige tijd hebben. De vraag is wel waarom je een bedrijfsfeest met een DJ wilt boeken. Organiseer je team buildings feest dan adviseren we om de partners van collega’s niet uit te nodigen. Mocht het om een themafeest gaan dan kun je overwegen om de aanhang ook uit te verwelkomen. Een DJ voor een bedrijfsfeest is dan ook zeker aan te raden. Je wilt immers niet hebben dat iedereen al vroeg naar huis gaat omdat het een saai feest is. Een echte DJ draait dan ook goede muziek. Uiteraard kun je van te voren zelf aangeven wat voor muziek je wilt horen, maar de meeste DJ’s hebben een goede playlist voor een bedrijfsfeest.

90s Party in Amerongen

Verjaardag DJ

Voor het bereiken van 30, 40 of 50 jaar wordt regelmatig een DJ geboekt. Het feest wordt vaak op locatie georganiseerd of bij mensen thuis in de achtertuin. Alle leeftijdsgroepen zijn vaak vertegenwoordig, van de jongelui tot ooms en tantes. De muziek dient gevarieerd te zijn, zodat het voor iedereen een leuke avond wordt.

Ook voor een verjaardagsfeest zijn verschillende DJ’s te boeken. Van de hobby DJ tot de allround DJ met minimaal 10 jaar ervaring.

DJ huren met een live artiest

Je wilt leuke live muziek op je feest, maar je twijfelt bijvoorbeeld tussen een DJ en ern live band. Een DJ is bij uitstek geschikt voor een swingend avondfeest, maar past minder goed bij een romantisch diner. Een zangeres is bijvoorbeeld meer geschikt voor een huwelijksceremonie of receptie. Maar waarom niet gewoon een optreden van DJ met een zangeres combineren?

Een DJ met een optreden met een zangeres is niet alleen een unieke combinatie, maar ook eentje die in de praktijk zeer goed blijkt te werken. De gasten op een bruiloft variëren vaak sterk in zowel leeftijd als muzieksmaak. Een combinatie van meerdere muzikale stijlen stelt dan ook alle gasten tevreden en is zo de ideale omlijsting van jouw huwelijk.

Verlengd! DJ show met gratis LED sterrendoek

DJ show met sterendoekProfiteer van deze actie. Wanneer jullie besluiten de DJ Basic XL Show te boeken dan plaatsen we gratis het LED sterrendoek achter de DJ. “The icing on the cake”

De DJ Basic XL Show is inclusief:

 • Professionele geluidsset
 • Verlichte DJ meubel
 • 2x spiegelbollen op een verlichte zuil
 • 4x discospots boven de DJ
 • LED sterrendoek achter de DJ
 • Ervaren bruiloft
 • Reserve DJ

Graag ontvang ik een offerte voor de DJ Basic Show met gratis sterrendoek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.